- 30 Mayıs 2022
- 699
- 928
- 33
- Konu Sahibi ciceksibiri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek gibi geldi banadaMerhaba kızlar, benim bebişime de bir yorum yapar mısınız
Eşim erkek gibi hissediyor ben kız![]()
Kız canım :)Cano merhaba ben bugün kontrolden geldim bana bakabilir misin tekrar![]()
ErkekMerhaba kızlar, benim bebişime de bir yorum yapar mısınız
Ay nolur banada tahmin yapın çok merak ediyorum geride resimlerde var atmıştımBanada bir tahmin yaparmısınız 1 hafta ara ile farklı hastanede ultrason görüntüsü![]()
Bu grup aktif olsun cinsiyeti de öğreneyim sana hediyem var ağzından bal damlıyorKız canım :)
Bana da erkek gibi geldi çabuk şekillenmiş eli kolu maşallahMerhaba kızlar, benim bebişime de bir yorum yapar mısınız
Ahahaha hediye istemiyorum doğuma girerken dua et yeterli:) özelden adımı falan yasarım ben sanaBu grup aktif olsun cinsiyeti de öğreneyim sana hediyem var ağzından bal damlıyor![]()
Kız güzelim :)Banada bir tahmin yaparmısınız 1 hafta ara ile farklı hastanede ultrason görüntüsü![]()
Arkadaşlar tahmini doğum tarihiniz hangi ay
Bence kızBende çok merak ediyorum 15+5 oldu ama hâlâ göstermiyor cinsiyetini lütfen bana da tahminde bulunabilir misiniz
Banada tahmin yaparmisiniz lütfenBence kız![]()
Banada tahmin yaparmisiniz lütfen
Teşekkür ederim yorumunuz için.İçimden geçen hep kızdı inşallah hayırlısıyla öyle de olurBence kız![]()