Keseye göre cinsiyet kizlar yardım 🤦🏻‍♀️

Alyaninannessi

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2021
11
2
26
Merhaba kızlar ikinci gebeliğim ve inanın cinsiyetini çok merak ediyorum kesin olmadığını kesinlikle biliyorum ama hep muhabbet hem tahmin için hamileleri ve anneleri böyle alalım 6 haftaligiz keseye göre tahmin var mı 🤭🙈
IMG20211225122758.jpg

Merhaba kızlar ikinci gebeliğim ve inanın cinsiyetini çok merak ediyorum kesin olmadığını kesinlikle biliyorum ama hep muhabbet hem tahmin için hamileleri ve anneleri böyle alalım 6 haftaligiz keseye göre tahmin var mı 🤭🙈Eki Görüntüle 2976093
Ayy maşallah🧿 cok minnak daha ya sağlıkla alın kucağınıza inş 🙏🙏

Kese fasulye gibi geldi bana da erkek olabılır dıyorum 🤷🏻‍♀️Sağlıkla gelsin

Eveeett 6 haftalık daha bir kızım var oda 6 aylık daha yeni sezeryan doğum yaptım 🤦🏻‍♀️ Rabbim böyle nasip etti şükürler olsun yinede ☺️🥰
Amanınn Allah bağışlasın 🙏arka arkaya ikiz gibi büyütürsünüz sağlıkla gelsin sağlıkla büyütün inş 🙏ilk kızmış hadi bakalım inş buda erkek olur sıralı olur 😘🙏

Amanınn Allah bağışlasın 🙏arka arkaya ikiz gibi büyütürsünüz sağlıkla gelsin sağlıkla büyütün inş 🙏ilk kızmış hadi bakalım inş buda erkek olur sıralı olur 😘🙏
Bende değişiklik iyi olur diyorum eşimde istiyor rabbim önce sağlıklı nasip etsin diyorum her zaman amin inşallah çok teşekkür ederim aynen öyle büyüyecekler artık 😘😘🥰🙈

X