Kese ve yolk sacı var bebek yok

Benimde 1 tane kürtajım var. Bu gebeliğimi 44 ile öğrenmiştim. Takibimi kendim yaptım. Zaten çoğu şeye hakim olduğum için sıkıntı olmadı. Beklemek zor evet ama sonu çok güzel

Ve bende 3 senedir bekliyorum :) İnşallah kucağımıza almakta nasip olur

Benimde 1 tane kürtajım var. Bu gebeliğimi 44 ile öğrenmiştim. Takibimi kendim yaptım. Zaten çoğu şeye hakim olduğum için sıkıntı olmadı. Beklemek zor evet ama sonu çok güzel
İnşallah bu gebeliğin sağlıklı olur sağ salim kucağına alırsın miniğini

Yaaa çok tedirgin oldum doktor kötü bişey demedi kötü bişey olsaydı söylerdi sanırım çok erken öğrenmek zorunda kaldım kullanmam gereken ilaçlar için ama şimdide çok stres yapıyorum
Merhaba
5 haftalık hamile olduğumu söyledi doktorum kese göründü yola saç da göründü fakat bebeği göremedik bakabilir misiniz acaba bebek görünüyor mu

Eklentiler

• image.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 145
Merhaba
5 haftalık hamile olduğumu söyledi doktorum kese göründü yola saç da göründü fakat bebeği göremedik bakabilir misiniz acaba bebek görünüyor mu
Benimde bu şekilde canım bende de bebek gözükmedi sen ne zaman gidiceksin kontrole beni bayramdan sonrasi için çağırdı

Merhaba
Kese ve yolk saç varsa bebekte vardır 1 hafta sonra belli olur bende sizin gibiyim yarın gidip kalp atışını duyacam inşallah size haber vereceğim

Kese ve yolk saç varsa bebekte vardır 1 hafta sonra belli olur bende sizin gibiyim yarın gidip kalp atışını duyacam inşallah size haber vereceğim
Merhaba görebildinizmi bebeği kalp atisinj

Çok şükür bebeği gördük biz canım inşallah sağlıkla gelir şimdide belirtim yok onun stresi var
Gözünüz aydın. Bende aynı sizin gibiyim bugün kontrolüm var insallah ben de görürüm. 6 haftalik kese yolk sac var bebeği kalp atışını görmemiştik. Karindan mi bakti bu arada ben hep karindan muayene oldum.

Çok teşekkür ederim inşallah sizde görürsünüz bende hep karından muayene oldum alttan bakmadı biraz titiz doktorum o yüzden alttan bakıp risk almak istemedi küçük olduğu için rahatsız etmek istemiyorum dedi

Tamam kaçıncı hafta ve gün de gördünüz bebeğinizi ve kalp atışını

Gittim ama kafamız çok karıştı kese için de bebek göründü ilk kez ben ekranda yanıp sönen bisey de gördüm eşim de gördü hatta ama sesi alamadık Dr alttan bakti yine ses yok. 1 hafta daha bekleyelim dedi . Bu arada sata göre 7+5 ama bugünkü hesaba göre 5+4 dedi Dr. Cikinca muayeneden başka bir Dr daha görünmek istedim gittik de muayene oldum bu sefer Dr bebek ölçüsünü de farklı hesapladı. Kendi doktorum 2.48mm dedi diğer doktor 0.48mm 6+1 dedi yine gel alalim kalp atışı yok dedi. Kendi doktorumuz ise 1 hafta daha zaman verelim dedi. Bu durum da ola lar var mi varsa cevap yazarlarsa bir umut olur moralim çok bozuk

Çok erken görünmez tabi. 7 hafta içinde görünür korkma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…