Keseye göre cinsiyet tahmininde neye bakılıyor 🤗 tahmin edebilen var mı acaba 🙃

Buda arkadaşımın bunu da yorumlatmışım
Ahahaha ben bu sayede büyüyüp işi ticarete falan dökermişim bunda çok kararsız kaldım ama erkek gibi geldi. Keseye yapışmış azıcık ortalasa kendini iyi olurdu

Ahahaha ben bu sayede büyüyüp işi ticarete falan dökermişim bunda çok kararsız kaldım ama erkek gibi geldi. Keseye yapışmış azıcık ortalasa kendini iyi olurdu
Evet arkadaşımın oğlu olacak tahmininiz doğru çıktı ticarete döken çok olmuş ücretle ci diyet tahmini bile yapıyorlar

Evet arkadaşımın oğlu olacak tahmininiz doğru çıktı ticarete döken çok olmuş ücretle ci diyet tahmini bile yapıyorlar
Parayla mı yorum yapıyorlar tövbe daha neler :) Doğru tahmin etmişim

Merhaba benim bebişime de tahminde bulunabilir misiniz burada 6+4 haftalık karından ultrason Puxhu

Eklentiler

• E2640E3C-D127-49C5-99D4-BCE0C3B3AFD6.webp
    49 KB · Görüntüleme: 137
Merhaba benim bebişime de tahminde bulunabilir misiniz burada 6+4 haftalık karından ultrason Puxhu
Erkek :) tahminlerimi çok ciddiye almayın ama genelde tutuyor yakın çevrem öyle diyor yani belli olunca etiketlersiniz :) Sağlıkla doğsun

Puxhunun bebekleri diye topik falan açıcam kızlar az kaldı

Bence kız ama inşallah gönlünüzdeki olur. Belli olunca yazarsınız :) Sağlıkla doğsun. Bana da dua edince benim de olsun :))
Herkes sormuş bende sorayım :)

Eklentiler

• C455871D-CEED-4D61-A074-19636D2DBCC7.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 112
Not düşeyim arkadaşlar ben keseye göre ya da herhangi birşeye göre değil gördüğüm anda hissettiğime göre yazıyorum doğrudur değildir bilemiyorum tabiki. Hepsi sağlıkla doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…