- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- Konu Sahibi Translokasyon1521
-
Ne zaman cikmistiAynı sorun bendede vardı 14.haftada tamamen kayboldu.
Ay allah razi olsun icimi rahatlattin.Canım kese ve kanama alanı ıkısı aynı anda gorundu.5 haftalık gıttıgımde hem kese hende kese buyuklugunde ksnama alanı vardı.7.haftada bıraz daha buyudu 10.haftaya kadar buyumeye devam ettı.14 haftada muaneye gıtıgımde tamanen yok oldugunu gorduk.progestan 200 gram lıgını kulkanıyıdum
Bende 11 haftalik oldu. Gecmeyince artik gecmez saniodum. Kanama alani tam 1 aydir var o yuzden korkmustum. Cok sagolCanım benımkıde 3 santımdı.dınlendım ayaklarımın altına yastık koyarak yattım.tabı uzun bır yolculık etmek zorunda kaldım 10 saatlık bır yolculuktu.ömrü oldumu hıc bırsey olmuyor suan 1 yasında kızım.sadece progestan kullandjm.ve bol bol dınlendım
Kac haftalikken baslayip kac haftalikken bitti canim ?Benim 3 ay geçmesi hemde 2 kanama alanı vardı ve kan geliyordu ara ara ilaç kullandım 3 ay sonra geçti tekrarlamadı.suan kızım 2 aylık kucağımda inşllah hayirlica kucag8niza alırsınız sağ salim
Ultrasonda kan alanidami 22nci haftada gecti ?9. Hafta çok ag8r bir kanama ile başladı 22 hafta tamamen geçti.
Merhaba sizdede hematom leke şeklimde geliyormuydu bende aynı durumu yaşıyorum 6.haftamdan beri deAynı sorun bendede vardı 14.haftada tamamen kayboldu.
Canım geçtimi senin kanama alanıAy allah razi olsun icimi rahatlattin.
Tek progesteron fitilmi kulandin. Evde dinlenip ettinmi. Ozelikle birsey yaptinmi gecmesi icin.
Benimki 2santimlik ama gecmek bilmedi birturlu
Baya sürüyor galiba bu kanama alanları benimkide geçmek bilmedi bir türlü leke olarak geliyor9. Hafta çok ag8r bir kanama ile başladı 22 hafta tamamen geçti.
Evet sukur gecti cnmCanım geçtimi senin kanama alanı
Çok şükür canım benim ki halen geçmediEvet sukur gecti cnm
Benimki 7 haftalikken olmustu. 3 aylikken gittim hala vardi. 4 aylikta gittigimde gecti dedilerÇok şükür canım benim ki halen geçmedi
Canım leke olarak gelmıyordu.doktor lekenın gelebılecegıni gelırse korkmamam gerektıgını soylemiştı ama bebden gelmedı.ben yatıyodum ama gerekmedıgı surece ayaga kalmıyordum.bıraz onunda etkısı olmus olabılır.Merhaba sizdede hematom leke şeklimde geliyormuydu bende aynı durumu yaşıyorum 6.haftamdan beri de
Yatin dinlenin suyunuzu icin. Kendi kendine akmadan emebiliyor vucut kaniCanım leke olarak gelmıyordu.doktor lekenın gelebılecegıni gelırse korkmamam gerektıgını soylemiştı ama bebden gelmedı.ben yatıyodum ama gerekmedıgı surece ayaga kalmıyordum.bıraz onunda etkısı olmus olabılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?