Keseye göre cinsiyet tahmini

elocumm

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2022
33
7
16
32
Arkadaşlar 9+5 haftalık ultrason resmi karından.keseye göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar varmış babada yardimci olurmusunuzz şimdi den teşekkür ederim ❤️
IMG_20221030_220214.webp

Keseye gore cinsiyete bence inanma canm benmki hep erkekdi keseyede nubada ama kiz 16. Haftamda ogrendim 😉
Bencede cnm benimde hep erkek belirtileri vardı,çin takvimi,nub.japon.rus hepsi erkek çıktı çamaşır suyu.yüzük testi.karbonat.lahana herseyi yaptim erkek çıktı hepsinde doktorum hooooop kıza dedi😅😅hepsi yalanmış ya😅😅😅

Herkezde oluyomu bilmiyorm bende yuzum oglumda cok guzellesmisti parlak berrak boyle ama bu kizimda ilk haftadan itibaren sivilceler kabariklar cilt koyulugu kendimi hep cirkin goruyodum cogu kiside oyle diyodu kiz galiba ama yinede belli olmaz diyodum benm guzelligimi almisti bu dogru cikmisti burdan anlayabilirsin ama herkezdede olmuyomus sanirim

Herkezde oluyomu bilmiyorm bende yuzum oglumda cok guzellesmisti parlak berrak boyle ama bu kizimda ilk haftadan itibaren sivilceler kabariklar cilt koyulugu kendimi hep cirkin goruyodum cogu kiside oyle diyodu kiz galiba ama yinede belli olmaz diyodum benm guzelligimi almisti bu dogru cikmisti burdan anlayabilirsin ama herkezdede olmuyomus sanirim
Diğer hamileliklerimde bende öyleydim saçlarım falan gürlesti baya tenim tertemizdi yüzüm falan ama bunda her tarafimda sivilce çıktı ergenken bu kadar sivilce cikarmadim

Diğer hamileliklerimde bende öyleydim saçlarım falan gürlesti baya tenim tertemizdi yüzüm falan ama bunda her tarafimda sivilce çıktı ergenken bu kadar sivilce cikarmadim
Hevesini kirmak da istemem canm kesin kız diyerek her hamilelik farklida olabiliyomus ondan bnm arkdsimda gogus ucun karardiysa erkek normalse kiz derdi onun erkekti kapkaraydi bnm pembeligini koruyodu bende o da tutmustu

Back
X