Bu değerler de zaten gözükmezDün reglemin gecikmesinin 6. Günü idi ve kanamam geldi ben 1 hafta daha bekleyip doktora gidecektim 1 gün sonra yani bebek varmı öğrenecektim fakat kanamam geldi hala devam ediyor bebek kesede gözükmedi kesede gözükmedi bugün tekrar ulutrasyona girdim yine birşey gözükmedi dünkü kan tahlili 27.7 çıktı yarın tekrar istediler saat 3 de ver kan dediler . Son addet tarihim 30 mart 2 nisan son gün dü , başına gelen oldu mu cevaplarmisiniz lütfen
En az 1500 un üstünde olması gerekiyor diye biliyorum iki gün arayla kan verin umarım yükselir
gebeligi ogrendiginiz ilk değeriniz kacti..27 değerle kese görülmez zaten..Dün reglemin gecikmesinin 6. Günü idi ve kanamam geldi ben 1 hafta daha bekleyip doktora gidecektim 1 gün sonra yani bebek varmı öğrenecektim fakat kanamam geldi hala devam ediyor bebek kesede gözükmedi kesede gözükmedi bugün tekrar ulutrasyona girdim yine birşey gözükmedi dünkü kan tahlili 27.7 çıktı yarın tekrar istediler saat 3 de ver kan dediler . Son addet tarihim 30 mart 2 nisan son gün dü , başına gelen oldu mu cevaplarmisiniz lütfen
Kimyasal gebelik mi acaba... zaten o beta değerinde ne kese görünür ne bebek canım. Birde adetiniz gelmiş muhtemelen kimyasal gebelik geçirdiniz. Allahım hayirlisini versin inşallahDün reglemin gecikmesinin 6. Günü idi ve kanamam geldi ben 1 hafta daha bekleyip doktora gidecektim 1 gün sonra yani bebek varmı öğrenecektim fakat kanamam geldi hala devam ediyor bebek kesede gözükmedi kesede gözükmedi bugün tekrar ulutrasyona girdim yine birşey gözükmedi dünkü kan tahlili 27.7 çıktı yarın tekrar istediler saat 3 de ver kan dediler . Son addet tarihim 30 mart 2 nisan son gün dü , başına gelen oldu mu cevaplarmisiniz lütfen
Bende öyle umuyorum canım inşallah öyledirKimyasal gebelik mi acaba... zaten o beta değerinde ne kese görünür ne bebek canım. Birde adetiniz gelmiş muhtemelen kimyasal gebelik geçirdiniz. Allahım hayirlisini versin inşallah
27 sinde idrar testi yaptım 20 sinde yaptım pozitif reglemin 1 hafta geçmesini bekledim 6 gün geçti kan geldi doktora gittik ulutrasyona soktu kese gözükmedi değerim 27.7 çıktı yarın tekrar yapacaklar bakalim ne olacak yazarim burayagebeligi ogrendiginiz ilk değeriniz kacti..27 değerle kese görülmez zaten..
İnşallah bacım dua edermisinEn az 1500 un üstünde olması gerekiyor diye biliyorum iki gün arayla kan verin umarım yükselir
Hakkinda hayırlısı olsun bende kan verdim bugün negatif cikti bıktım artık 1.20 gormektenİnşallah bacım dua edermisin
Rabbim en kısa zamanda en hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin arkadaşımHakkinda hayırlısı olsun bende kan verdim bugün negatif cikti bıktım artık 1.20 gormekten
Allah'ım sesinden kabul etsin duanı Allah razı olsun umarım olur psikolojik olarak bitmiş durumdayimRabbim en kısa zamanda en hayırlı zaman da hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin arkadaşım
Allah'ım sesinden kabul etsin duanı Allah razı olsun umarım olur psikolojik olarak bitmiş durumdayim
Rabbım inşallah sanada nasip eder kuzum üzülme ben artık vazgeçtim olursa olur takip yapmayacağım sadece regle günü geçerse kan tahliline gideceğim tek , rabbim kucağını doldursun inşallahHakkinda hayırlısı olsun bende kan verdim bugün negatif cikti bıktım artık 1.20 gormekten
Esimde varikosel vardı bende adet düzensizliği yumurta gelişimi geç oluyor adet olursam klomen e baslaycgmTıbbi olarak bir sorun var mı arkadaşım olmama nedeni olarak?
Amin cümlemizeRabbım inşallah sanada nasip eder kuzum üzülme ben artık vazgeçtim olursa olur takip yapmayacağım sadece regle günü geçerse kan tahliline gideceğim tek , rabbim kucağını doldursun inşallah❤
Esimde varikosel vardı bende adet düzensizliği yumurta gelişimi geç oluyor adet olursam klomen e baslaycgm
Nasıl kullanılıyor o jelAçtığım eski konuyu okudun mu bilmiyorum ama orada da yazdım. Eşimde varikosel başlangıcı vardı ve azospermdi. 6 sene olmadı. Tüp bebek yaptık her şey iyiydi ama bende tutmadı. Doktorlar bana sıkıntı yok diyorlardı ama bu forumdan 2019 senesinde çörekotu bal tarçın kürü görünce denedim. Denediğim ay gebe kaldım.Birde preesed jel kullandık. Bir tane sperm bile olsa preesed jel ile ölmeden yumurtaya ulaşmış oluyor. Çörekotu kürüde kaliteli yumurtlamayı sağlıyor. Aklında bulunmasını tavsiye ederim
Nasıl kullanılıyor o jel