Kese var bebek yok

Meraba bende doktorların dediğinden bişey anlamadım kanda HCG 1900 lü değerler çıkıyor ama ultrasyonda 5 hafta 2 gün ile uyumlu 5 mm bir kese var ama yolk saç ve belirgin fetal nod izlenmedi diyor anlamadım bişey ne demek oluyor asıl kaç haftalık ya da sağlıklı mı sağlıksız mi onu anlamadım lütfen yardımcı olun kızlar

Meraba bende doktorların dediğinden bişey anlamadım kanda HCG 1900 lü değerler çıkıyor ama ultrasyonda 5 hafta 2 gün ile uyumlu 5 mm bir kese var ama yolk saç ve belirgin fetal nod izlenmedi diyor anlamadım bişey ne demek oluyor asıl kaç haftalık ya da sağlıklı mı sağlıksız mi onu anlamadım lütfen yardımcı olun kızlar
5 mm kese de bırsey gorunmez tatlım kese bpyu 10-15 mm arası olunca yolksac gorulur ondan 1 hafta sonra bebıs ve kalp atısı gorulur ıcını ferah tut

Teşekkür ederim canım benim biraz sıkıntılı olaylar yaşadım gebeliğimi bilmeden 3-4 haftalık ilaçlı emara girmiştim zarar görmüş müdür diye de korktum ondan

Teşekkür ederim canım benim biraz sıkıntılı olaylar yaşadım gebeliğimi bilmeden 3-4 haftalık ilaçlı emara girmiştim zarar görmüş müdür diye de korktum ondan
Cok kucuk oldugu ıcın suan daha etkılenmez allahın ıznı ıle bısı olmaz olmamıstırda canm ıcını rahat tut stres yapma

Yazini gordum tesadufen ben kanser hastaligi gecirdim son kontrolumde hamileydim mr cekildikten sonra hamile kalmisim doktoruma iyi ki mr dan sonra hamile kalmışım hocam dedim oda hic sorun yok hamile ikende mr girebilirsin röntgen ve tomografi sakıncalo dedi yani korkmana gerek yok mr zararsiz tatlim

Yazini gordum tesadufen ben kanser hastaligi gecirdim son kontrolumde hamileydim mr cekildikten sonra hamile kalmisim doktoruma iyi ki mr dan sonra hamile kalmışım hocam dedim oda hic sorun yok hamile ikende mr girebilirsin röntgen ve tomografi sakıncalo dedi yani korkmana gerek yok mr zararsiz tatlim
Evet emarın tek çok sakıncası olmaz ama ben tahmini 3-4 haftalık gebeymişim ve benimki ilaçlı emar o yüzden korkuyorum zarar görmüş müdür

Kızlar 6+5 de sadece kese göründü bebek görünmedi 10 gün sonra gel dediler daha sonra görünme durumu var mıdır acaba içim içimi yiyor gunlerdir

29×17×15 yaziyo rapor da canım peki beta artışın nasildi bir de vajinal mi karından mi kontrol edildi
Betam duzgun artıyordu 2.kanım 400 3. Kan 1100 du mısal karındands bakıltı alttanda bakıldı devletede gıttım ozelede gittim ama bnde kan pıhtılasmasından suhlenılıyor o yuzden olmadı dıe dusunuyoruz o yuzden sen ıcını ferah tut bir sonrakı kontrolde bebısını gorursun ınsalah kı zaten bos gebelikse 3-4 gune belırtı verır dilerım degıldır

Eklentiler

• 20231217_133403.jpg
    20231217_133403.jpg
    89,1 KB · Görüntüleme: 152
Ne desem bılemedım hakkınızda hayırlısı olsun ınsallah ama ultrasyon kgıdınde gununuz 6+5 ıken altta 7+1 yazıyor keske alttan muane ettırseydınız daha net anlasılırdı o vakıt

X