keseyi görmeye gideyim mi?

Ben adetim gecikince gitmiştim ilk; kan tahlili, kullanmam gereken ilaçlar vb.bilgiler edinmiş oldum hem de kese normal mi diye de bakılmış oldu. Sonra da kalp atışı için gittim.

kese için gitmiştim normal olup olmamasına bakmışlardı kalp atışı ıçın gıttım hayırlısı Rabbim kucagına almayı buyutmeyı nasıp etsin...

Bence keseyi de gör rahimde mi yoksa tüpte dış gebelik mi falan hemen belli olur canım, sonrasında kafanda sadece kese dolu mu boş mu o kalır, en azından düşük tehlikesine flan bakıyorlar.

Tüp bebekmiş zaten rahim dışında olması mümkün değil

keseyi görse de dolu mu boş mu anlamak için kalp atışını bekleyecek

bana kalırsa içinde özel bir istek yoksa gitme ben de tüp bebek annesiyim ben o süreçleri abartmamak gerektiğini düşünürüm

Embriyonun fotoğrafını verelim vs demişlerdi bana çok da önemli gelmemişti yani çok fazla düşünmemek kurmamak lazım

merkezinize güvenin onlar ne derse onu yapın çok da etrafı dinlemeyin kapayın kulaklarınızı hatta yapabiliyorsanız da çok az kişiye duyurun

sağlıkla kucağınıza alın

İçi rahatlayacaksa gitsin gene de kalpte kurup durmaktan iyidir. Belli olmaz benim 6. haftamda kalp atışlarını duymuştum bebek de çok küçük olsa da doktorum göstermişti. Artık kendi tercihine kalmış.

Bende tüp bebekle hamıle kalmıstım 7400 oldugunda degerım gıtmıstım kalp atısını ve keseyı gormustum

İçi rahatlayacaksa gitsin gene de kalpte kurup durmaktan iyidir. Belli olmaz benim 6. haftamda kalp atışlarını duymuştum bebek de çok küçük olsa da doktorum göstermişti. Artık kendi tercihine kalmış.

ben de öyle dedim zaten istiyorsa tabii gitsin

sadece tüpte olması imkansız demek istedim

insanlar böyle şeyleri biraz da piyasa mantığı ile popüler hale getiriyorlar

dış gebeliktir belki hemen ultrason ile baksınlar vs

zira sadece idrar testi ile gebelik anlaşılıyor ama doktorlar hemen bir bakalım deyip muayene ücreti vs alıyorlar bu da ülkedeki tıp sisteminin bir sonucu

tüp bebekte dış gebelık ıhtımalı cok daha fazla halbukı
cunku rahıme konulan embrıyonun yerınde duracagına daır bır kanıt yok .

Konu sahıbı cumartesı gunu gıdebılırsınız bence

tüp bebekte dış gebelık ıhtımalı cok daha fazla halbukı
cunku rahıme konulan embrıyonun yerınde duracagına daır bır kanıt yok .

Konu sahıbı cumartesı gunu gıdebılırsınız bence

iyi de cut dış gebelik kanalda olur

dıştan konulan embriyo kanala tırmanamaz ki

tutunamaz gebelik gelişmez sadece

zaten yeni yöntemlerde genelde çizik atıp embriyoyu oraya koyuyorlarmış

iyi de cut dış gebelik kanalda olur

dıştan konulan embriyo kanala tırmanamaz ki

tutunamaz gebelik gelişmez sadece

zaten yeni yöntemlerde genelde çizik atıp embriyoyu oraya koyuyorlarmış
Olmazmı oluyor gerı kacan embrıyolarda oluyor veya ılla kanalda olmasına gerek yok rahım den kanala daha yakın tutunanlarda dıs gebelık sayılıyor
hatta en son cok yakın bı arkadasım dıs gebelık amelıyatı oldu tup bebekle hamıle kalmıstı halbukı.
ama ben arkadasın dıs gebelık oldugunu dusunmuyorum
bunun bazı belırtılerı var olsa kendı veya doktoru haberdar olurdu bu durumu.
Su cızdırme konusu bendede olmustu ve yıne yaptırıcam sanırım

işte korktuğum bu. diş gebelik ihtimali gerçi değerlerim hep yükseldi düşüş olmadı. işte dış gebelik gibi ihtimal varsa da -allah korusun- yine de kalp atışını bekliyorlar mı? yoksa hemen müdahale mi ediyolar?

konu sahibini olmadık yere evhamlandırmak istemiyorum ama
verdiğiniz bilgi doğru değil
tüp bebekle olan hamileliklerde dış gebelik riski normal yolla olandan biraz daha fazlaymış
http://www.brukseltupbebek.com/tup-bebekte-dis-gebelik-riski/

fakat konu sahibi, dış gebelik için de 10 gün fazla bir süre değil

Keseyi değerim 2000 iken gömüştüm, dış gebelik ihtimali de olabilecegi için dr' um keseyi görmeyi tavsiye etti.

Kalp atışını duymanın bi aciliyeti yok.

dış gebelikteki en büyük şart zaten değerlerin anormalliğiymiş sanırım değil mi?

bilmiyorum maalesef
konunun uzmanı değilim
6-7 sene önce bir arkadaşım dış gebelik yaşamıştı, oradan hatırladım tüp bebekte olabileceğini, sonra google'dan baktım sizin için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…