Ya aslında çok değil ara ara geliyo ama bi kaç gün griptim o zaman çok şiddetliydi herhalde hastayım diye öyle olduMide bulantınız şiddetli mi peki
Ya çok sevindim çok şükürYa aslında çok değil ara ara geliyo ama bi kaç gün griptim o zaman çok şiddetliydi herhalde hastayım diye öyle oldu
Benimde öyle bakalım inşallah bende görürümYa aslında çok değil ara ara geliyo ama bi kaç gün griptim o zaman çok şiddetliydi herhalde hastayım diye öyle oldu
İnşallah canım benimBenimde öyle bakalım inşallah bende görürüm
Merhaba bende şimdi 6+3 gebeyim bugün baktı kesen yuvarlak ama boş dedi haftaya tekrar gel deidMerhaba canım bu süreci yeni geçirdim 6+5de sadece kese vr başka bir şey yok dediler 1 hafta kendime gelemedim ama çok şükür bugün bebeğimi gördük insallah sen de göreceksin sakin stres yapma ben şu an çok pişmanım 1 haftadır kendimi ve bebeği strese soktugum için
Hamileliğin nasıl gidiyor:)İnşallah canımikimizde güzel haberler alalım
Valla maşallah iyi gidiyor şimdilik inşallah hep böyle devam eder bir hafta bulantı baş dönmesi yaşadım ama geçti şuan sadece asla doymuyorum sürekli açım kilo aldım biraz o yüzden kısayım diyorum ama tutamıyorum kendimi bu sefer de açlıktan başım dönüyoHamileliğin nasıl gidiyor:)
Oh oh maşallah hep böyle iyi gider inşallahValla maşallah iyi gidiyor şimdilik inşallah hep böyle devam eder bir hafta bulantı baş dönmesi yaşadım ama geçti şuan sadece asla doymuyorum sürekli açım kilo aldım biraz o yüzden kısayım diyorum ama tutamıyorum kendimi bu sefer de açlıktan başım dönüyouyumak için yatağa giriyorum açlıktan uyuyamıyorum bişeyler yiyiyorum senin nasıl ne durumdasın
Ayyy maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder canım ilk haftalar kilo alınıyomuş zaten inşallah çok almayızOh oh maşallah hep böyle iyi gider inşallahBende geçen hafta kalp atışını aldım baş dönmem olmadı ama mide bulantım oldu bi hafta benimde şimdi hafifledi midem boşalınca bulantı oluyo bende biraz aldım sanki yarın tekrar gitcem inşallah iyi haber alırım
Ayyy maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla devam eder canım ilk haftalar kilo alınıyomuş zaten inşallah çok almayız
Kıyamam kız vallaa bende çok tuhaf şeyler çekiyo canım suşhi çekti normalde midem bulanırdı valla bir güzel de yedimvalla ben alırım dubaya döncem dün çok garip şekilde canım kolalı şeker çekti çocukken yediklerimden nerden aklıma geldiyse burnuma koktu resmen
Ohh afiyet olsun daha neler çekecek bakalımKıyamam kız vallaa bende çok tuhaf şeyler çekiyo canım suşhi çekti normalde midem bulanırdı valla bir güzel de yedim
Merhaba bende şimdi 6+3 gebeyim bugün baktı kesen yuvarlak ama boş dedi haftaya tekrar gel deid
Şükür kanamam yok daha önce 13. Haftada bir düşüğüm var çok korkuyorum
Aynen valla hayırlısı sağlıkla olsun da kilo verilirOhh afiyet olsun daha neler çekecek bakalım
Aynen öyleAynen valla hayırlısı sağlıkla olsun da kilo verilir
Merhaba daha gitmedim cuma dedi doktorumMerhaba bebeği görebildiniz mi acaba bende aynı durumdayım