- Konu Sahibi rooseemoom
Belli oldu mu cinsiyet bence erkek :)Sizce cinsiyeti neye benziyor 12 13 haftalık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belli oldu mu cinsiyet bence erkek :)Sizce cinsiyeti neye benziyor 12 13 haftalık
Yok daha gitmedim nasil anladınızBelli oldu mu cinsiyet bence erkek :)
Bende öyle hissediyorum ama doktor 3 aylığa yakınken kıza benzetmisti dahada girmedik bakalım nasipKafa yapısı sağda oluşu erkek gibi geldi :)
Bana 13+4 ken kız demişti bi doktor başka bi hekim 17 haftalıkken erkek dedi bakalım yarın belli olacak :)Bende öyle hissediyorum ama doktor 3 aylığa yakınken kıza benzetmisti dahada girmedik bakalım nasip
Yaaa Allah gönlünüze göre versin bende çok duydum kız diyip erkek çıkanı ya bana kıza benziyor dedi emin değildi ama bı tane kızım var hiç onun gebeliğine benzemiyor bende o yüzden erkek gibi geliyor Allah bilir bakalım size.kesin kizmi demiştiBana 13+4 ken kız demişti bi doktor başka bi hekim 17 haftalıkken erkek dedi bakalım yarın belli olacak :)
Yaaa Allah gönlünüze göre versin bende çok duydum kız diyip erkek çıkanı ya bana kıza benziyor dedi emin değildi ama bı tane kızım var hiç onun gebeliğine benzemiyor bende o yüzden erkek gibi geliyor Allah bilir bakalım size.kesin kizmi demiş
Tamam bekliyorum%80 kız demişti özele gitmiştim yarın net belli olacak haber ederim :)
Belli oldumu yazmadiniz ama%80 kız demişti özele gitmiştim yarın net belli olacak haber ederim :)
Belli değil dedi göstermedi bu sefer gittiğimde de detaylıda net öğrenirsin dedi 3 hafta var :)Belli oldumu yazmadiniz ama
Yaaa Allah hayırlısını nasip etsinBelli değil dedi göstermedi bu sefer gittiğimde de detaylıda net öğrenirsin dedi 3 hafta var :)