• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesenin aşağıda olması

En sevdigim mavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2018
926
659
53
Hayırlı sabahlar anneler🙋‍♀️ bir sorum var yine, dün dr gittim 5 haftalık gebeyim. Kese aşağıdaydı yalnız. Dr neden bu kadar aşağıda dedi. Düşük riskim varmış 😔😢 dinlen, ağır kaldırma birde cinsel münasebet yasak ve çok ayakta kalma dedi. Bebeği göremedik, cuma veya cumartesi tekrar gel kontrol edelim dedi.. Bu durumu yaşayıp atlatan oldu mu acaba aranızda kızlar.. Yaşayan yardımcı olursa sevinirim. Rabbim tüm hamilelere ve bana sağlıkla kavuşmayı nasip eder inşallah, isteyenlerede sağlıklı gebelikler nasip eder inşallah🤲🙏😔

Elimden geldiğince dinleniyorum kuzum, ama işte mecburen yapmak zorunda olduğum işler var. Çamaşır as, topla, katla, yemek, bulaşığı makineye diz.. Yavaş yavaş yapmaya çalışacağım artık... İnşallah herşey yolunda gider 🤲🙏 inşallah Rabbim sana da sağlıklı bir gebelik nasip eder cnm bnm🤲🙏❤️

Elimden geldiğince dinleniyorum kuzum, ama işte mecburen yapmak zorunda olduğum işler var. Çamaşır as, topla, katla, yemek, bulaşığı makineye diz.. Yavaş yavaş yapmaya çalışacağım artık... İnşallah herşey yolunda gider 🤲🙏 inşallah Rabbim sana da sağlıklı bir gebelik nasip eder cnm bnm🤲🙏
Amin inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin 🤲🏻 Biraz annenizin yanında kalma imkanınız var mı yada o size gelse?

Annem sivasta cnm, ben ist yaşıyorum. Bugün Lüleburgaz da yaşayan kayınvalidemi aradım, virüs var sizi de tehlikeye atamam kızım diyor. Haklı ne deyim.. Allah'a sığındım, 2 sene sonra bunu nasip etti, sürpriz oldu inşallah tamamına erdirir🤲🙏 sende ne var ne yok cnm, regl oldun mu.. Yada ovulasyonu mu bekliyorsun??

Annem sivasta cnm, ben ist yaşıyorum. Bugün Lüleburgaz da yaşayan kayınvalidemi aradım, virüs var sizi de tehlikeye atamam kızım diyor. Haklı ne deyim.. Allah'a sığındım, 2 sene sonra bunu nasip etti, sürpriz oldu inşallah tamamına erdirir🤲🙏 sende ne var ne yok cnm, regl oldun mu.. Yada ovulasyonu mu bekliyorsun??
Yaa size dua edicem inşallah sağlıkla sorunsuz ilerler hamileliğiniz.Benim adet günüme 6 gün var ve erken gebelik testi yaptım sonuç negatif çıktı hayırlısı :))

Aminn cnm inş🤲🙏 birde biliyor musun insan önce o çift çizgiyi görmek için can atıyor, 2 senedir yaptığım testlerin hesabı yok. Işıkta çizgi mi aramadım, ertesi gün acaba sonradan çıkmış mıdır diye mi saklamadım. Neler neler😔 birde öğrendikten sonra başlıyor stres, acaba keseyi görecek miyim, kalp atışını duyacak mıyım, düşer mi, stres stres stres bu süreç hep😔 birde bu erken gebelik testi para tuzağı cnm sadece, asla ilişkiden 6 gün sonra kesin sonuç yazdığına bakma. Bir tanıdığım regline 1 varken yapmış, inan gözlerim bozuldu bakarken o incecik çizgiyi göreyim diyene kadar.. Sen reglini bekle, bnm yaptığım hataları yapıp sakın ağır iş yapma ve ilaç kullanma bebek düşündüğün süreçte. Rabbim sağlığıyla nasip eder inşallah 🤲🙏 belirtide arama, inan hiççç belirtim yoktu, reglim 6 gün geçince yaptım ben.. Acaba die.. Yeni yeni mide bulantılarım var sadece.. Kendini rahat bırak kuzum, önünde zaman var, Rabbim sağlığıyla gelecek, geçecek gebelikler nasip etsin hepimize inşallah🤲🙏❤️

