essanli Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2024 240 94 Dün 13:14 Konu Sahibi Umaykilinc #21 GmzKy77 .!.: Veriyor bana vermişti. Ama keşke kullanmasaydım diyorum, önceden folik asit mi varmış? Çocuklar bu yüzden bu kadar hareketli, bu kadar Mızmızlar bence Genişletmek için tıkla... Ay inanın bende o düşüncedeyim doktor banada verdi 6 haftalık hamileyim 1 kutu kullanıp sağlığı yerinde ise kullanmak istemiyorum
GmzKy77 .!.: Veriyor bana vermişti. Ama keşke kullanmasaydım diyorum, önceden folik asit mi varmış? Çocuklar bu yüzden bu kadar hareketli, bu kadar Mızmızlar bence Genişletmek için tıkla... Ay inanın bende o düşüncedeyim doktor banada verdi 6 haftalık hamileyim 1 kutu kullanıp sağlığı yerinde ise kullanmak istemiyorum
G GmzKy77 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 146 25 24 Dün 13:42 Konu Sahibi Umaykilinc #22 Umaykilinc .!.: Ay hiç bilmiyorum olabilir aslında şimdi hemen gözlerini açıyorlar çok değişik oluyolar büyüyüo küçülmüş gibi Genişletmek için tıkla... Diyorum ya, bence folik asitten.
Umaykilinc .!.: Ay hiç bilmiyorum olabilir aslında şimdi hemen gözlerini açıyorlar çok değişik oluyolar büyüyüo küçülmüş gibi Genişletmek için tıkla... Diyorum ya, bence folik asitten.
G GmzKy77 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Kasım 2024 146 25 24 Dün 13:44 Konu Sahibi Umaykilinc #23 essanli .!.: Ay inanın bende o düşüncedeyim doktor banada verdi 6 haftalık hamileyim 1 kutu kullanıp sağlığı yerinde ise kullanmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bence de mantıklı olan o, aslında hiç kullanmamak daha iyi ama, sonra da gelişmez diye korkuyor insan. Eskiden ne folik asit ne vitamin mama bile yokmuş, babannem en büyük halamı, yemek suyu ve buğday ekmeği ile büyütmüş resmen
essanli .!.: Ay inanın bende o düşüncedeyim doktor banada verdi 6 haftalık hamileyim 1 kutu kullanıp sağlığı yerinde ise kullanmak istemiyorum Genişletmek için tıkla... Bence de mantıklı olan o, aslında hiç kullanmamak daha iyi ama, sonra da gelişmez diye korkuyor insan. Eskiden ne folik asit ne vitamin mama bile yokmuş, babannem en büyük halamı, yemek suyu ve buğday ekmeği ile büyütmüş resmen