Yolk sac olması sağlıklı olduğunu gösterir canım ama beta hcg değerin 1000 olması tuhaf biraz. Benim 5. Haftada gittiğimde kese 16.7 mm yolk sac gördü. Boş gebelik ihtimalim vardı benimde. Ama beta değerim 9400 dü. 2 hafta sonra gittiğimde 7. Haftada kalp atışı ve bebeği gördüm. Umarım sende görürsün.
Ee o zaman canım niye dert ediyorsun ki değerin çok iyi doktor boşuna endişelndirmiş seni zaten 20mm kese olduktan sonra ancak zaten bebeğide görürsün buda7. Haftaya nerdeyse denk geliyor. Erkenden gidip canını sıkma bile 7. Haftaya girdiğinde git kontrolüne eminimki göreceksindir hem bebeğini hem kalp atışını10000 olacak bir sifir eksik yazmisim en son ki degerim bu
Ee o zaman canım niye dert ediyorsun ki değerin çok iyi doktor boşuna endişelndirmiş seni zaten 20mm kese olduktan sonra ancak zaten bebeğide görürsün buda7. Haftaya nerdeyse denk geliyor. Erkenden gidip canını sıkma bile 7. Haftaya girdiğinde git kontrolüne eminimki göreceksindir hem bebeğini hem kalp atışını
[/QUdoktorlar bazen cok rahat karsisinda ki ne dusunur alisik olmadigi bir durumdur belki diye dusumeden konusuyorlar embriyo yok ya ölu ya sagliksiz herseye hazirlikli gel dedi insanda umut birakmiyorlar ki
Bakildi canim radyolojiye sevk etti orda da bakildi kese hersey var embriyo yokDeğeriniz çok iyi, alttan baktırdınız mı acaba? Yoksa sadece karından mi? Gerçi alttan bakılmadan zaten kürtaj falan demesi çok saçma olurdu ama yine de merak ettim
Benim değerim 9504 Ken keseyi gördük çok küçük ama dedi erken bence görünür daha insAllah Allah in izniyle doktorun içine sinmediyse değiştir sağlıkla ilerler insAllahmrb son adet tarihim 17 kasım. Hamileyim. Bundan 15 gun once kesem gorundu. 4 haftalik dedi doktorum. Beta hcg degerlerim iyi 2 hafta sonra tekrar cagirdi. Embriyoyu gormek icin Gittigimde embriyo yok dedi kese 15 mm buyumus. Ve icinde 6.5 yolk mm keseside mevcut ancak embriyo yok dedi doktorum beta hcgme bakildi 10000 cikti sonucum. 5hafta 5 gunluk dedi doktorum. 1 hafta sonra tekrar cagirdi Eger embriyoyu goremezssek kurtaj olacaksin dendi sizce ne yapmalıyım ?Eki Görüntüle 2574708
Yalniz soyle birsey var ilk gittigim de 4+6 haftalik 15 gun sonra gel dedi gittim 5+5 haftalik dedi o nasil oluyor anlayamadimBu arada değerim 9504 Ken 5+3 tüm bende hiç endişe etme bence normal ben hemen gitmemiştim sonraki kontrole kötü dusunmedigim için doktorum da endişelendirmedi zaten bı sonrakinde 8+2 iken hem bebeğimi gördüm hem kalp atışını duyduk çok şükür sağlıklıdır insAllah görürsün sende gönlünü ferah tut
Yalniz soyle birsey var ilk gittigim de 4+6 haftalik 15 gun sonra gel dedi gittim 5+5 haftalik dedi o nasil oluyor anlayamadimEe o zaman canım niye dert ediyorsun ki değerin çok iyi doktor boşuna endişelndirmiş seni zaten 20mm kese olduktan sonra ancak zaten bebeğide görürsün buda7. Haftaya nerdeyse denk geliyor. Erkenden gidip canını sıkma bile 7. Haftaya girdiğinde git kontrolüne eminimki göreceksindir hem bebeğini hem kalp atışını
Vala bazen doktorlarda saçmalıyor inan bnim ilk gittiğimde 5+3 tüm doktor çok yeni gebelik 2 haftalık falan dedi sen düşün tutarsızlığı ama çok şükür sağlıkla ilerliyorYalniz soyle birsey var ilk gittigim de 4+6 haftalik 15 gun sonra gel dedi gittim 5+5 haftalik dedi o nasil oluyor anlayamadim
Evet canim banadda beslenememis gelismemis olabilir dediBöyle bi durum yaşadım bendede kese ile yolk kesesi büyüyordu ama bebek görünmedi bi türlü sonradan anlaşıldıki 6 haftalıkken gelişimi durmuş nokta kadar kalmış malesef kürtaj oldum ben ne olur ne olmaz bir umut bekledim belki görünür diye ancak sonuç değişmedi 10+3 haftalıkken kürtaj oldum. Ama 8-9 haftalıkken görünenleri duydum geç döllenme ihtimaline karşı beklemeni öneririm senin daha erken zaten daha 6 haftalık görünmemesi normal bekle sen
Doktor acele iş yapmış daha bismillah bebek öyle hemen görünmez sen görürsün inşallah
Evet canim banadda beslenememis gelismemis olabilir dedi