keseyi görmeye gideyim mi?

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
tüp bebekle hamile kaldım arkadaşlar:) çok şükür dün yani 17.gün değerim 2600,00. bundan sonra isterseniz keseyi görmeye gidebilirsiniz dediler ama hastane olarak 10 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlarmış. ilk gebeliğim sordum soruşturdum kese kalp atışının birlikte görülmesinin sıkıntı olmayacağını söylediler. Ama ondan önce keseyi görmeye gitmelimiyim? Bana faydası olur mu? yorumlarınızı dört gözle bekliyorum:)

hayır keseyi görmenizin bir faydası olmaz
kalp atışını duyabileceğiniz şekilde gidin
zaten keseyi görmek birşey ifade etmiyor, önemli olan kalp atışı
Allah hayırlarla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bence keseyi de gör rahimde mi yoksa tüpte dış gebelik mi falan hemen belli olur canım, sonrasında kafanda sadece kese dolu mu boş mu o kalır, en azından düşük tehlikesine flan bakıyorlar.

Bence şimdi gitme kalp atışı için git hiç stres yapma kendine guzel guzel geçir ilk günlerini keseyi görürsün zaten bu değerle 10 gün sonra git hem bebeğini gör hem kalp atışlarını duy

Hayirlisi olsun canim Allah mutlulugunuzu daim etsin hayirlisiyla bebisinize kavustursun azcik sabret bence de biliyorum sabirsiz oluyor insan ama en guzeli kalp atisiyla beraber olmasi

Bence keseyi de gör rahimde mi yoksa tüpte dış gebelik mi falan hemen belli olur canım, sonrasında kafanda sadece kese dolu mu boş mu o kalır, en azından düşük tehlikesine flan bakıyorlar.
işte bunu da okudum. tereddütüm bu yönde zaten. peki sonrasında yani 10 gün sonra çok mu geç kalırım?

işte bunu da okudum. tereddütüm bu yönde zaten. peki sonrasında yani 10 gün sonra çok mu geç kalırım?
dış gebelik ilerleyince sıkıntı olabiliyormuş ameliyat konusunda.. kafanı yormazsın en azından zaten rahimde ise büyük bir ihtimalle sağlıklıdır.

bende hamileydim ama 5. haftamda değerim 340 tı sebep ne olabilir?
kaybettik bebeği
sağlıksız bebek ise zaten kendiliğinden düşüyor ki doktor da böyle olması daha iyi demişti arkadaşıma, büyük bir ihtimalle kromozom bozukluğu varmış, kendisi düşmese kürtaj falan olucaktı.

Benimki anomaliliydi kurtaj oldum 1 yil bekledim iyiki düşmüş yoksa sende en az 6 ay beklicektin canim benim doktorda sağlıksız bir bebek olcakti yaşasaydı dedi kromozom fazlalığı varmis kalp atışları durdu kürtaj oldum o kurtajin psikolojisi çok başka dua et seninki düşmüş benim kanama bile yoktu 3 hafta ölü bu bebekle yasadim ben

ilk gebeliğimde 5. haftada kese miydi bilmiyorum fasulye tanesi içerisinde atan bir kalp gördük, 2.gebeliğimde 9+0 da öğrendik baya el kol gördük:) yani kalp atışı ve kese görünmesi arası en fazla 1 haftadır bence 5.6. hafta git kalp atışınıda duy keseden önemli olan kalp atışı çok güzel pıtır pıtır atıyor tatlımın kalbi:)

kalp atisini duymaniz icin erken olabilir gidip hayal kirikligina ugramayin

allah sabır versin. bilemiyorum ki pekçok sebebi olabilir.drunuz ne dedi
gebeliği sonlandırdık eşimle görüştüler ben kaldıramadım o yükü.eşim zaten aldıralım diyordu karşı çıktım kendim kontrole gittim ve düşük değerli çıktı.hayırlısı buymuş ama ben onu o olmayan haliyle bile sevmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…