- 3 Aralık 2021
- 152
- 64
- 22
-
- Konu Sahibi Umaykilinc
Kese daha erken görünüp bebek daha geç görünebiliyor. Gönlünü ferah :)Kızlar dün test ile gebeliğimi öğrendim ancak kese var bebek oluşmamış daha dedi doktor kan verdim daha sonuç çıkmadı başına gelen var mı
Ay hadi inşallahKese daha erken görünüp bebek daha geç görünebiliyor. Gönlünü ferah :)
Tut :)Kese daha erken görünüp bebek daha geç görünebiliyor. Gönlünü ferah :)
Merak etme bende de öyle olmuştu :) 4 haftalıkken öğrendim 7 haftalıkken bebek göründüAy hadi inşallah
Ayyy içim rahatladı Allah razı olsunMerak etme bende de öyle olmuştu :) 4 haftalıkken öğrendim 7 haftalıkken bebek göründü
yanı kac haftalık hamıleymıssın? yenı ogrendım dedıgın ıcın anlamadım. bebegın yolk sac ı 6. hafta ıcınde kalp atısı ve bbek de 7. haftada netlesıyor . daha yenıyse ıcınde bebek aranmaz merak etme. :)Kızlar dün test ile gebeliğimi öğrendim ancak kese var bebek oluşmamış daha dedi doktor kan verdim daha sonuç çıkmadı başına gelen var mı
Doktor daha bişey demedi bende bilmiyorum kan tahlili verdim sonuç çıkınca söyler belkiyanı kac haftalık hamıleymıssın? yenı ogrendım dedıgın ıcın anlamadım. bebegın yolk sac ı 6. hafta ıcınde kalp atısı ve bbek de 7. haftada netlesıyor . daha yenıyse ıcınde bebek aranmaz merak etme. :)
son adetin ayın kacıydı_?Doktor daha bişey demedi bende bilmiyorum kan tahlili verdim sonuç çıkınca söyler belki
30 Eylül adet döngüm 35 dison adetin ayın kacıydı_?
Doktor daha bişey demedi bende bilmiyorum kan tahlili verdim sonuç çıkınca söyler belki
Kan testi en doğru sonucu verir merak etme sen :)Ayyy içim rahatladı Allah razı olsun
Amin inşallahKan testi en doğru sonucu verir merak etme sen :)
Kese varsa mutlaka bebeğin de görünür :)
Herşey gönlünce olsun inşallah
tamm o zaman daha gorunmemesı normal. 5+3 falan olmalı :) 35 gun oldugu ıcın 1 hafta fazla dongun o yuzden adete gore 6+ da gozukursun . yanlıs olur :)30 Eylül adet döngüm 35 di
Ay hadi bakalım inşallahtamm o zaman daha gorunmemesı normal. 5+3 falan olmalı :) 35 gun oldugu ıcın 1 hafta fazla dongun o yuzden adete gore 6+ da gozukursun . yanlıs olur :)
İçim rahatladı Allah razı olsunBizde de ilk kese vardi bebek yoktu sonra sorun olmadi merak etmeyin
Peki kese gözüküp bebek gözükmeden folik asit vs veriyo mu doktorMerak etme bende de öyle olmuştu :) 4 haftalıkken öğrendim 7 haftalıkken bebek göründü
Veriyor bana vermişti. Ama keşke kullanmasaydım diyorum, önceden folik asit mi varmış? Çocuklar bu yüzden bu kadar hareketli, bu kadar Mızmızlar bencePeki kese gözüküp bebek gözükmeden folik asit vs veriyo mu doktor
Ay hiç bilmiyorum olabilir aslında şimdi hemen gözlerini açıyorlar çok değişik oluyolar büyüyüo küçülmüş gibiVeriyor bana vermişti. Ama keşke kullanmasaydım diyorum, önceden folik asit mi varmış? Çocuklar bu yüzden bu kadar hareketli, bu kadar Mızmızlar bence