Keseye gore cinsiyet tahmini

ilakha

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2024
3
0
25
Merhaba, 6+5 haftalik, keseye gore tahmin yaparmisiniz lutfen?( alt ultrason)

Keseye göre cinsiyet tahmini alabilirmiyim 10 haftalık burda şimdi 12+4 olduk doktorum 16 haftada söylerim diyor sabirsizlandim

Eklentiler

• 1000054504.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 61
Keseye gore cinsiyet tahmini yapan varmi teyzeleri suan 7+1günlüğüz dhaa erken ama merak ediyoruz teyzeleri yorumlarsaniz sevinirim

Eklentiler

• 1000133470.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 50
Keseye gore cinsiyet tahmini yapan varmi teyzeleri suan 7+1günlüğüz dhaa erken ama merak ediyoruz teyzeleri yorumlarsaniz sevn

Keseye gore cinsiyet tahmini yapan varmi teyzeleri suan 7+1günlüğüz dhaa erken ama merak ediyoruz teyzeleri yorumlarsaniz sevn
Ya beni yanlış anlamayın ama 7 haftalık bebeği kim tahmin edicek zaten yarı yarıya ihtimal var sağlıkla gelsin inşallah en önemlisi. Ben bu cinsiyet tahmini olaylarına çok üzülüyorum anne rahmi, bebeğin embriyo hali bence en mahrem alanlardan biri. Çok aşırı inançlı biri değilim olaya genel açıdan bakıyorum. İlk mahremiyeti bu şekilde deliyoruz bence. Daha doğmamış bebeklerin resmi konuluyor bu kukusu mu bu pipisi mi..

Bu seni ilgilendirmez ki sen ne anlayabilirsin ki bizde zaten saglikli olsun istiyoruz dualarimiz hep bu sekilde sadece merak ve senin gulerek cvp vermen hic iyi birsey degil

Teyzeleri cinsiyet tahmini yapabilirmisniz

Eklentiler

• 489822EB-6EEF-44EC-98D4-5A111A95C5D8.jpeg
    85,3 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…