Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkür ederim ama Vajinal ultrasondan korkuyorum sıkıntılı bir durum olur diyeVajinal ultrasonla görülür, hayırlı olsun
GözükmediBenim beta 2450 vajinal ultrasonla gözükmesi çok endişeliyim![]()
Kaç haftalıksınızGözükmedi
Bir problem olsa doktor yapmak istemezdi diye düşünüyorum üstten baktı göremedi alttan bakmam lazım dedi göremeyince korktum tamam dedim ama orda da gözükmedi3-5 bın arası vajinal kontrol yaptırmayın.
6. Haftalarınızı bekleyin son adetin ilk gününden hesaplayın .
Evet bende 5 haftalıga giricem o yüzden 10 gün sonra dedi doktor ultrasyonda görmem için 6. Haftayı beklicem3-5 bın arası vajinal kontrol yaptırmayın.
6. Haftalarınızı bekleyin son adetin ilk gününden hesaplayın .
Sizinle aynı 5 olması gerekiyorKaç haftalıksınız
1 hafta sonra tekrar gelin dedi miBir problem olsa doktor yapmak istemezdi diye düşünüyorum üstten baktı göremedi alttan bakmam lazım dedi göremeyince korktum tamam dedim ama orda da gözükmedi
Ben ilk hamileliğimde 1700lerde görmüştüm doktorum 1200 betadayken bile gel görürüz demişti bekledim garanti olsun diye ama gözükmediEvet bende 5 haftalıga giricem o yüzden 10 gün sonra dedi doktor ultrasyonda görmem için 6. Haftayı beklicem
1700 cok erken ya görmek için sizin bu kaçıncı hamileliğinizBen ilk hamileliğimde 1700lerde görmüştüm doktorum 1200 betadayken bile gel görürüz demişti bekledim garanti olsun diye ama gözükmedi
1700 cok erken ya görmek için sizin
İşte ben 2450 ile göremedim o yüzden korktumSıkıntı yapmayın 1008 beta ile vajinal gördük keseyi yolk sacı bu beta değerleriyle görürsünüz
1500 den sonra vajinal gözükmesi gerekir normalde dediğim gibi doktorum 1200 de çağırmıştı1700 cok erken ya görmek için sizin bu kaçıncı hamileliğiniz
Ne zaman tekrar gel dedi canımİşte ben 2450 ile göremedim o yüzden korktum
Sonuç için görüşmeye gitmedim açıkçası gözükmemesi normal mi dedim şuan kesin bişey söylemem dedi yarın özelde ki doktoruma gidicem ona söyledim onların ultrason cihazlarıyla alakası olabilir yarın gel bakalım dediNe zaman tekrar gel dedi canım
Ben de yarın tekrar başka bir doktora git diycektim canım hem beta değerin büyümüş olur hem de böyle konularda başka doktor görüşü almak lazım. İhmal edilecek bir konu değil çünkü 3000civarı kese normal USG ile görünürdüSonuç için görüşmeye gitmedim açıkçası gözükmemesi normal mi dedim şuan kesin bişey söylemem dedi yarın özelde ki doktoruma gidicem ona söyledim onların ultrason cihazlarıyla alakası olabilir yarın gel bakalım dedi
İnşallah güzel sonuçlar alırım çok korkuyorum bugün geçmek bilmez banaBen de yarın tekrar başka bir doktora git diycektim canım hem beta değerin büyümüş olur hem de böyle konularda başka doktor görüşü almak lazım. İhmal edilecek bir konu değil çünkü 3000civarı kese normal USG ile görünürdü