Kese var embriyo yok

hkalps

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2018
2.033
3.549
133
Kızlarrrrrr
dün doktora gittim sat a göre 6+4düm doktor karından usg baktı kese var bebek gözükmüyor bi hafta sonra tekrar gel bebeği görelim o zaman herşey yolunda diyebilirim dedi..
Ben boş gebelik olmasından korkuyorum çok heveslenmiştik bebeğimiz olacak diye. Kalp atışını duyalım diye gittik üzüldük biraz..
Belirtiler var hamilelik için ama hayırlısı 😪

Başına bu tarz birşey gelen var mı?
Kaç hafta da gözüktü bebeğiniz?

Bence moralini bozma daha çok küçük görünmemiş olabilir yada gelişimi yavaş olmuşsa ondan da olabilir moralini yüksek tut ve bekle derim benim doktorum bana direk 7 haftada gel dedi kalp atışını duyalım diye belki sen erken de gitmiş olabilirsin

Bence moralini bozma daha çok küçük görünmemiş olabilir yada gelişimi yavaş olmuşsa ondan da olabilir moralini yüksek tut ve bekle derim benim doktorum bana direk 7 haftada gel dedi kalp atışını duyalım diye belki sen erken de gitmiş olabilirsin
Aynen canım 5 gün sonra gittim 7+1de..
Çok şükür hem bebeğimi hem kalbini gördük ❣️
Erken gitmişim sanırım 😍 ama doktor 10 gün sonra gel dediği için gittim 😁

Kızlarrrrrr
dün doktora gittim sat a göre 6+4düm doktor karından usg baktı kese var bebek gözükmüyor bi hafta sonra tekrar gel bebeği görelim o zaman herşey yolunda diyebilirim dedi..
Ben boş gebelik olmasından korkuyorum çok heveslenmiştik bebeğimiz olacak diye. Kalp atışını duyalım diye gittik üzüldük biraz..
Belirtiler var hamilelik için ama hayırlısı 😪

Başına bu tarz birşey gelen var mı?
Kaç hafta da gözüktü bebeğiniz?
Canım benimde geçen hafta 6+3 kese var bebeği göremedi vajinalde gördük Perşembe tekrar gel dedi daha erken yani senin de

Kalp atışını duymaniza sevindim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.

Canım benimde geçen hafta 6+3 kese var bebeği göremedi vajinalde gördük Perşembe tekrar gel dedi daha erken yani senin de
Aynen canım benimde erkendi 6+4.. 7+1de görünce anladım.. Hem gördük. Hem kalbinin duyduk.. Çok şükür ❤️ vajinal usgye gerek kalmadı bekleyince çıktı. Boşuna üzülmüşümm

Daha çok küçük canım ben 8 haftalıkken gördüm

Hanimlar ben 1 senelik evliyim son 4 aydir korunmuyorum adetim bittiktrn 2. Haftasinda bas donmelerim mide bulantim oldu idrar testi pozitif cikti . Doktor muayenesinde rahimde kalinlasma var dedi kanda cikmadi gelecek adetime 5 gün kala baska idrar testi yaptim negatif cikti.adetim 2 gün gecti hamilemiyim

Öyleymiş canım ya ama o an anlamıyorsun.. Doktor da normalde bu hafta da gözükmesi gerekir deyince üzülmüştüm boş gebelik mi diye.. Çok şükür gözüktü ❤ Amin canım sağlıkla doğsun inşallah miniğim
Gözüktü mu bebeğin canım ay çok sevindim gözüm aydın canım benim 🤗🤗🤗♥️♥️♥️♥️

Aynen canım benimde erkendi 6+4.. 7+1de görünce anladım.. Hem gördük. Hem kalbinin duyduk.. Çok şükür ❤ vajinal usgye gerek kalmadı bekleyince çıktı. Boşuna üzülmüşümm
Bende aynı durumdayım.Bugün 6+4 ultrasonda keseyi gördük bebek yoktu.Acaba ilk gittiğinde yolk kesesi var mıydı sizde?Yoksa onuda 7.haftada mı gördünüz?

Bende aynı durumdayım.Bugün 6+4 ultrasonda keseyi gördük bebek yoktu.Acaba ilk gittiğinde yolk kesesi var mıydı sizde?Yoksa onuda 7.haftada mı gördünüz?
O da yoktu canım.. 5 gün sonra gittiğimde hem yolk hem bebiş vardı çok şükür ❤
Sabret sende gözükür bebişin.. Geç döllenmiş olabilir..
Gittiğimde 7+1di ulstronda 6+6 gözüktü bebek öyl2eir seninde sakın stres yapma ben çok yaptım pişmanım bebek etkileniyor hissediyor 😍

O da yoktu canım.. 5 gün sonra gittiğimde hem yolk hem bebiş vardı çok şükür ❤
Sabret sende gözükür bebişin.. Geç döllenmiş olabilir..
Gittiğimde 7+1di ulstronda 6+6 gözüktü bebek öyl2eir seninde sakın stres yapma ben çok yaptım pişmanım bebek etkileniyor hissediyor 😍
Teşekkür ederim inşallah öyledir.Daha önce bi boş gebelik geçirdim o yuzden korkum

Back
X