Tam kaç haftalıksınız ben 7+5de hem bebegi hem kalp atışını duydum 6+5 de gittiğimde sadece kese var dediler çok da olumlu konuşmadı bakan kişi bir sonraki hafta başka hastaneye gittim çok şükür. Umarım sizde görürsünüz içinizi ferah tutun .Kalp atışını aldınız mı
Görürsünüz inşallah beklemesi çok zor yeni geçirdim bu süreci Allah kolaylık versinValla siz umut oluyorsunuz bana inşallah bende görürüm
Bende 6+3de gittim kese var bebek yok dedi bekleyelim geç döllenme olabilir dedi ama olumlu bakmadı bana da bende bi umut bekliyorum işte dua edin lütfenTam kaç haftalıksınız ben 7+5de hem bebegi hem kalp atışını duydum 6+5 de gittiğimde sadece kese var dediler çok da olumlu konuşmadı bakan kişi bir sonraki hafta başka hastaneye gittim çok şükür. Umarım sizde görürsünüz içinizi ferah tutun .
Bende öyleyim canım bende 6+4 gittim kese var bebek yok dedi haftaya gel bakalım dedi yarın gidicem ama aklımdan çıkmıyoBende 6+3de gittim kese var bebek yok dedi bekleyelim geç döllenme olabilir dedi ama olumlu bakmadı bana da bende bi umut bekliyorum işte dua edin lütfen
İnşallah görürsünüz bana da haber verin merak ederimBende öyleyim canım bende 6+4 gittim kese var bebek yok dedi haftaya gel bakalım dedi yarın gidicem ama aklımdan çıkmıyo
İnşallah canımİnşallah görürsünüz bana da haber verin merak ederim
Aminnnnnİnşallah canımikimizde güzel haberler alalım
Bende öyleyim canım bende 6+4 gittim kese var bebek yok dedi haftaya gel bakalım dedi yarın gidicem ama aklımdan çıkmıyo
Kızlar güzel haberlerinizi bekliyorum . Üzmeyin kendinizi insallah göreceksiniz bebeklerinizi doktora gittiğinizde sıkışık gidin bi de daha net gorunuyormus öyleİnşallah canımikimizde güzel haberler alalım
Yaaa bunu bilmiyodum ben hep o işi halledip gidiyorumKızlar güzel haberlerinizi bekliyorum . Üzmeyin kendinizi insallah göreceksiniz bebeklerinizi doktora gittiğinizde sıkışık gidin bi de daha net gorunuyormus öyle
Yaaa bunu bilmiyodum ben hep o işi halledip gidiyorumteşekkür ederim bu sefer bide öyle gideyim
Canım ben gördüm çok şükür ultrasonda 6+3 çıktı kalp atışını da dinledimKızlar güzel haberlerinizi bekliyorum . Üzmeyin kendinizi insallah göreceksiniz bebeklerinizi doktora gittiğinizde sıkışık gidin bi de daha net gorunuyormus öyle
Gittin mi doktora canımİnşallah canımikimizde güzel haberler alalım
Gittim canım gördük bebeği de kalp atışını da duyduk çok şükür ki ultrasonda 6+3 çıktıGittin mi doktora canım
Sen gittin miGittin mi doktora canım
Oh oh bin şükür çok rahatladım önceden gittiğinde sadece kese gözüktüğünde haftası kaç gözüktüGittim canım gördük bebeği de kalp atışını da duyduk çok şükür ki ultrasonda 6+3 çıktı
Ultrasonla bakarken sordu son adet tarihini ona göre 6+4 teydim bişey demedi bebeği görünce haftasını söyledi aslında şuan 7+4 olmam lazım ama ultrasonda 6+3 dediOh oh bin şükür çok rahatladım önceden gittiğinde sadece kese gözüktüğünde haftası kaç gözüktü
İnşallah bende görürüm ya bende 3 gün sonra gitcem belirtileriniz neler şuanUltrasonla bakarken sordu son adet tarihini ona göre 6+4 teydim bişey demedi bebeği görünce haftasını söyledi aslında şuan 7+4 olmam lazım ama ultrasonda 6+3 dedi
Mide bulantısı var bide göğüslerim çok şişti çok ağrıyo ama herkeste belirti olcak diye bişey yok ben ilk oğlumda hiç belirti yaşamadımİnşallah bende görürüm ya bende 3 gün sonra gitcem belirtileriniz neler şuan
Mide bulantınız şiddetli mi pekiMide bulantısı var bide göğüslerim çok şişti çok ağrıyo ama herkeste belirti olcak diye bişey yok ben ilk oğlumda hiç belirti yaşamadım