- 30 Kasım 2022
- 1.138
- 408
- 35
-
- Konu Sahibi Bikupakahve
Karından ultrason muydu cnm?Kızlar merhaba 10 haftalık hamileyim. Keseye göre cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? Yuvarlak kese kız, uzun muz gibi olan kese erkek olur diyorlar. Benimki nasıl sizce? Çok çok heyecanlıyım
İlk halini de ekledim :)
Evet öğrendik şu an 20 haftalık hamileyimÖğrendiniz mi canım cinsiyetini Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın
Amin canım Darısı benim başıma inşallah ayın 5'inde gidip öğreneceğim insEvet öğrendik şu an 20 haftalık hamileyimDarısı öğrenmeyenlerin başına
Az kalmış:) gitmeden önce meyve veya tatlı bir şeyler yiyin de bebiş hareket etsin cinsiyetini göstersin :)Amin canım Darısı benim başıma inşallah ayın 5'inde gidip öğreneceğim ins
Öyle yapayım İnşallah öğrenirim teşekkür ederimAz kalmış:) gitmeden önce meyve veya tatlı bir şeyler yiyin de bebiş hareket etsin cinsiyetini göstersin :)
Ya benimde 7+4haftalık cinsiyet tahmininde bulunurmuşuzErkek bence cnm
Bence erkek cnmYa benimde 7+4haftalık cinsiyet tahmininde bulunurmuşuzsağlıklı olsun öncelik tabıkı ama insan merak ediyor
Kız bence :)Merhaba kızlar,
5+4 karından ultrason cinsiyet tahmininiz var mı acaba :) teşekkür ederim…Eki Görüntüle 3227387
Teşekkür ederim tahminlerınız tutuyor muBence erkek cnm
%80 Evet gönlünüzden geçeni Rabbim nasip etsin inşallahTeşekkür ederim tahminlerınız tutuyor mu
Benimkine de bir tahmin rica etsem sizden%80 Evet gönlünüzden geçeni Rabbim nasip etsin inşallah
%80 Evet gönlünüzden geçeni Rabbim nasip etsin inşallah i
Teşekkür ederim gönlümden geçen erkek ama sağlıklı olsun tabiiki%80 Evet gönlünüzden geçeni Rabbim nasip etsin inşallah
Cnm çok küçük ne desem yalan olur 7-8 haftalık olunca tekrar atınBenimkine de bir tahmin rica etsem sizden5+4 karından ultrason
Cnm çok küçük ne desem yalan olur 7-8 haftalık olunca tekrar atın