-
- Konu Sahibi Kalbim10da
640 çok erken kese içinGeç döllenme hakkında baya sey okudum ama takdir edersin ki ne kadar okursan kafa o kadar karışıyo. :) mesela bhcg 640dı dün en son. kese için cuma gel dedi doktorum. Umarım sıkıntı cıkmaz. dış gebelik bos gebelik vs gibi seyler düşünmek çok ürkütüyo
640 çok erken kese için
Ben de doktora gittiğimde 3000 civarıydı ona rağmen dış gebelik şüphesi dedi doktor
3 gün üzüntümden kahroldum
Hcg 15000 falan olduğunda kese düzgünce görüldü
Ay o 3 gün gercekten saclarım beyazlar benim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini arkadasım :)
Çok sağol sen de inşallah
Malesef bu süreç sürekli beklemek
Sabır sabır sabır
Keseyi görsen kalbi atacak mı diye bekliyosun
Kalbi gördüm 1 ay sonra gel dedi nasıl bekliycem diyorum işte şimdi de.
Evet hakkaten sabırlı bir süreç.. Allaha çok şükürler olsun yinede.. Dediğin gibi keseydi,kalp atışıydı, doktor kontrolüydü derken beklemeyle geçiyor.. Bende inşallah kese için olumsuz bir şey duymam ve içim rahat eder.
Aşağıya 4+4 günlükken ilk ultrason fotoğrafımı ekledim vajinal yolla bakıldı
Gördüğün gibi kese daha oluşma aşamasında ve çok küçüktü
Benzer bir zamanda gidersen sana da bir veri olsun. Böyle görünüyor erken dönemde
Eki Görüntüle 2129258
Süpersinnn evet kese kücücük ama büyücek annesi kocaman olcak. :) ptesi 3 haftalık olduğunu söyledi. benim daha epeyce yolum var yaaa cok bekleyeceğim
VAlla çok erken öğrenmişsin işin zor :)
Neyse henüz miden falan bulanmıyorken keyfini çıkar
5. Haftanın ortalarında bulantı başladıEvet hiçbir hamilelik belirtim yok. sanırım 2-3 haftaya felan başlar. Daha vakit varrrsenin nasıl gidiyor bu süreç ?
5. Haftanın ortalarında bulantı başladı
Gece gündüz demiyor bulanıyor
Allahtan kusma yok
Bir de insanın enerjisi düşüyor
Hazırlıklı ol :)
Folik asit içmeyi unutma
Benm hgc 1865 çıktı bugün kaçBat bugunse 4 haftalik hamilesiniz
Kese ve kalp atisi icin 6-7. Haftalarda gozukuyor