Kese ve yolk sacı var bebek yok

Hiç bozma moralini geç döllenme olmuş olabilir o yüzden duyulmamıştir stres seni daha çok etkiler 8. 9. Haftada duyan var biraz daha bekle bakalım

Hesaba göre 5+4 bebek görünmesi için erken değil mi peki kafam öyle karıştı ki ne soracağımı bile şaşırıyorum
Önce kese sonra yolk sonra bebek oluşur. Ben hep 7+ günlerde görmüştüm. Boş gebelik geçirmiştim bende yolk kesesi bile yoktu

Önce kese sonra yolk sonra bebek oluşur. Ben hep 7+ günlerde görmüştüm. Boş gebelik geçirmiştim bende yolk kesesi bile yoktu
Perşembe tekrar cagirdi bir umut bekliyorum ama niyeyse hiç umut yok gibi içim bomboş oldu sanki.

Kız anaaam ben 5 haftalıkken keseyi zar zor gördü doktorum küçücük bişey vardı benide 15 gün sonra çağırdı bebişi o zaman gördük sakin ol ve bekle stres yapmaaa

Kız anaaam ben 5 haftalıkken keseyi zar zor gördü doktorum küçücük bişey vardı benide 15 gün sonra çağırdı bebişi o zaman gördük sakin ol ve bekle stres yapmaaa
Benim bugün sat a göre 5+4. Kese var Yolk sac var bebeği göremedi

Kızlar kimse gebeliğini birbiriyle karşılaştırıp kendinizi üzmeye evham yapmanıza gerek yok. Birinin bilmem kaç haftasında bebek gözükür başkasının daha ileri haftalarda ki çevremde bunu net anladım. Ben 6+1 de kalp atışını duydum. Arkadaşım benden bi haftalık önde daha yeni duydu. Ki ben geçen hafta yoğun kanama yaşamış biri olarak aynı hataya düştüm ağladım durdum. Başkalarıda yaşamış mı diye karşılaştırıp durdum kendimi strese soktum. Stres gebelikte daha kötü gönlünüzü ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…