Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keseye gore cinsiyete bence inanma canm benmki hep erkekdi keseyede nubada ama kiz 16. Haftamda ogrendim![]()
Bencede cnm benimde hep erkek belirtileri vardı,çin takvimi,nub.japon.rus hepsi erkek çıktı çamaşır suyu.yüzük testi.karbonat.lahana herseyi yaptim erkek çıktı hepsinde doktorum hooooop kıza dediKeseye gore cinsiyete bence inanma canm benmki hep erkekdi keseyede nubada ama kiz 16. Haftamda ogrendim![]()
Hadi yaaBencede cnm benimde hep erkek belirtileri vardı,çin takvimi,nub.japon.rus hepsi erkek çıktı çamaşır suyu.yüzük testi.karbonat.lahana herseyi yaptim erkek çıktı hepsinde doktorum hooooop kıza dedihepsi yalanmış ya
![]()
İnsallah gonlunuzce olsun herseyBenimkide umut bacım ya kız istiyoruz 2 oğlum var
Diğer hamileliklerimde bende öyleydim saçlarım falan gürlesti baya tenim tertemizdi yüzüm falan ama bunda her tarafimda sivilce çıktı ergenken bu kadar sivilce cikarmadimHerkezde oluyomu bilmiyorm bende yuzum oglumda cok guzellesmisti parlak berrak boyle ama bu kizimda ilk haftadan itibaren sivilceler kabariklar cilt koyulugu kendimi hep cirkin goruyodum cogu kiside oyle diyodu kiz galiba ama yinede belli olmaz diyodum benm guzelligimi almisti bu dogru cikmisti burdan anlayabilirsin ama herkezdede olmuyomus sanirim
Tabikiİnsallah gonlunuzce olsun herseyOgrenince yazmani isterim
Hevesini kirmak da istemem canm kesin kız diyerek her hamilelik farklida olabiliyomus ondan bnm arkdsimda gogus ucun karardiysa erkek normalse kiz derdi onun erkekti kapkaraydi bnm pembeligini koruyodu bende o da tutmustuDiğer hamileliklerimde bende öyleydim saçlarım falan gürlesti baya tenim tertemizdi yüzüm falan ama bunda her tarafimda sivilce çıktı ergenken bu kadar sivilce cikarmadim
Bugün kontrole gittim doktor kesin olmamakla beraber erkeğe benziyor dedi bir ay sonra bir daha bakicakmisİnsallah gonlunuzce olsun herseyOgrenince yazmani isterim
Çin takvimine bakınArkadaşlar 9+5 haftalık ultrason resmi karından.keseye göre cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar varmış babada yardimci olurmusunuzz şimdi den teşekkür ederimEki Görüntüle 3153533
Baktım valla çin Rus takvimi ne varsa hepsinde kız çıktı önceki gün doktor erkeğe benziyor dediÇin takvimine bakınsağlıkla sıhhatle gelsin
![]()
Hayırlısı olsunBaktım valla çin Rus takvimi ne varsa hepsinde kız çıktı önceki gün doktor erkeğe benziyor dedi![]()
Aklımıza gelen bütün testleri denedim evde erkek çıktı hepsinde doktor kız dedi ben sokBaktım valla çin Rus takvimi ne varsa hepsinde kız çıktı önceki gün doktor erkeğe benziyor dedi![]()
Aynen cnm benimde öyle oldu kesede nubda erkek cıktı,doktor kız dedi bütün testleri denedim çin japon hep erkek çıktı ama doktorum kız dediKeseye gore cinsiyete bence inanma canm benmki hep erkekdi keseyede nubada ama kiz 16. Haftamda ogrendim![]()
Böyle bir şok a ihtiyacım var doğrusuAynen cnm benimde öyle oldu kesede nubda erkek cıktı,doktor kız dedi bütün testleri denedim çin japon hep erkek çıktı ama doktorum kız dedi![]()
Hayirlisi insallahBöyle bir şok a ihtiyacım var doğrusu2 erkek ten sonra
![]()