• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesekağıdı mı kumbeji mi?

ay_ge

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2009
4.468
9
316
İstanbul
Duvarlarımı badana yaptırıyorum arkadaşlar hangi rengi önerirsiniz..kumbeji mi kesekağıdı mı?
bu arada koltıklarım açık renk ünitem ve parkem de açık mobilya rengi..
önerilerinizi bekliyorum tşk..:68:

Son düzenleme:
kesinlikle kese kağıdı öneriyorum...geçen yaz evimi boyattım ve harika oldu,gören herkes bayılıyor.açık renk mobilya ile uyumu süper:34:

arkadaşım hangisiyle boyatırsan boyat mutlaka resim ekle ben de karar veremedim bu iki renk arasındayım yatak odama düşünüyorum ama her markanın kesekağıdı kum beji farklı hangi marka boyatıyorsunuz ve resimleriyle ekleyin ki bize de fikir olsun please:34::34:

teşekkürler özlem bende aynen öyle düşünüyorum kafamı karıştıran birkaç kişi oldu ama ben kesekağıdından vazgeçmedim :4:

arkadaşım hangisiyle boyatırsan boyat mutlaka resim ekle ben de karar veremedim bu iki renk arasındayım yatak odama düşünüyorum ama her markanın kesekağıdı kum beji farklı hangi marka boyatıyorsunuz ve resimleriyle ekleyin ki bize de fikir olsun please:34::34:

marshall sanırım boyanın markası evim bitince resim eklicem.şu an alçı oluyor duvarlar boyadan sonrada parke yapılcak..parkemde bu kabartmalı olandan süper olck evim inş.:nazar:

marshall sanırım boyanın markası evim bitince resim eklicem.şu an alçı oluyor duvarlar boyadan sonrada parke yapılcak..parkemde bu kabartmalı olandan süper olck evim inş.:nazar:

eminim canım allah ağız tadıyla oturmak nasib etsin güle güle otur heyecanla bekliyorum o zaman resimleri:52::32::34:

kum bejine yakın bişiy yaptım bende cok hoş durdu istanbuldaysan yada bulunugun yerde koçtaş varsa onlar özel boya hazırlıyolar istedıgın tonda yaptırabılıyosun bızde öyle yaptırdık tam bulduk rengımızı

evt istanbuldayım cnm ama boyayı alçı ustası ayarlayacak biz herşey dahl anlaştık sadece rengini biçimini biz seçtik kesekaıdı olacak sanırım önerin için tşk:16:

eğer koltukların açık renkse neden duvarlarıda açık yapıyorsun daha canlı bir renk yapabilirsin. ben burengi hiç beğenmedim :50:açıkcası hem en ufak el kirini belli eder.
Kum_Beji.jpg

kese kağıdıda acayip bir yeşilimsi gibi illa ikisinden biriyse kese yaptır koltuklarında açıksa sırıtmaz..

eşyaların koyu renk olsaydı eğer kum beji uyumlu olurdu biz annemin evinde kullanıyoruz şuan pembe koltuk takımı ve halıyla harika duruyo ama senn mobilyalarda açık renk yani kesekağıdıııııı:40::40::40::9:

Bende evimi kum beji boyattım yatak odamın da sadece bir duvarını kese kağıdı boyattım çok şık oldu
keşke diyoruz şimdi diğer odalarında birer duvarını kese kağıdı yapsaymışız,ama bi daha ki boyatmada yapacağım inşallah..

Bende evimi kum beji boyattım yatak odamın da sadece bir duvarını kese kağıdı boyattım çok şık oldu
keşke diyoruz şimdi diğer odalarında birer duvarını kese kağıdı yapsaymışız,ama bi daha ki boyatmada yapacağım inşallah..

odanın dörtte birini kesekağıdı yapmak fikride ilginç..resim ekleyemez misin şeker:12:

Konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açalım lütfen..
Bu sebeple konunuz "Boya ve Duvar Kagitlari" başlığına taşınmıştır
Bilginize. :34:

Back
X