Kese var ama bebek yokmuş

tubis1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
6
1
29
İyi akşamlar hanımlar.
5+5 haftalık hamileyim bu 2.hamileliğim. Geçen hafta doktor keseyi görmüştü haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. O doktordan çok memnun olmadığım için bugün başka bir doktora gittim doktor yoktu asistanları vardı biri karından ultrasonla baktı keseyi gördü ama bebeği göremediğini söyledi ve önceki ultrason görüntüme baktı kesenin geliştiğini söyledi haftaya tekrar gel yine duyamazsak sağlıksız bir gebelik dedi.
Aranızda böyle bir durum yaşayan var mı lütfen bana moral verin

İyi akşamlar hanımlar.
5+5 haftalık hamileyim bu 2.hamileliğim. Geçen hafta doktor keseyi görmüştü haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim dedi. O doktordan çok memnun olmadığım için bugün başka bir doktora gittim doktor yoktu asistanları vardı biri karından ultrasonla baktı keseyi gördü ama bebeği göremediğini söyledi ve önceki ultrason görüntüme baktı kesenin geliştiğini söyledi haftaya tekrar gel yine duyamazsak sağlıksız bir gebelik dedi.
Canım benim eltim de hamile 3.Gebeliği.o da keseyi görmüş doktoru ama bebeği 7. Haftada görmüş.. Gönlünü ferah tut sonraki kontrolünde görürsün inşallah 💕

5+5 te zaten kalp atışı olmaz ki. 7+0 gibi git kesin olsun. Hem bebegi görürsün hem kalp atisini duyarsin.

İyi akşamlar hanımlar.
6+4 te kese içinde göremedi Dr ama 8. Hafta gittim dayandım. Her şeyi gördük çok şükür. Sizin çok erken.

Doktor bu konu hakkında bir açıklama yapmayınca aslında telaşlandım biraz. Sizin adınıza çok sevindim 😊
Aslında 4+4 te gittim kese bile oluşmamıştı sonra 6+4 te gittim dr aceleci davrandığımı söylemişti. Endişe duyacağınız bir durum yok çok erken gerçekten. Ben 8. Haftaya kadar sabrettim ki gidince ne var ne yok öğreneyim. İnşallah siz de bebeği görür, kalp atışlarını duyarsınız 🙏🏻

Aslında 4+4 te gittim kese bile oluşmamıştı sonra 6+4 te gittim dr aceleci davrandığımı söylemişti. Endişe duyacağınız bir durum yok çok erken gerçekten. Ben 8. Haftaya kadar sabrettim ki gidince ne var ne yok öğreneyim. İnşallah siz de bebeği görür, kalp atışlarını duyarsınız 🙏🏻
Ben biraz erken öğrenmiştim beta takibi yaptırıyodum beta yeterli seviyeye gelince doktor keseye baktı 1 hafta sonra tekrar çağırmıştı doktora göre hareket ettim yani. İnşallah canlm çok sağol güzel duaların için 😊❤️

X