- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
tüp bebekle hamile kaldım arkadaşlar:) çok şükür dün yani 17.gün değerim 2600,00. bundan sonra isterseniz keseyi görmeye gidebilirsiniz dediler ama hastane olarak 10 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlarmış. ilk gebeliğim sordum soruşturdum kese kalp atışının birlikte görülmesinin sıkıntı olmayacağını söylediler. Ama ondan önce keseyi görmeye gitmelimiyim? Bana faydası olur mu? yorumlarınızı dört gözle bekliyorum:)
amin çok teşekkür ederim.:)hayır keseyi görmenizin bir faydası olmaz
kalp atışını duyabileceğiniz şekilde gidin
zaten keseyi görmek birşey ifade etmiyor, önemli olan kalp atışı
Allah hayırlarla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
çok teşekkürler::)Kalp atışı için gidin bence
6-8 hafta arasıydı sanırım
Hadi gözünüz aydın
işte bunu da okudum. tereddütüm bu yönde zaten. peki sonrasında yani 10 gün sonra çok mu geç kalırım?Bence keseyi de gör rahimde mi yoksa tüpte dış gebelik mi falan hemen belli olur canım, sonrasında kafanda sadece kese dolu mu boş mu o kalır, en azından düşük tehlikesine flan bakıyorlar.
bende hamileydim ama 5. haftamda değerim 340 tı sebep ne olabilir?
kaybettik bebeği
allah sabır versin. bilemiyorum ki pekçok sebebi olabilir.drunuz ne dedibende hamileydim ama 5. haftamda değerim 340 tı sebep ne olabilir?
kaybettik bebeği
dış gebelik ilerleyince sıkıntı olabiliyormuş ameliyat konusunda.. kafanı yormazsın en azından zaten rahimde ise büyük bir ihtimalle sağlıklıdır.işte bunu da okudum. tereddütüm bu yönde zaten. peki sonrasında yani 10 gün sonra çok mu geç kalırım?
sağlıksız bebek ise zaten kendiliğinden düşüyor ki doktor da böyle olması daha iyi demişti arkadaşıma, büyük bir ihtimalle kromozom bozukluğu varmış, kendisi düşmese kürtaj falan olucaktı.bende hamileydim ama 5. haftamda değerim 340 tı sebep ne olabilir?
kaybettik bebeği
ilk gebeliğimde 5. haftada kese miydi bilmiyorum fasulye tanesi içerisinde atan bir kalp gördük, 2.gebeliğimde 9+0 da öğrendik baya el kol gördük:) yani kalp atışı ve kese görünmesi arası en fazla 1 haftadır bence 5.6. hafta git kalp atışınıda duy keseden önemli olan kalp atışı çok güzel pıtır pıtır atıyor tatlımın kalbi:)tüp bebekle hamile kaldım arkadaşlar:) çok şükür dün yani 17.gün değerim 2600,00. bundan sonra isterseniz keseyi görmeye gidebilirsiniz dediler ama hastane olarak 10 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlarmış. ilk gebeliğim sordum soruşturdum kese kalp atışının birlikte görülmesinin sıkıntı olmayacağını söylediler. Ama ondan önce keseyi görmeye gitmelimiyim? Bana faydası olur mu? yorumlarınızı dört gözle bekliyorum:)
tüp bebekle hamile kaldım arkadaşlar:) çok şükür dün yani 17.gün değerim 2600,00. bundan sonra isterseniz keseyi görmeye gidebilirsiniz dediler ama hastane olarak 10 gün sonra kese ve kalp atışına birlikte bakıyorlarmış. ilk gebeliğim sordum soruşturdum kese kalp atışının birlikte görülmesinin sıkıntı olmayacağını söylediler. Ama ondan önce keseyi görmeye gitmelimiyim? Bana faydası olur mu? yorumlarınızı dört gözle bekliyorum:)
kalp atışı için diil de kese normal mi diye gidecektim ama biraz daah beklemeye karar verdim:)kalp atisini duymaniz icin erken olabilir gidip hayal kirikligina ugramayin
gebeliği sonlandırdık eşimle görüştüler ben kaldıramadım o yükü.eşim zaten aldıralım diyordu karşı çıktım kendim kontrole gittim ve düşük değerli çıktı.hayırlısı buymuş ama ben onu o olmayan haliyle bile sevmiştim.allah sabır versin. bilemiyorum ki pekçok sebebi olabilir.drunuz ne dedi
evet yurtdışında çık az bakıyolarmış ben de duymuştum çok teşekkür ederim.:)Gitme,keseyi görsen bi sefer kalp atımını stres yapıp düşüneceksin.yustdışında sürekli ultrason bakılmıyor,relax ol,bol dua et içini ferah tut...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?