• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese ne zaman görünür?

nursenel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2024
98
24
3
30
Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim betam 2800 lerde ne zaman kese görebilirim doktor 10 gün sonra gel dedi

3-5 bın arası vajinal kontrol yaptırmayın.

6. Haftalarınızı bekleyin son adetin ilk gününden hesaplayın .

3-5 bın arası vajinal kontrol yaptırmayın.

6. Haftalarınızı bekleyin son adetin ilk gününden hesaplayın .
Bir problem olsa doktor yapmak istemezdi diye düşünüyorum üstten baktı göremedi alttan bakmam lazım dedi göremeyince korktum tamam dedim ama orda da gözükmedi

Evet bende 5 haftalıga giricem o yüzden 10 gün sonra dedi doktor ultrasyonda görmem için 6. Haftayı beklicem
Ben ilk hamileliğimde 1700lerde görmüştüm doktorum 1200 betadayken bile gel görürüz demişti bekledim garanti olsun diye ama gözükmedi

Ne zaman tekrar gel dedi canım
Sonuç için görüşmeye gitmedim açıkçası gözükmemesi normal mi dedim şuan kesin bişey söylemem dedi yarın özelde ki doktoruma gidicem ona söyledim onların ultrason cihazlarıyla alakası olabilir yarın gel bakalım dedi

Sonuç için görüşmeye gitmedim açıkçası gözükmemesi normal mi dedim şuan kesin bişey söylemem dedi yarın özelde ki doktoruma gidicem ona söyledim onların ultrason cihazlarıyla alakası olabilir yarın gel bakalım dedi
Ben de yarın tekrar başka bir doktora git diycektim canım hem beta değerin büyümüş olur hem de böyle konularda başka doktor görüşü almak lazım. İhmal edilecek bir konu değil çünkü 3000civarı kese normal USG ile görünürdü

Ben de yarın tekrar başka bir doktora git diycektim canım hem beta değerin büyümüş olur hem de böyle konularda başka doktor görüşü almak lazım. İhmal edilecek bir konu değil çünkü 3000civarı kese normal USG ile görünürdü
İnşallah güzel sonuçlar alırım çok korkuyorum bugün geçmek bilmez bana :(

Back
X