- 10 Aralık 2024
- 33
- 7
- 23
-
- Konu Sahibi firuzecevik
İnşallah ama kese çok düzensiz dedi %30 sağlıklı ilerler dediKalp atışı 7. Haftada duyulur deniliyor ama bilmiyorum inşallah sorunsuz kucağınıza alırsınız evladınızı
Şimdi doktorun söylediğinin aksine bilgi sahibi değil burdaki çoğu kişi . Geciktirmeden yaşadığınız şehirde farklı bi doktora gidin imkanınız varsa özel hastane olması daha iyi olabılır en azından özellerdeki makınalar daha teknolojikİnşallah ama kese çok düzensiz dedi %30 sağlıklı ilerler dedi
Özel hastaneye gittim ordaki doktor dedi devletteki bir hafta sonra gel dediHanı devlet hastanelerı kötü demiyorum ama ultrason cıhazları hep eski die yazanları gördüm
İlk hamileliğimde 7. Hafta da kalp sesi duymazsak kürtaj denilmişti aynen de öyle oldu 7. Hafta duyamadık kaybettik . Ben düşük yaptım diyip gecıyorım ama 7. Hafta da kalp atışı duyulabıldıgını öylelıkle biliyorum kişiden kişiye fark olurmu onu da bılemıyorum suanÖzel hastaneye gittim ordaki doktor dedi devletteki bir hafta sonra gel dedi
Merhaba canım. Ben hem özele hem devlete gitmiştim iki doktor da kesemin şeklinin bozuk olduğunu söylemişti. Bebek büyüdükçe düzelirse düzelir demişti doktor. Kalp atışı duymadık, alttan muayene etti özeldeki doktorum. Kalbi yavaş atıyordu. Beklememiz gerektiği söylendi. 9. Haftada gittim fakat kalp atışı yoktu, gelişimi 6. Haftada kalmıştı. Ben kürtaj oldum.Merhaba bugün sat a göre 5+5 im kontrole gittim kese şeklini doktor beğenmedi bebeğimin kalp atışı da yokmuş ultrosonu bırakıyorum bakıp aynı şeyleri yaşayan duyan varsa tüm gerçekliğiyle yazabilirmi haftaya perşembe tekrar gidicem
Çok üzüldüm umarım bir daha kimse yaşamaz böyle bir şey ben haftaya perşembe gideceğim her şey o zaman belli olucakMerhaba canım. Ben hem özele hem devlete gitmiştim iki doktor da kesemin şeklinin bozuk olduğunu söylemişti. Bebek büyüdükçe düzelirse düzelir demişti doktor. Kalp atışı duymadık, alttan muayene etti özeldeki doktorum. Kalbi yavaş atıyordu. Beklememiz gerektiği söylendi. 9. Haftada gittim fakat kalp atışı yoktu, gelişimi 6. Haftada kalmıştı. Ben kürtaj oldum.
Yani seninki de böyle olacak diye söylemiyorum ama yapacağın tek şey beklemek. Kalp atışı çoğunlukla 7. Haftadan sonra duyuluyor yani. Zaman gösterir canım. İnşallah sağlıklıdır bebeğin
5 de duyulmaz zaten 6 da anca vajinal muayeneyle duyulur en net ultrasonla 7 de duyuluyor. Şekil konusunu bilmeyeceğim. İstersen başka bir doktora da danış bir sonraki muayenede. Umarım sağlklıdırKimse yokmu yardımcı olacak
Umarım canım, kimse yaşamasın. Sen de güzel haberler alırsın inşallahÇok üzüldüm umarım bir daha kimse yaşamaz böyle bir şey ben haftaya perşembe gideceğim her şey o zaman belli olucak
Merhaba aynı durumdayım. Perşembe günü randevum var. Sata göre bende 8 haftalık hamileyim ama onlara göre 5 haftalık çıktı. Bakalım kalp atışı olacak mı ama sanmıyorum duyacağımı hayırlısı olsun. Kızımda hiç böyle olmamıştı 7 haftalıkken hemen duydum devlette. Eskisi gibi değil artık ultrasonları görüyorlar artık herşeyi ama hayırlısı olsun sizin içinde vardır bi hayır Allah büyük.Merhaba bugün sat a göre 5+5 im kontrole gittim kese şeklini doktor beğenmedi bebeğimin kalp atışı da yokmuş ultrosonu bırakıyorum bakıp aynı şeyleri yaşayan duyan varsa tüm gerçekliğiyle yazabilirmi haftaya perşembe tekrar gidicem