Aminn cnm inş🤲🙏 birde biliyor musun insan önce o çift çizgiyi görmek için can atıyor, 2 senedir yaptığım testlerin hesabı yok. Işıkta çizgi mi aramadım, ertesi gün acaba sonradan çıkmış mıdır diye mi saklamadım. Neler neler😔 birde öğrendikten sonra başlıyor stres, acaba keseyi görecek miyim, kalp atışını duyacak mıyım, düşer mi, stres stres stres bu süreç hep😔 birde bu erken gebelik testi para tuzağı cnm sadece, asla ilişkiden 6 gün sonra kesin sonuç yazdığına bakma. Bir tanıdığım regline 1 varken yapmış, inan gözlerim bozuldu bakarken o incecik çizgiyi göreyim diyene kadar.. Sen reglini bekle, bnm yaptığım hataları yapıp sakın ağır iş yapma ve ilaç kullanma bebek düşündüğün süreçte. Rabbim sağlığıyla nasip eder inşallah 🤲🙏 belirtide arama, inan hiççç belirtim yoktu, reglim 6 gün geçince yaptım ben.. Acaba die.. Yeni yeni mide bulantılarım var sadece.. Kendini rahat bırak kuzum, önünde zaman var, Rabbim sağlığıyla gelecek, geçecek gebelikler nasip etsin hepimize inşallah🤲🙏
Annelik,kadınlık çok kutsal ben bunu evlenince öğrendim daha anne olmadan bu stresi yaşamak bile çok zor annelerin hakkı ödenmez diye boşuna demiyorlarmış Rabbim her şeyin hayırlısını versin Allah’a tevekkül ettim 🤲🏻❤️

Bir arkadaşımın başına gelmişti oda temizlik vs. yapmış doktor kızmış sen hamilesin bak düşük riskin var kese aşağıda falan diye. 2 hafta nerdeyse hiçbir şey yapmadı devamlı dinlendi sonra düzeldi.

Bir arkadaşımın başına gelmişti oda temizlik vs. yapmış doktor kızmış sen hamilesin bak düşük riskin var kese aşağıda falan diye. 2 hafta nerdeyse hiçbir şey yapmadı devamlı dinlendi sonra düzeldi.
Ben bilmeden yaptım cnm, bilsem asla yapmazdım😔 ümit verici oldu mesajın, çok tşk❤️

Elimden geldiğince dinleniyorum kuzum, ama işte mecburen yapmak zorunda olduğum işler var. Çamaşır as, topla, katla, yemek, bulaşığı makineye diz.. Yavaş yavaş yapmaya çalışacağım artık... İnşallah herşey yolunda gider 🤲🙏 inşallah Rabbim sana da sağlıklı bir gebelik nasip eder cnm bnm🤲🙏❤️
Bunları bile yapmamaniz gerekiyor düşük riskiniz var sadece yemeğinizi yiyip WC ye gidebilirsiniz bol bol uzanıp ayaklarınızı yukarıda durmalısınız. Çok dikkatli olun derim ben

