• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keseyi ve bebişini duyduk ama kalp atışları yoktu... :((((.

çok üzüldüm,çok geçmiş olsun.bende yeşbü arkadaşımızda olan sorun vardı.bende bu ocakta ameliyatla tüplerimi bağlatıcam.yeşbüyle aynı şeyleri yaşamıştık.hamile olması beni çok mutlu etmişti çok umutlandırmıştı.yıkıldım.günlerdir ondan haber bekliyordum.çok ama çok üzüldüm.Allah sabır versin.yaşadıklarının nekadar zor olduğunu anlayabiliyorum.inşallah en kısa zamanda toparlanır.Rabbim onada evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.

yeşbücüm çok geçmiş olsun.üzüntünü paylaşıyoruz . takdir böyleymiş.inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer.bi şekilde aşıcaz bu zorlukları Allah yardımcımız olsun.

kızlar evet dün kontole gittik keseyi ve bebişimi gördüm ama malesef kalp atışları duyulmadı.... doktorum haftaya gel duyulabilir dedi.....ama % 50 de duyulmama ihtimalide var bunuda unutma dedi :(((

kızlar beim transferim 10 ekimde oldu 23 ünde ilk testimi yaptım... sizcede duyulmaması normal mi??? haftaya duyarmıyım bebişim kalbini???sizlerde nasıldı???

çok korkuyorum ya duyamazsam diye????:çok üzgünüm:

yeşbücüm sakın korkma dün bende kıyameti kopardım ama bugün kendi doktoruma tekrar gittim herşeyin yolunda olduğunu herkesin bünyesinin farklı olduğunu ve 8. hafta da dinleyeceğimi söyledi bence sendede sorun yok üzülme eminim sende duyacaksın bende 6 haftalığım ben bile duyamadım henüz

Back