• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keseyi ve bebişini duyduk ama kalp atışları yoktu... :((((.

yexsxbxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
1.274
10
116
43
Hatay
kızlar evet dün kontole gittik keseyi ve bebişimi gördüm ama malesef kalp atışları duyulmadı.... doktorum haftaya gel duyulabilir dedi.....ama % 50 de duyulmama ihtimalide var bunuda unutma dedi :(((

kızlar beim transferim 10 ekimde oldu 23 ünde ilk testimi yaptım... sizcede duyulmaması normal mi??? haftaya duyarmıyım bebişim kalbini???sizlerde nasıldı???

çok korkuyorum ya duyamazsam diye????:çok üzgünüm:

canım hemen telaşlanma kalp atışı için merkezim beni 12. gün test sonucundan 3 hafta sonraya çağırmıştı ben dayanamadım 2 hafta sonra gittim duyuldu sen sanırım 7 haftalıksın bazı gebeliklerde 8. haftada da duyulabiliyor ayrıca bhcg ilk değerin neydi yerleşme geç olmuşta olabailir

canım benim ilk değerim 50 iydi...2 gün sonraki 79du.... 5 gün sonraki 1167 oldu....

doktorum sanırım şuanda 5 haftalık falan dedi...

yeşbücüm telaş yapma bende transferden sonra 12.gün test yaptırmıştım ve öğrenmiştim doktorum en az 2 hafta sonra gel dedi bizde öyle gittik senin çok erken ondan duymamışsındır

kızlar evet dün kontole gittik keseyi ve bebişimi gördüm ama malesef kalp atışları duyulmadı.... doktorum haftaya gel duyulabilir dedi.....ama % 50 de duyulmama ihtimalide var bunuda unutma dedi :(((

kızlar beim transferim 10 ekimde oldu 23 ünde ilk testimi yaptım... sizcede duyulmaması normal mi??? haftaya duyarmıyım bebişim kalbini???sizlerde nasıldı???

canım daha erken gibi hem herkezin bir olmaz ne olur moralini yüksek tut bak moral çok önemli biliyosun stres yapma aklına kötü şeyler getirme umutlu ol.... sen mutlu olmalısınki bebişinde sana sıkı sıkı sarılsın inşallah herşey yoluna girer sakın üzülme hep gül kafanı dağıtacak bişeyler bul ........bak görürsün herşey yoluna giricek ama sen üzülmezsen tabi.....:nazar:

Bence benım tahminime gore 7 haftalıksın. genelde 7 haftalıkken duyuluyormus. ama 8. haftada da duyanlar oluyor. bu bı haftayı bılırım hıc gecmıycek gıbı oluyor. :çok üzgünüm: yıne umut var. hersey olacagına varıyor. elımızden bırsey gelmıyor. yani diycem hıc canını sıkma. kafana takma.inş. Allahın izniyle bebeğinin pıtpıtlarını duyarsın canım yerimseniben

cnm benım hayırlı olsun allahım kucagınada almayı nasıp etsın hemen telas yapma en kısa zamanda duyarsın ıns

kızlar hepisnize ayrı ayrı teşekkürler.... çok korkuyorum ya haftaya gittiğimzide duyamazsam diye....

aranızda böyle önce keseyi sonrada kalp atışını duyan oldumu???

panik yapma doktorun 5 haftalık olduğunu söylediğine göre kalp atışı da 7- 8 haftalıkken duyulduğuna göre endişelenmene gerek yok.Allahtan hayırlısını dileyerek bol bol dua et.inşallah duyarsın hayırlısıyla.

canım tekrar tebrikler panik yapma üzme kendini böyle ..olur böyle şeyler istemesekte canım..hakkında hayırlısı olsun kendini kötüyede hazırlama herşey iyi olur inşş..

