• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese yanında hematom

958434

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2022
3
0
16
29
Merhaba yarın tam 5 haftalık olacağım pazartesi günü keseyi gördük ne yazık ki kese yaninda 1.56 cm lik kanama alanı oluşmuş.Hicbir lekelenmem, kanamam olmamıştı.Dr ultrasonda gördü ve söyledi.İlk hamileliğim haliyle fazlasıyla korktum ve stres yaptım.Hemen iğne ve fitil olarak progestan başlattı Dr.Sunu sormak istiyorum 7/24 yatamiyorum.yemek yapmak için illaki ayakta oluyorum bu sakincali mi? Şu an sadece sol tarafta ara sıra bıçak kesiği gibi ağrı hissediyorum.Baska hiçbir şey hissetmiyorum.Benimle aynı durumu yaşayıp gebeliği devam edenler bilgi verebilir mi?

Kese etrafında kanama alanı neredeyse tüm hamilelerde olan bisey. Bende de vardı 3 ay dolana kadar mümkün olduğunca istirahat halinde geçirdim ve ilaçlarımı kullandım. İllaki ayağa kalkıyoruz yemek wc hafif ev işleri için filan ama genel olarak dinlenerek geçirdim. Çok stres yapmayın kanama olmaması daha iyi rahim emip yok olabilir

Back