Kese ne zaman görünür?kaç haftalık hamileyim?

640 çok erken kese için
Ben de doktora gittiğimde 3000 civarıydı ona rağmen dış gebelik şüphesi dedi doktor
3 gün üzüntümden kahroldum

Hcg 15000 falan olduğunda kese düzgünce görüldü

640 çok erken kese için
Ben de doktora gittiğimde 3000 civarıydı ona rağmen dış gebelik şüphesi dedi doktor
3 gün üzüntümden kahroldum

Hcg 15000 falan olduğunda kese düzgünce görüldü

Ay o 3 gün gercekten saclarım beyazlar benim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini arkadasım :)

Ay o 3 gün gercekten saclarım beyazlar benim. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bebişini arkadasım :)

Çok sağol sen de inşallah
Malesef bu süreç sürekli beklemek
Sabır sabır sabır
Keseyi görsen kalbi atacak mı diye bekliyosun
Kalbi gördüm 1 ay sonra gel dedi nasıl bekliycem diyorum işte şimdi de.

Çok sağol sen de inşallah
Malesef bu süreç sürekli beklemek
Sabır sabır sabır
Keseyi görsen kalbi atacak mı diye bekliyosun
Kalbi gördüm 1 ay sonra gel dedi nasıl bekliycem diyorum işte şimdi de.

Evet hakkaten sabırlı bir süreç.. Allaha çok şükürler olsun yinede.. Dediğin gibi keseydi,kalp atışıydı, doktor kontrolüydü derken beklemeyle geçiyor.. Bende inşallah kese için olumsuz bir şey duymam ve içim rahat eder.

Aşağıya 4+4 günlükken ilk ultrason fotoğrafımı ekledim vajinal yolla bakıldı
Gördüğün gibi kese daha oluşma aşamasında ve çok küçüktü
Benzer bir zamanda gidersen sana da bir veri olsun. Böyle görünüyor erken dönemde

Süpersinnn evet kese kücücük ama büyücek annesi kocaman olcak. :) ptesi 3 haftalık olduğunu söyledi. benim daha epeyce yolum var yaaa cok bekleyeceğim

5. Haftanın ortalarında bulantı başladı
Gece gündüz demiyor bulanıyor
Allahtan kusma yok
Bir de insanın enerjisi düşüyor
Hazırlıklı ol :)

Folik asit içmeyi unutma

Bulanıyor çünkü minnoş içerde kazı yapıyor yer açıyor kendine :)) Kitap oku bence bu dönem eğitici bir sürü kitap var hamilelikle ilgili adım adım izle bebişi :)

Doktorlar çok zorda kalmadıkça yeni oluşan gebeliklerde vajinal ultrason ile bakmıyor. Haftayı doldur öyle gel diyecek sana muhtemelen.

Kese 5.haftadan itibaren görülür. Ultrason ile görülmesi için beta hcgnin 5000 olması gerekiyormuş bu arada.

Arkadaşlar ben dün doktora gittim sata gore 5+2 iken karindan keseyi gördü ve daha 4+2 dedi geç döllenme olmuş dedi ultrason kağıdının üstünde gs 11.9 mm yazıyo doğruysa eğer. Ama benin geç döllenme olmasi imkansız ben gebeliğimı 3.haftada öğrendim ve adetlerim hep düzenlidir. Hatta erken yumurtladim.Çok endişeliyim bebek gelişmiyor mu acaba.lütfen yardım edin

Bende 2.gebelğm ama 5 hftşk dha kese var bebiş görmek içn gün sayıyorm çok korkuyorum boş gebelkse fln die bugün oturp ağladm resmen ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…