- Konu Sahibi tasilsoy60
Bir hafta sonra ama gitmek istemiyorum yine görünmez diye bayramdan sonraya bırakırım 7 haftalık olur sizce öyle mi yapayımÇok normal.5. haftada anca kese görünür zaten. Doktor tekrar ne zaman çağırdı peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir hafta sonra ama gitmek istemiyorum yine görünmez diye bayramdan sonraya bırakırım 7 haftalık olur sizce öyle mi yapayımÇok normal.5. haftada anca kese görünür zaten. Doktor tekrar ne zaman çağırdı peki?
Bayramdan sonra gitmek daha mantıklı canım. 6. haftada da görünmeyebilir bebek. Bu sefer kürtaj diye tuttururlar. 7. haftada bebeği görürsün umarım.Bir hafta sonra ama gitmek istemiyorum yine görünmez diye bayramdan sonraya bırakırım 7 haftalık olur sizce öyle mi yapayım
benimde sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık muhtemelen pazartesi keseyi gördük doktor 10 gün sonra gel dedi ama bende bayramdan sonra gideceğim inşallah hem bebişimi göreceğim hem de kalp atışını dinleyeceğim hayırlısıylaBir hafta sonra ama gitmek istemiyorum yine görünmez diye bayramdan sonraya bırakırım 7 haftalık olur sizce öyle mi yapayım
Boş gebelik sadece kürtajla mı sonlanıyor kendi kendine düşmez miBayramdan sonra gitmek daha mantıklı canım. 6. haftada da görünmeyebilir bebek. Bu sefer kürtaj diye tuttururlar. 7. haftada bebeği görürsün umarım.
Anladığım kadarıyla 5 haftalıkta sadece kese görünüyo yani bebeğin görünmemesi çok normal sizin vajinal ultrason mubenimde sat a göre 7 haftalık ama geç döllenme olduğu için 5 haftalık muhtemelen pazartesi keseyi gördük doktor 10 gün sonra gel dedi ama bende bayramdan sonra gideceğim inşallah hem bebişimi göreceğim hem de kalp atışını dinleyeceğim hayırlısıyla
Bi de sizin vajinal ultarason muBoş gebelik sadece kürtajla mı sonlanıyor kendi kendine düşmez mi
hayır karından ki karından daha geç görünüyo normalde o yüzden içinizi ferah tutun bayramdan sonra mutlu haberleri verme dileğiyleAnladığım kadarıyla 5 haftalıkta sadece kese görünüyo yani bebeğin görünmemesi çok normal sizin vajinal ultrason mu
Amin inşallah canımhayır karından ki karından daha geç görünüyo normalde o yüzden içinizi ferah tutun bayramdan sonra mutlu haberleri verme dileğiyle
Bana bebeği görmezsek kürtaj yapmamız gerekiyor demişti ama bilemiyorum belki ilaçlada düşürebilirler. Yolk kesesi göründümü peki sende?Boş gebelik sadece kürtajla mı sonlanıyor kendi kendine düşmez mi
Hiç onu bilmiyorum tam olarak ne oluyor yani gözükmesi mi lazımBana bebeği görmezsek kürtaj yapmamız gerekiyor demişti ama bilemiyorum belki ilaçlada düşürebilirler. Yolk kesesi göründümü peki sende?
Önce kese sonra yolk kesesi sonra da bebek görünüyormuş. Eğer yolk kesesi göründüyse boş gebelik olamaz yazıyor internette. Bende yolk kesesi görünmüştü ona rağmen haftaya bebeği görmezsek alalım demişlerdi.Hiç onu bilmiyorum tam olarak ne oluyor yani gözükmesi mi lazım
Sana yolk kesesi gözüküyor mu dediler nerden anladın pekiÖnce kese sonra yolk kesesi sonra da bebek görünüyormuş. Eğer yolk kesesi göründüyse boş gebelik olamaz yazıyor internette. Bende yolk kesesi görünmüştü ona rağmen haftaya bebeği görmezsek alalım demişlerdi.
Evet doktor yolk kesesi oluşmuş dedi. Ultrason çıktın varsa elinde atabilirsin. Anlayabilirsem söylerim olup olmadığını.Sana yolk kesesi gözüküyor mu dediler nerden anladın peki
özelden atayım sana akşamEvet doktor yolk kesesi oluşmuş dedi. Ultrason çıktın varsa elinde atabilirsin. Anlayabilirsem söylerim olup olmadığını.
Tamm canımözelden atayım sana akşam