- 29 Mayıs 2024
- 33
- 12
- 30
- Konu Sahibi 7bitirdibeni
Kızlar pazar günü acilde betamın 2071 çıkması ile gebe olduğumu öğrendim, çevremde hamilelik geçirmiş çoğu arkadaşım bana 4 yada 5. hafta olabileceğini söyledi, bugün doğu görevi yaptığımız ilçede bir yeni doktora gittim doktor aynen şunları dedi :” 2071 çok yüksek değil bakalım kese var mı dış gebelik olmasın sonra ya da yeniden hcg bakarız “ sonrasında ultrason ile baktı ve keseyi gördü kese göründüğüne göre hcg ye gerek yok bakmaya tekrar dedi , kaç haftalık dedim 3 haftalık dedi dedim biraz önce 5’ten önce görünmüyor demiştiniz nasıl oluyor oladabilir dedi, kalp atışı peki dedim o duyulmuyor sonrasında duyulur daha var dedi kafam allak bullak oldu.. Şu hususlarda bilgisi olanlar cevaplarsa çok sevinirim:
- Kese görünüyor ama yerleşme kanaması olursa korkma dedi neden kanama olabilir ben nasıl anlayacağım ,
- Gerçekten 3. Hafta olması halinde kese görünür mü ,
- Kalp atışının duyulmaması normal midir?
- Gebelikten önce kullandığım Bekunis , Dicetel gibi ilaçları kullanmam konusunda doktor kullan boşverin şeklinde saçma bir cevap verdi onlarsız tuvalete çıkamıyorum size önerilen başka bir şey varsa duymak isterim
Son düzenleme: