- Konu Sahibi Bebek bekleyenler
İnşAllah öyledir canım benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşAllah öyledir canım benim
Ogrendinizmi
Erkek olabilir erken şekil almış+bu da benim tahmin var mı? 8+2 haftadayız
kalp atım sayısından falan da bir şeyler çıkıyor mu 164 yazıyor :)Erkek olabilir erken şekil almış
boyutu 2 cm e yakınkalp atım sayısından falan da bir şeyler çıkıyor mu 164 yazıyor :)
140 ve üzeri kız ama teori sabır edip beklemek en güzelikalp atım sayısından falan da bir şeyler çıkıyor mu 164 yazıyor :)
teşekkür ediyorum geç döllenme olduğunu öğrendim bir de 10 haftalık olması gerekirken 8 hafta 2 günlük bunun hamileliğe bir zararı bebeğe sakıncası olur mu bilginiz var mı acaba?140 ve üzeri kız ama teori sabır edip beklemek en güzeli
teşekkür ediyorum geç döllenme olduğunu öğrendim bir de 10 haftalık olması gerekirken 8 hafta 2 günlük bunun hamileliğe bir zararı bebeğe sakıncası olur mu bilginiz var mı acaba?
haftamız aynı mıBen de sizinle aynı durumdayım. Doktor herhangi bir sorun olmayacağını söyledi ama aylık kontrolleri ihmal etmemek lazım.
Benim ikizlere de bakabilir misiniz çok merak ediyorum bir önceki postta resimleri :))
haftamız aynı mı
Erkek+bu da benim tahmin var mı? 8+2 haftadayız
Benim ikiside kiz ve keseleri degisikBenim icimede erkek doguyo
Bunlar tek yumurtan ikizi değil biri kız biri erkek sanırımBenim ikizlere de bir yorum yapar mısınız :)) 9+2 karın usg
1 kız 1 erkek gibi hissettim :)Benim ikizlere de bir yorum yapar mısınız :)) 9+2 karın usg
1 kız 1 erkek gibi hissettim :)
Oyle mi ki ya :)) ben hep iki kız olsun diyordum bakalım ne olacaklar inanılmaz merak ve heyecan icindeyimmmmBunlar tek yumurtan ikizi değil biri kız biri erkek sanırım
Benimde böyleydi erkek olacak inşallah hakkında hayırlısı olsun Sağlıklı olsun hayırlı olsun da cinsiyeti boşver