- Konu Sahibi rooseemoom
Belli oldu mu cinsiyet bence erkek :)Sizce cinsiyeti neye benziyor 12 13 haftalık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli oldu mu cinsiyet bence erkek :)Sizce cinsiyeti neye benziyor 12 13 haftalık
Yok daha gitmedim nasil anladınızBelli oldu mu cinsiyet bence erkek :)
Bende öyle hissediyorum ama doktor 3 aylığa yakınken kıza benzetmisti dahada girmedik bakalım nasipKafa yapısı sağda oluşu erkek gibi geldi :)
Bana 13+4 ken kız demişti bi doktor başka bi hekim 17 haftalıkken erkek dedi bakalım yarın belli olacak :)Bende öyle hissediyorum ama doktor 3 aylığa yakınken kıza benzetmisti dahada girmedik bakalım nasip![]()
Yaaa Allah gönlünüze göre versin bende çok duydum kız diyip erkek çıkanı ya bana kıza benziyor dedi emin değildi ama bı tane kızım var hiç onun gebeliğine benzemiyor bende o yüzden erkek gibi geliyor Allah bilir bakalım size.kesin kizmi demiştiBana 13+4 ken kız demişti bi doktor başka bi hekim 17 haftalıkken erkek dedi bakalım yarın belli olacak :)
Yaaa Allah gönlünüze göre versin bende çok duydum kız diyip erkek çıkanı ya bana kıza benziyor dedi emin değildi ama bı tane kızım var hiç onun gebeliğine benzemiyor bende o yüzden erkek gibi geliyor Allah bilir bakalım size.kesin kizmi demiş
Tamam bekliyorum%80 kız demişti özele gitmiştim yarın net belli olacak haber ederim :)
Belli oldumu yazmadiniz ama%80 kız demişti özele gitmiştim yarın net belli olacak haber ederim :)
Belli değil dedi göstermedi bu sefer gittiğimde de detaylıda net öğrenirsin dedi 3 hafta var :)Belli oldumu yazmadiniz ama
Yaaa Allah hayırlısını nasip etsinBelli değil dedi göstermedi bu sefer gittiğimde de detaylıda net öğrenirsin dedi 3 hafta var :)