Aminn cnm inş🤲🙏 birde biliyor musun insan önce o çift çizgiyi görmek için can atıyor, 2 senedir yaptığım testlerin hesabı yok. Işıkta çizgi mi aramadım, ertesi gün acaba sonradan çıkmış mıdır diye mi saklamadım. Neler neler😔 birde öğrendikten sonra başlıyor stres, acaba keseyi görecek miyim, kalp atışını duyacak mıyım, düşer mi, stres stres stres bu süreç hep😔 birde bu erken gebelik testi para tuzağı cnm sadece, asla ilişkiden 6 gün sonra kesin sonuç yazdığına bakma. Bir tanıdığım regline 1 varken yapmış, inan gözlerim bozuldu bakarken o incecik çizgiyi göreyim diyene kadar.. Sen reglini bekle, bnm yaptığım hataları yapıp sakın ağır iş yapma ve ilaç kullanma bebek düşündüğün süreçte. Rabbim sağlığıyla nasip eder inşallah 🤲🙏 belirtide arama, inan hiççç belirtim yoktu, reglim 6 gün geçince yaptım ben.. Acaba die.. Yeni yeni mide bulantılarım var sadece.. Kendini rahat bırak kuzum, önünde zaman var, Rabbim sağlığıyla gelecek, geçecek gebelikler nasip etsin hepimize inşallah🤲🙏
Canım senı okadarrrr ıyı anlıyorum kı ah o stres yokmu heran kaybetcem korkusu acaba kalbı atıyormu bide benımkı kanamalı basladı düşük riskim var ddı bi süre yattım baktım olmuyo mecburum biseyler yapmaya kı ben calısan bi gebeyım düşün yanı . Rabbim sen koru dedım her ısımı yaptım tabı kendımı cok yormadan ufak ufak parca parca . Inankı 250 gram bıle bısey tasımadım . Esımle ılıskıye girmedim . Bana doktor keseyle alakalı bıse dememıstı sadece ultrasonda biraz canın acıyabılır kese cok asagıda cunku demıstı ordan bılıyorım . Hep yüregım agzımda heran kaybetcem korkusuyla suan 22. Haftadayım hersey yolına grdi cok sukur . Canım sunu untma rabbım ona dünyada nefes vermısse napsan bos o yasar ama dunyada içecek suyu yıyecek ekmegı yoksa istersen yerınden hıc kalkma yıne bos . Sana tavsıyem bebegını rabbıne emanet et . Dikkatlı ol ama sakınan goze cop batar derler ya cokda üzerine düşünme hayırlısı olsun de devam et ❤️🌸

Canım senı okadarrrr ıyı anlıyorum kı ah o stres yokmu heran kaybetcem korkusu acaba kalbı atıyormu bide benımkı kanamalı basladı düşük riskim var ddı bi süre yattım baktım olmuyo mecburum biseyler yapmaya kı ben calısan bi gebeyım düşün yanı . Rabbim sen koru dedım her ısımı yaptım tabı kendımı cok yormadan ufak ufak parca parca . Inankı 250 gram bıle bısey tasımadım . Esımle ılıskıye girmedim . Bana doktor keseyle alakalı bıse dememıstı sadece ultrasonda biraz canın acıyabılır kese cok asagıda cunku demıstı ordan bılıyorım . Hep yüregım agzımda heran kaybetcem korkusuyla suan 22. Haftadayım hersey yolına grdi cok sukur . Canım sunu untma rabbım ona dünyada nefes vermısse napsan bos o yasar ama dunyada içecek suyu yıyecek ekmegı yoksa istersen yerınden hıc kalkma yıne bos . Sana tavsıyem bebegını rabbıne emanet et . Dikkatlı ol ama sakınan goze cop batar derler ya cokda üzerine düşünme hayırlısı olsun de devam et ❤️🌸
Muhteşem yazın için çokk tşk ediyorum cnm bnm, içime öyle su serptinki anlatamam❤️ öncelikle sağlıkla kavuşursun inşallah meleğine, Rabbim sana eşine bağışlasın🤲🙏 bende öyle yapıyorum cnm, mecburen yapmak zorundayım bazı işlerimi. Yemek, çamaşır felan. Ama ağır kaldırmıyor, bol bol uzanıyorum. Cinsel münasebet kesinlikle eşimdr bende düşünmüyoruz, Allah'tan çokk anlayışıdır eşim🙏 gerisi senin de dediğin gibi Allah'ın takdiri.. Ümitle, duayla tutunup kalp sesini duyacağım, sonra kucağıma alacağım günü beklicem 🤲🙏 Allah büyük, O'nun gönderdiği ne hayrın ne şerrin önüne geçemeyiz biliyorum, hayırlısı diyorum.. Dualara sığınıp bekliyorum işte🙏 ❤️

Back