yeşbü bence de daha erken.moralini bozma lütfen bebeği etkilersin.Allah ın izniyle duyacaksın kalp atışını.henüz çoooook erken

canım benim inşallah iyidir.ama sen 2 günde bir kanda baktırırsan eğer artış düzenli ve normalse bence duyacağına işarettir.ama artış yeterli değilse veya düşüyorsa bebiş pek kalıca değildir.
sana beni anlatıp üzmek istemem ama kendini her şeye hazırlaman için bilmende fayda var.
11 eylül transferim oldu.ilk testim 40 çıktı.değer az gibiydi ama hamileydişm işte.ikinci test 118di.
11 ekimde kese gördük.ama küçük gibiydi.2 hafta sonra kalp atışına gel dedi.6 haftalıktım.malesef duyulmadı ama bi dahaki hafta gel alalım dedi.ben çok üzüldüm ama o gün kan testi yaptırdım 22.000 di.4 gün sonra baktırdım 17.000 olmuştu.zaten hep lekelenmem oluyodu.2 dr a daha gittim.2side bu bebek gider dedi.ertesi gün kendi drum da baktı ama atış yoktu.ve aslında ben herşyi yapmıştım.zihnende hazırlanmış oldum.evet çok zordu ama daha zor olabilirdi.
sen de test yaptır,başka drlara da git ama olmazsa olmuyodur neyapalıum.yalnız ben sebebini sorduğumda kromozomal bozukluk olabilir dediler.ben de hem bebişimi hem eşimle kendimi genetik test istedim.sen bunu da düşün.en azından bidahakine korumalı oluruz.
allah yardımcın olsun

yeşbü önce yrbrikler canım, son adet tarihine göre hesaplayıcılar var gebelik sitelerinde ona göre hesaplamanı tavsiye ederim.6 hafta+1 günlük itibari ile kalp atışı beklenir.senin tüp bebek ,dondurulmuş olduğu için geç tutunmadan pek söz edilemez. 8 haftalık oluncaya kadar dr yasal olarak beklenebiliyor.
1. ihtimal bebek gelişimi yavaş ilerliyor, yatman rahat olman ve takviye ilaçlar alman gerekiyor.
2- Ara lekelenmen ve kanaman olabilir hemen dr ulaşıp kontrol yaptır.Fakat endişilenme normal gebeliktede görülebiliyor.
3- her ihtimale kendini hazırla önümüzdeki kontrol durumu netleştirir.keselerin şekli çok önemli diğer kontrolde.

sakin ol canım ne olur, içerideki gaz bile hem görünümü ve atış seslerini azda olsa etkileye biliyor.

2006 yılı kendiliğinedn gebe kalmıştım.6. haftada gittiğimizde kalp sesi yoktu. diğer hafta atıyordu.dr bu durumun sık olmasada görülebildiğini söylemişti.geç döllenme ve tutunmadan söz etti idi.R abbim yardımcın olsun.

canım bence daha erken olabilir. 8 hafta da duyanlar da oluyormuş. inşallah duyacaksın canım. ne olur bozma moralini. bende bu konuda çok korkuyorum ama moralimizi yüksek tutalım canım

Yeşbücüm inşallah erken olduğu içindir canım, ben ilk doktora gittiğimde 6 haftayı geçiyodu görmüştük kalp atışlarını, senin 5 haftalıksa erken olmalı daha

Merhaba arkadaşım bende 7 haftalıkken duymuştum kalp atışlarını!Umarım birdaha ki kontrolünde sende duyacaksın :))

kızlar ben de tam olarak kaç haftalık bilmiyorum...ama doktorumun dediğine göre 5 haftalık falanmış...

kızlar ya ne kadar dualar ediyorum bir görseniz.... allahım ona can ver...onu benden ayırma ne olur.... birde bu yıkımı kaldıramam o kadar şey yaşadım..... bu mutluluğu bizlere çok görme yarabbim... ve tabiki rabbim hayırlısı ne ise o olsun... :çok üzgünüm:

Back