Sizi üzmek istemem bazı durumlarda 7.-8. Haftada görünebiliyormuş ama benim bildiğim kadarıyla bu hcg ile bebeğin kalp atışlarının bile duyulması gerekiyor bende bebek vardı kesem şekilsizdi hcg 4000lerdeyken doktor kürtaj kararı verdi bu hcg ile kalp atışıyla ben burdayım diye bağırması lazımdı dedi umarım kese düzgün olduğu için bebeği de 7.-8. Haftada görürsünüzSelam herkese,
Tüp bebek ile hamileyim. Embriyo dondurulmuş embriyo transferi genetik olarak sağlıklı. 5+4’de 4,5 olarak keseyi gördük. Doktor bir hafta sonra gelin dedi. 6+4’de gittiğimizde kese büyümüş 11,2 mm olmuştu. Ama içinde bebek ya da yolk görmedik. Doktor kesenin büyüdüğünü, içeride kanama olmadığını, kesenin şeklimin düzgün olduğunu yerleşiminin yukarıda olduğunu söyledi. Ama yolk kesesi be bebek görünmedi. Beta bakıldı. 9370 çıktı. Bu kadar ileri bir gebelikte bu beta değeri ile en azından yolk kesesi görünmez miydi? Bu durum beni çok tedirgin etti. Sizin yorumunuz ne? Haftaya tekrar gelmemi söyledi.
Hcg takibi yaptırdınız mı sonrasında da düştü mü değeriniz? Ben bu hcg ile 6+4 iken kesem 6 hafta görünüyor şu an. Belki daha erkendir bu kese yalı için bilemiyorumZ Doktor olumsuz konuşmadı. Büyümesş güzel takip gerekir dedi.Sizi üzmek istemem bazı durumlarda 7.-8. Haftada görünebiliyormuş ama benim bildiğim kadarıyla bu hcg ile bebeğin kalp atışlarının bile duyulması gerekiyor bende bebek vardı kesem şekilsizdi hcg 4000lerdeyken doktor kürtaj kararı verdi bu hcg ile kalp atışıyla ben burdayım diye bağırması lazımdı dedi umarım kese düzgün olduğu için bebeği de 7.-8. Haftada görürsünüz
Teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler yazarım. Olumlu düşünmek istiyor insan.Insallah güzel sonuçlanır . Konu yukarı çıksın die yorum yapmak ıstedım
Teşekkür ederim. İnşallah güzel haberler yazarım. Olumlu düşünmek istiyor insan.
Betalara cok takılmayin herkesin farklı araliklarda görülmüş ortalama gelmedi bana cok yorum okudum. 10. Haftaya kadar sansımız var bence kalp atisı icin ve bebek icinSelam herkese,
Tüp bebek ile hamileyim. Embriyo dondurulmuş embriyo transferi genetik olarak sağlıklı. 5+4’de 4,5 olarak keseyi gördük. Doktor bir hafta sonra gelin dedi. 6+4’de gittiğimizde kese büyümüş 11,2 mm olmuştu. Ama içinde bebek ya da yolk görmedik. Doktor kesenin büyüdüğünü, içeride kanama olmadığını, kesenin şeklimin düzgün olduğunu yerleşiminin yukarıda olduğunu söyledi. Ama yolk kesesi be bebek görünmedi. Beta bakıldı. 9370 çıktı. Bu kadar ileri bir gebelikte bu beta değeri ile en azından yolk kesesi görünmez miydi? Bu durum beni çok tedirgin etti. Sizin yorumunuz ne? Haftaya tekrar gelmemi söyledi.
Değerlerim 270-1400-4500-20.000 şeklinde ilerledi kürtaj sonrası düştü hcg değerlerim ama benim kesem şekilsizdi belki ondan kürtaj kararı verdiler bilemiyorum inşallah hayırlı haberler alırsınızHcg takibi yaptırdınız mı sonrasında da düştü mü değeriniz? Ben bu hcg ile 6+4 iken kesem 6 hafta görünüyor şu an. Belki daha erkendir bu kese yalı için bilemiyorumZ Doktor olumsuz konuşmadı. Büyümesş güzel takip gerekir dedi.
Çok gelmiş olsun sizi rahatsız etmeyecekse bi soru sormak istiyorum, embriyolara nasıl genetik test yaptırabiliriz ? Devlet hastanesinde dondurdum bu konuda hiç bilgi vermedilerSelam herkese,
devlette genetik test yapılmıyor diye biliyorum. Çünkü bende gittim bizim kesinlikle genetik gerekiyordu tasıyıcılık durumu sebebiyle ama yapmıyoruz dediler. O yüzden özelde devam ettimÇok gelmiş olsun sizi rahatsız etmeyecekse bi soru sormak istiyorum, embriyolara nasıl genetik test yaptırabiliriz ? Devlet hastanesinde dondurdum bu konuda hiç bilgi vermediler
Merhaba, durumunuz nedir? Bendede keseler göründü ama içini görmemişti, pazartesi tekrar gitcemSelam herkese,
Malesef birşey görünmedi.Merhaba, durumunuz nedir? Bendede keseler göründü ama içini görmemişti, pazartesi tekrar gitcem
Merhaba, durumunuz nedir? Bendede keseler göründü ama içini görmemişti, pazartesi tekrar gitcemSelam herkese,
Tekrar nezaman gideceksiniz?Malesef birşey görünmedi.
Umarım sizin için herşey güzel olmuştur. Ben düşük yapmayı bekliyorum yoksa bu haftaiçi kürtaj olacağımMerhaba, durumunuz nedir? Bendede keseler göründü ama içini görmemişti, pazartesi tekrar gitcem
Tekrar nezaman gideceksiniz?
Çok üzüldüm canımUmarım sizin için herşey güzel olmuştur. Ben düşük yapmayı bekliyorum yoksa bu haftaiçi kürtaj olacağım
Merhaba siz ne yaptınız doktora gittiniz mi ?Çok üzüldüm canımkaçıncı denemendi? RABBİM çok bekletmeden nasip etsin sana en güzelinden, sağ salim kucağına almayı naaip etsin tez zamanda aminn
Tam 3 saat sonra randevum var canım, dua beklerim herkestenMerhaba siz ne yaptınız doktora gittiniz mi ?
İnşallah hayırlısıyla görürsünüz bebişinizi ve kalp atışınızı duyarsınız, güzel haberlerinizi bekliyorumTam 3 saat sonra randevum var canım, dua beklerim herkesten
5.denememizdi.Çok üzüldüm canımkaçıncı denemendi? RABBİM çok bekletmeden nasip etsin sana en güzelinden, sağ salim kucağına almayı naaip etsin tez zamanda aminn
Bidahaki denemende çift tutsun inşaALLAH5.denememizdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?