Kese var bebek yok

Merhaba ben yeniyim ilk gebeliğim 7+0 da kesem var 19,7 içinde beslenme kesesi de oluşmuş çok güzel dedi fakat bebeği göremedi haftaya gel bakalım dedi iyi ve ya kötü demedi boş gebelik olabilir mi bir hafta beklemek çok zor geliyor anormal hiç bir durumum olmadı şimdilik kan değerlerim de iyiydi çok endişelendim yardımcı olur musunuz
Merhaba canım bu süreci yeni geçirdim 6+5de sadece kese vr başka bir şey yok dediler 1 hafta kendime gelemedim ama çok şükür bugün bebeğimi gördük insallah sen de göreceksin sakin stres yapma ben şu an çok pişmanım 1 haftadır kendimi ve bebeği strese soktugum için

Aaa gecikmen oldu mu canim
Yok kuzum kurtaj olalım bugun 21 gun oluyor 1 saat sonra bırdaha beta verdım aynı yerde ondada 36 cıktı😂yrın ozeldekı doktorumu arıyacagım esımde yrın 2 gunluk goreve gidiyor doktorum acık gel derse mecburen oglumla gıdıcem yok acıllık bısı yok derse pazartesı gıdıcem

Merhabalar

Benimde bebegim göründü sana çok dua ediyorum o kadar stresliydim ki çok yardımcı oldun tecrübenle 🤲 inşallah hakkında hayırlısı olur gönlünde ki olur🩵
Ahh kuzum cok sevındım rabbım kucagına aldıgın gunlerı gormeyıde nasıp etsın ınsallah cok sevındım senın adına🤲🫶🏻🧿🧿🧿

Merhaba canım bu süreci yeni geçirdim 6+5de sadece kese vr başka bir şey yok dediler 1 hafta kendime gelemedim ama çok şükür bugün bebeğimi gördük insallah sen de göreceksin sakin stres yapma ben şu an çok pişmanım 1 haftadır kendimi ve bebeği strese soktugum için
Gerçekten mi inşallah bende görürüm gerçekten çok stres yapıyorum 😞

Gebelık ya var ya sıfırlanmadı deger suan cok garıb oldbeklemek çok zor sizi anlıyorum
Sizinde beslenme kesesini görmüşler miydi bende beslenme kesesini gördü fakat bebeği göremedi 7+0 da 😞

Benim 8. Hafta yolu kesesi var kesemde büyümeye devam ediyor ama bebeği göremediler kürtaj dediler yaptırmak istemedim 😔 beklesem umut olur mu bilmiyorum
Beta nasıl yükseliyor
8. Haftada doktor yine bebeği göremedi kürtaj yapacağız dedi yolu kesesi var ama bebek yok çok üzüldüm ama 2 hafta daha beklemek istiyorum zararı olur mu ki
Zararı olmaz diye okudum burada yazilanlardan 11.haftaya kadar bekleyenler varmış hakkında hayırlısı olsun canım uzmemeye çalış kendini . Dua edeceğim senin icin

Beta nasıl yükseliyor

Zararı olmaz diye okudum burada yazilanlardan 11.haftaya kadar bekleyenler varmış hakkında hayırlısı olsun canım uzmemeye çalış kendini . Dua edeceğim senin icin
Çok teşekkür ederim canım çok ağladım bu gün umarım görülür Allah herkesin gönlündekini versin 😔😔🙏💕💕

Bende kn verdımdı tekrar betam dusmustu anladmkı betam daha sıfırlanmamıs neyse pazartesı gece falan regl oldum bı yandan betayı oyle gorunce uzuluyordum cunku suan olsun ıstıyorum ama oncelıgım genetık testını yaptırmak oda 31 ocakta 🤦🏻‍♀️1 ayda sonuclar desenız calısmalar marta kalıcak vardır rabbımın bı bıldıgı o belırtılerımde beta 35 li di die olmus benm gebelık belırtılerımın ılk basında ılıskıden bı gun sonra baslıyan sızı ve ılıskıden 2-3 gun sonra cıkan sıvılcelerdı betamde yenımıs gıbi düşük deger olunce tekrar sıvılcelenfmdı🤦🏻‍♀️😂

X