• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keseyi ve bebişini duyduk ama kalp atışları yoktu... :((((.

kızlar ben de tam olarak kaç haftalık bilmiyorum...ama doktorumun dediğine göre 5 haftalık falanmış...

kızlar ya ne kadar dualar ediyorum bir görseniz.... allahım ona can ver...onu benden ayırma ne olur.... birde bu yıkımı kaldıramam o kadar şey yaşadım..... bu mutluluğu bizlere çok görme yarabbim... ve tabiki rabbim hayırlısı ne ise o olsun... :çok üzgünüm:

canım son adet tarihine göre mi 5 haftalık yoksa transfer tarihine göre mi? sanırım transfer tarihidir. o zaman SATA göre 6 buçuk falan oluyosundur.

bence moralini bozma allahım inşallah duyacağız bebişlerimizin kalp atışlarını....ben de dua ediyorum çok canım.

canım senın ıcın duacıyım ınsallah bıdakı kontrolunde rahatlarsın ıyı haberler verırsın bıze

yeşbu sorun yok canım benim 8 haftalıkken duymuştuk kalp atışalrını.merak etme hiç bi sorun yok.ben hamileliğimi kendime evhamlar yüzünden zehir ettim.stresten hala mide bulantılarım geçmedi.sen yapma.inan herşey yolunda inşallah.

herkesin aynı haftada görülcek diye bişey yok ama 8. haftaya kadar görülmesi gerekiyo.ben 9+4günlükken gittim en son ultrasona malesef duyulmadı.kürtaj oldum iki gün önce.inşallah sen duyarsın canım kalp atışlarını.ben son ana kadar umudumu yitirmedim:teselli:

yeşbucum bi haber yokmu canım üzme kendini nolur Rabbim hayırlısını versin. amin...

Umarım sizin ve miniğiniz için hayırlısı olur . Hayırlısının olumlu olmasını diliyorum .
Hepimizi mutlu edecek o güzel haberi vermeniz için dua edeceğim .
sağlıklı kalın ve umudunuzu hiç kaybetmeyin ...

canım sakın kendini üzme.eminim herşey yolunda gidecek.bebeğinin kalp atışları duyulacaktır.stres yapmaki bebeğinde etkilenmesin.

Yeşbücüm öncelikle gözün aydın.Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah.
5 haftalık felan demiş doktorun erken 5 hafta kalp atışı için endişe etme canım.

Ne oldu gelişmeler nasıl ayın 13 ünde açmışsın bu konuyu.Güzel haberlerini duyarız inşallah.

yeşbücüm canım senı çok merak edıyorum ne yaptın gıttınmı dr a duydunmu bebısının kalp atıslarını

kızlar evet dün kontole gittik keseyi ve bebişimi gördüm ama malesef kalp atışları duyulmadı.... doktorum haftaya gel duyulabilir dedi.....ama % 50 de duyulmama ihtimalide var bunuda unutma dedi :(((

kızlar beim transferim 10 ekimde oldu 23 ünde ilk testimi yaptım... sizcede duyulmaması normal mi??? haftaya duyarmıyım bebişim kalbini???sizlerde nasıldı???

çok korkuyorum ya duyamazsam diye????:çok üzgünüm:

yeşbü durumunu merak ediyorum.umarım bebeğinin kalp atışı duyulmuştur.bizi habersiz bırakma.

merhaba arkadaşlar
yeşbünün gebelik haberini burdan ben vermiştim uzun zamandır durumunu yazmıyordu sizin gibi
yeşbü arkadaşımı bende merak ettim bugün görüştük telde hamile kaldın bizleri unuttun diye kızacaktım ama maalesef korktuğu başına gelmiş ve dış gebelik oluşmuş aslında bebekler ikizmiş önce sonra birisi düşmüş diğeride dış gebelik olmuş yani yeşbünün morali çok bozuk
benden rica etti forumdaki arkadaşlara bilgi verirmisin diye gebelik haberi vermek iyiydi de bunu yazmak çok zoruma gitti
allah hayırlı ise yeşbüye ve isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

merhaba arkadaşlar
yeşbünün gebelik haberini burdan ben vermiştim uzun zamandır durumunu yazmıyordu sizin gibi
yeşbü arkadaşımı bende merak ettim bugün görüştük telde hamile kaldın bizleri unuttun diye kızacaktım ama maalesef korktuğu başına gelmiş ve dış gebelik oluşmuş aslında bebekler ikizmiş önce sonra birisi düşmüş diğeride dış gebelik olmuş yani yeşbünün morali çok bozuk
benden rica etti forumdaki arkadaşlara bilgi verirmisin diye gebelik haberi vermek iyiydi de bunu yazmak çok zoruma gitti
allah hayırlı ise yeşbüye ve isteyen herkese anne olmayı nasip etsin inşallah

tüühh canım yaa! çok üzüldüm çok zor olur şimdi onun için.allah sabrını versin.geçmiş olsun dileklerimi ilet üzülmesin allah en kısa zamanda bebeklerini nasip etsin inşallah.Bende yaşadım aynılarını biri dış gebelik oldu birinin kalp atışları duyulmadı.Allah hepimize, bebeklerimiizi kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Çooook geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ben de merak içinde takip ediyordum ne oldu acaba diye. Allah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah.

Yalnız arkadaşlar Yeşbü'nün tüpleri alınmamış mıydı? Öyle olsa bile dış gebelik oluşabiliyor mu yani? Hani dış gebelikte genelde tüplere yerleşiyor ya. Acaba nereye yerleşmiş tüpler olmayınca..

Çooook geçmiş olsun, çok üzüldüm. Ben de merak içinde takip ediyordum ne oldu acaba diye. Allah en kısa zamanda anne olmayı nasip eder inşallah.

Yalnız arkadaşlar Yeşbü'nün tüpleri alınmamış mıydı? Öyle olsa bile dış gebelik oluşabiliyor mu yani? Hani dış gebelikte genelde tüplere yerleşiyor ya. Acaba nereye yerleşmiş tüpler olmayınca..

alla alla öylemiydi?:uhm:dediğin gibi tüpleri alınmışsa nerde tutundu:uhm:

Back