Merhaba hanımlar ben pcos hastasıyım tedaviyle hamile kaldım ilk betam 34 tü sonrası 145 oldu sonra 272 oldu sonra 5 gün daha bekledim sonuç 810 du 2 günsonra tekrar yaptırdım 903 e çıkmış doktor sağlıksız gebelik kürtaj olcaksın dedi 2 gün sonra başka bir doktara gittim beta 1367 ye yükselmiş doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı bu sefer hiç yükselmemişti 1405 e çıktı oda alınması gerektiğini söyledi son olarak 3gün sonra başka bir doktora daha gittim orda da betam 1517 çıktı oda biraz daha bekleyelim dedi aranızda benim gibi bir durum yaşayan var mı sonrası ne oldu lütfen cevap
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kese var beta yükselmiyor
- Konu Sahibi memoliii
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Eylül 2022
- 127
- 249
- 23
- 29
Artışlar 48 saatte %60 altındaysa kimyasal gebelik oluyor geneldeMerhaba hanımlar ben pcos hastasıyım tedaviyle hamile kaldım ilk betam 34 tü sonrası 145 oldu sonra 272 oldu sonra 5 gün daha bekledim sonuç 810 du 2 günsonra tekrar yaptırdım 903 e çıkmış doktor sağlıksız gebelik kürtaj olcaksın dedi 2 gün sonra başka bir doktara gittim beta 1367 ye yükselmiş doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı bu sefer hiç yükselmemişti 1405 e çıktı oda alınması gerektiğini söyledi son olarak 3gün sonra başka bir doktora daha gittim orda da betam 1517 çıktı oda biraz daha bekleyelim dedi aranızda benim gibi bir durum yaşayan var mı sonrası ne oldu lütfen cevap
Kimyasal gebelikte beta da bu kadar artış olmuyormuş 10 veya 15 günde kendiliğinden düşüyormuşArtışlar 48 saatte %60 altındaysa kimyasal gebelik oluyor genelde
- 14 Eylül 2022
- 127
- 249
- 23
- 29
2 kimyasal gebelik yaşadım yükseliş oluyor. Kese oluşmuyor sadeceKimyasal gebelikte beta da bu kadar artış olmuyormuş 10 veya 15 günde kendiliğinden düşüyormuş
- 9 Eylül 2022
- 590
- 156
- 23
- 29
Benimde böyleydi yükseliyodu ama fazla değil çok yorucu bi süreç benim kesem oluştu boş dediler falan filan şu an 16 haftalık oldukMerhaba hanımlar ben pcos hastasıyım tedaviyle hamile kaldım ilk betam 34 tü sonrası 145 oldu sonra 272 oldu sonra 5 gün daha bekledim sonuç 810 du 2 günsonra tekrar yaptırdım 903 e çıkmış doktor sağlıksız gebelik kürtaj olcaksın dedi 2 gün sonra başka bir doktara gittim beta 1367 ye yükselmiş doktor 2 gün sonra tekrar çağırdı bu sefer hiç yükselmemişti 1405 e çıktı oda alınması gerektiğini söyledi son olarak 3gün sonra başka bir doktora daha gittim orda da betam 1517 çıktı oda biraz daha bekleyelim dedi aranızda benim gibi bir durum yaşayan var mı sonrası ne oldu lütfen cevap
Bebeği ve kalp atışını ne zaman duydunuzBenimde böyleydi yükseliyodu ama fazla değil çok yorucu bi süreç benim kesem oluştu boş dediler falan filan şu an 16 haftalık olduk
Kaç haftada düşük yaptınız2 kimyasal gebelik yaşadım yükseliş oluyor. Kese oluşmuyor sadece
- 9 Eylül 2022
- 590
- 156
- 23
- 29
Normal adet tarihinden 3 4 hafta sonra duydukBebeği ve kalp atışını ne zaman duydunuz
Ben şuan 7+2 sadece kese varNormal adet tarihinden 3 4 hafta sonra duyduk
- 9 Eylül 2022
- 590
- 156
- 23
- 29
Benimde işte 8 de mi 9 da mı ne oluştu o haftada benimde yoktu hatta kürtaj dedi bazı doktorlarBen şuan 7+2 sadece kese var
Kusura bakma rahatsız ediyorum bu saatte ama buda ultrason görüntüsü yarın gene kontrolüm var inşallah bi kıpırtı vardırBenimde işte 8 de mi 9 da mı ne oluştu o haftada benimde yoktu hatta kürtaj dedi bazı doktorlar
- 9 Eylül 2022
- 590
- 156
- 23
- 29
Özelden yazıyorum şimdi sizeKusura bakma rahatsız ediyorum bu saatte ama buda ultrason görüntüsü yarın gene kontrolüm var inşallah bi kıpırtı vardırEki Görüntüle 3190982
- 14 Eylül 2022
- 127
- 249
- 23
- 29
Biri 3 hafta biri 4 hafta düştüKaç haftada düşük yaptınız
classy
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 23 Aralık 2016
- 1.159
- 901
- 123
- 35
Ben de aynı sizin gibiyim bat +2de betam 110du sonra 2 gün sonra 220 olunca dr bi daha istemedi, geçen hafta zorla kesemi gördü, dün normalde kalp atışı ya da bebek görünmesi gerekiyordu ama kesem boştu, beta ölçtürdüm 2000 küsür çıktı (ilk ölçtürdüğüm yerden farklı yerde bakıldı betama) 7 haftalık için çok küçük kese dedi, yarın tekrar kan vereceğim ama süreç çok zor gerçekten .. Allah hayırlısını versin tamamknka sizin beta değerlerinin nasıldı 7. HaftadaBen şuan 7+2 sadece kese var
Ben de aynı sizin gibiyim bat +2de betam 110du sonra 2 gün sonra 220 olunca dr bi daha istemedi, geçen hafta zorla kesemi gördü, dün normalde kalp atışı ya da bebek görünmesi gerekiyordu ama kesem boştu, beta ölçtürdüm 2000 küsür çıktı (ilk ölçtürdüğüm yerden farklı yerde bakıldı betama) 7 haftalık için çok küçük kese dedi, yarın tekrar kan vereceğim ama süreç çok zor gerçekten .. Allah hayırlısını versin tamamknka sizin beta değerlerinin nasıldı 7
- 9 Eylül 2022
- 590
- 156
- 23
- 29
3000 civarıydı benimdeBen de aynı sizin gibiyim bat +2de betam 110du sonra 2 gün sonra 220 olunca dr bi daha istemedi, geçen hafta zorla kesemi gördü, dün normalde kalp atışı ya da bebek görünmesi gerekiyordu ama kesem boştu, beta ölçtürdüm 2000 küsür çıktı (ilk ölçtürdüğüm yerden farklı yerde bakıldı betama) 7 haftalık için çok küçük kese dedi, yarın tekrar kan vereceğim ama süreç çok zor gerçekten .. Allah hayırlısını versin tamamknka sizin beta değerlerinin nasıldı 7. Haftada