Aynen canım 5 gün sonra gittim 7+1de..Bence moralini bozma daha çok küçük görünmemiş olabilir yada gelişimi yavaş olmuşsa ondan da olabilir moralini yüksek tut ve bekle derim benim doktorum bana direk 7 haftada gel dedi kalp atışını duyalım diye belki sen erken de gitmiş olabilirsin
Canım benimde geçen hafta 6+3 kese var bebeği göremedi vajinalde gördük Perşembe tekrar gel dedi daha erken yani senin deKızlarrrrrr
dün doktora gittim sat a göre 6+4düm doktor karından usg baktı kese var bebek gözükmüyor bi hafta sonra tekrar gel bebeği görelim o zaman herşey yolunda diyebilirim dedi..
Ben boş gebelik olmasından korkuyorum çok heveslenmiştik bebeğimiz olacak diye. Kalp atışını duyalım diye gittik üzüldük biraz..
Belirtiler var hamilelik için ama hayırlısı
Başına bu tarz birşey gelen var mı?
Kaç hafta da gözüktü bebeğiniz?
Aynen canım benimde erkendi 6+4.. 7+1de görünce anladım.. Hem gördük. Hem kalbinin duyduk.. Çok şükürCanım benimde geçen hafta 6+3 kese var bebeği göremedi vajinalde gördük Perşembe tekrar gel dedi daha erken yani senin de
Çok şükür canım benim çok sağol inşallahKalp atışını duymaniza sevindim. Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah.
Öyleymiş canım ya ama o an anlamıyorsun.. Doktor da normalde bu hafta da gözükmesi gerekir deyince üzülmüştüm boş gebelik mi diye.. Çok şükür gözüktüDaha çok küçük canım ben 8 haftalıkken gördüm
Gözüktü mu bebeğin canım ay çok sevindim gözüm aydın canım benimÖyleymiş canım ya ama o an anlamıyorsun.. Doktor da normalde bu hafta da gözükmesi gerekir deyince üzülmüştüm boş gebelik mi diye.. Çok şükür gözüktü ❤ Amin canım sağlıkla doğsun inşallah miniğim
Ay evet evet çok şükür gözüktü canım ya..Gözüktü mu bebeğin canım ay çok sevindim gözüm aydın canım benim
Bende aynı durumdayım.Bugün 6+4 ultrasonda keseyi gördük bebek yoktu.Acaba ilk gittiğinde yolk kesesi var mıydı sizde?Yoksa onuda 7.haftada mı gördünüz?Aynen canım benimde erkendi 6+4.. 7+1de görünce anladım.. Hem gördük. Hem kalbinin duyduk.. Çok şükür ❤ vajinal usgye gerek kalmadı bekleyince çıktı. Boşuna üzülmüşümm
O da yoktu canım.. 5 gün sonra gittiğimde hem yolk hem bebiş vardı çok şükür ❤Bende aynı durumdayım.Bugün 6+4 ultrasonda keseyi gördük bebek yoktu.Acaba ilk gittiğinde yolk kesesi var mıydı sizde?Yoksa onuda 7.haftada mı gördünüz?
Teşekkür ederim inşallah öyledir.Daha önce bi boş gebelik geçirdim o yuzden korkumO da yoktu canım.. 5 gün sonra gittiğimde hem yolk hem bebiş vardı çok şükür ❤
Sabret sende gözükür bebişin.. Geç döllenmiş olabilir..
Gittiğimde 7+1di ulstronda 6+6 gözüktü bebek öyl2eir seninde sakın stres yapma ben çok yaptım pişmanım bebek etkileniyor hissediyor
İçini ferah tutTeşekkür ederim inşallah öyledir.Daha önce bi boş gebelik geçirdim o yuzden korkum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?