Benimde 1 tane kürtajım var. Bu gebeliğimi 44 ile öğrenmiştim. Takibimi kendim yaptım. Zaten çoğu şeye hakim olduğum için sıkıntı olmadı. Beklemek zor evet ama sonu çok güzelBende 48 ile öğrendim doktorum direk çağırdı geçmişte kayıplar olduğu için 2 hafta bekledim keseyi görmek için ama kimyasal mi diye stres oldum bu gün gittim bebeği gormek için 2 hafta sonraya atınca biraz üzüldüm neden gözükmedi diye olsun sağlıklı olsun da ben razıyım 3 seneden beri bekliyorum 2 hafta ne ki diyorum kendi kendime
Ve bende 3 senedir bekliyorum :) İnşallah kucağımıza almakta nasip olurBende 48 ile öğrendim doktorum direk çağırdı geçmişte kayıplar olduğu için 2 hafta bekledim keseyi görmek için ama kimyasal mi diye stres oldum bu gün gittim bebeği gormek için 2 hafta sonraya atınca biraz üzüldüm neden gözükmedi diye olsun sağlıklı olsun da ben razıyım 3 seneden beri bekliyorum 2 hafta ne ki diyorum kendi kendime
Amin inşallah bu sene bize şans getirsin sağlıkla kavusalim bebeklerimize rabbim geciktiriyorsa guzelleştiriyordurVe bende 3 senedir bekliyorum :) İnşallah kucağımıza almakta nasip olur
İnşallah bu gebeliğin sağlıklı olur sağ salim kucağına alırsın miniğiniBenimde 1 tane kürtajım var. Bu gebeliğimi 44 ile öğrenmiştim. Takibimi kendim yaptım. Zaten çoğu şeye hakim olduğum için sıkıntı olmadı. Beklemek zor evet ama sonu çok güzel
Amin inşallah isteyen herkes ve bizde miniklerimizi kucağımıza alırızİnşallah bu gebeliğin sağlıklı olur sağ salim kucağına alırsın miniğini
Evet kesinlikle geç gelen daha güzel olur hepAmin inşallah bu sene bize şans getirsin sağlıkla kavusalim bebeklerimize rabbim geciktiriyorsa guzelleştiriyordur
MerhabaYaaa çok tedirgin oldum doktor kötü bişey demedi kötü bişey olsaydı söylerdi sanırım çok erken öğrenmek zorunda kaldım kullanmam gereken ilaçlar için ama şimdide çok stres yapıyorum
Benimde bu şekilde canım bende de bebek gözükmedi sen ne zaman gidiceksin kontrole beni bayramdan sonrasi için çağırdıMerhaba
5 haftalık hamile olduğumu söyledi doktorum kese göründü yola saç da göründü fakat bebeği göremedik bakabilir misiniz acaba bebek görünüyor mu
Kese ve yolk saç varsa bebekte vardır 1 hafta sonra belli olur bende sizin gibiyim yarın gidip kalp atışını duyacam inşallah size haber vereceğimMerhaba
5 haftalık hamile olduğumu söyledi doktorum kese göründü yola saç da göründü fakat bebeği göremedik bakabilir misiniz acaba bebek görünüyor mu
Bir hafta sonra gel tekrar bakalım dediBenimde bu şekilde canım bende de bebek gözükmedi sen ne zaman gidiceksin kontrole beni bayramdan sonrasi için çağırdı
İnşallahKese ve yolk saç varsa bebekte vardır 1 hafta sonra belli olur bende sizin gibiyim yarın gidip kalp atışını duyacam inşallah size haber vereceğim
Merhaba görebildinizmi bebeği kalp atisinjKese ve yolk saç varsa bebekte vardır 1 hafta sonra belli olur bende sizin gibiyim yarın gidip kalp atışını duyacam inşallah size haber vereceğim
Merhaba canım son durumun nedirBenimde bu şekilde canım bende de bebek gözükmedi sen ne zaman gidiceksin kontrole beni bayramdan sonrasi için çağırdı
Çok şükür bebeği gördük biz canım inşallah sağlıkla gelir şimdide belirtim yok onun stresi varMerhaba canım son durumun nedir
Gözünüz aydın. Bende aynı sizin gibiyim bugün kontrolüm var insallah ben de görürüm. 6 haftalik kese yolk sac var bebeği kalp atışını görmemiştik. Karindan mi bakti bu arada ben hep karindan muayene oldum.Çok şükür bebeği gördük biz canım inşallah sağlıkla gelir şimdide belirtim yok onun stresi var
Çok teşekkür ederim inşallah sizde görürsünüz bende hep karından muayene oldum alttan bakmadı biraz titiz doktorum o yüzden alttan bakıp risk almak istemedi küçük olduğu için rahatsız etmek istemiyorum dediGözünüz aydın. Bende aynı sizin gibiyim bugün kontrolüm var insallah ben de görürüm. 6 haftalik kese yolk sac var bebeği kalp atışını görmemiştik. Karindan mi bakti bu arada ben hep karindan muayene oldum.
Tamam kaçıncı hafta ve gün de gördünüz bebeğinizi ve kalp atışınıÇok teşekkür ederim inşallah sizde görürsünüz bende hep karından muayene oldum alttan bakmadı biraz titiz doktorum o yüzden alttan bakıp risk almak istemedi küçük olduğu için rahatsız etmek istemiyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?