- 22 Şubat 2018
- 788
- 1.470
- Konu Sahibi Kalbim10da
Kızlar bende 4+4 deyim ama kollarım bacaklarım hep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 yada 7 haftada kese gözükür 8 bilemedin 9 dada kalp atışı duyulur sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim emin ol çok güzel bi duygu benimde ilk gebeligimdi her hafta ne olacak diye araştırdım nasıl gözüküyo diye sende bu günlerin tadını çıkarİnşallah cnm peki kalp ne zaman duyuluyor :)
Genel halsizlik bacaklarda ağrı falan oluyor benimde cnm bende 4+5 in yarın gideceğim doktora bakalimKızlar bende 4+4 deyim ama kollarım bacaklarım hep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
Öyle yapıyorum ama insan streste oluyo6 yada 7 haftada kese gözükür 8 bilemedin 9 dada kalp atışı duyulur sağlıklı kucağına almayı nasip etsin rabbim emin ol çok güzel bi duygu benimde ilk gebeligimdi her hafta ne olacak diye araştırdım nasıl gözüküyo diye sende bu günlerin tadını çıkar
Olma rabbim ne eylerse güzel eyler old düşün canimÖyle yapıyorum ama insan streste oluyo
Aramızda 1 gün var canım benimde doğacağı tahmini tarih 23.11.2018 inşallah hayırlı haber alırsın canım bu ağrılar canıma okuyor hayırlısıyla keseyi kalbini duyup görsem ohh dicemmGenel halsizlik bacaklarda ağrı falan oluyor benimde cnm bende 4+5 in yarın gideceğim doktora bakalim
Şuan bende öyleyim bütün kemiklerin ağrıyor hiç halim yok ilk gebelikte bişeyi yoktu bu ağır geçiyor. Birde acayip uykum geliyor ilk üç ay böyle oluyorKızlar bende 4+4 deyim ama kollarım bacaklarım hep sızlıyor hele bacaklarım çok sızlıyor sizlerdede oldumu keseyi cuma günü gel dedi doktor bişi olur diye korkudan endişeden ölücem
Benimde kendi hesabına göre 22 Kasım görünüyor ama bakalım yarın doktor ne diyecek.bende keseyi görsem kalbi duysam rahatlayacagimAramızda 1 gün var canım benimde doğacağı tahmini tarih 23.11.2018 inşallah hayırlı haber alırsın canım bu ağrılar canıma okuyor hayırlısıyla keseyi kalbini duyup görsem ohh dicemm
Saol canım yanlız olmadığımı duymak içimi rahatlattıŞuan bende öyleyim bütün kemiklerin ağrıyor hiç halim yok ilk gebelikte bişeyi yoktu bu ağır geçiyor. Birde acayip uykum geliyor ilk üç ay böyle oluyor
İlki cinsiyeti ne cnm acaba cinsiyete göre mi değişiyor :)Şuan bende öyleyim bütün kemiklerin ağrıyor hiç halim yok ilk gebelikte bişeyi yoktu bu ağır geçiyor. Birde acayip uykum geliyor ilk üç ay böyle oluyor
İlk beta hcg kaç çıktı canım senin ve kaçıncı gün yaptınBenimde kendi hesabına göre 22 Kasım görünüyor ama bakalım yarın doktor ne diyecek.bende keseyi görsem kalbi duysam rahatlayacagim
Ilk erkek ti bilmiyorum ki vallahiİlki cinsiyeti ne cnm acaba cinsiyete göre mi değişiyor :)
Adet günümde yaptırdım cnm 315 çıkmıştı geçen çarşamba senin?İlk beta hcg kaç çıktı canım senin ve kaçıncı gün yaptın
Bende adet günümde yaptırdım canım 351 çıktı doktora takip edeyimmi 2 günde bir dedim gerek yok cuma günü gel bi bakalım dedi inşallah hayırlısıyla keseyi ve kalbide duyarız canımAdet günümde yaptırdım cnm 315 çıkmıştı geçen çarşamba senin?
Hcglerimiz aynı gibi hadi bakalım hayırlısı ben yarın gideceğim güzel haberleri veririm sana inşallah :) senin başka belirtin var mı cnmBende adet günümde yaptırdım canım 351 çıktı doktora takip edeyimmi 2 günde bir dedim gerek yok cuma günü gel bi bakalım dedi inşallah hayırlısıyla keseyi ve kalbide duyarız canım
İnşallah canım hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninle bende kasıkta batmalar oluyo özellikle sağ tarafta hep uzanayım istiyorum o zaman ağrı yok denecek kadar az oluyorbazen mutfak kötü kokuyor gibi geliyor ama mide bulantısı başlamadı daha belim ara ara ağrıyor ama hafif senin neler oluyor canımHcglerimiz aynı gibi hadi bakalım hayırlısı ben yarın gideceğim güzel haberleri veririm sana inşallah :) senin başka belirtin var mı cnm
Özele msj bak cnm :)İnşallah canım hayırlısı sabırsızlıkla bekliyorum dualarım seninle bende kasıkta batmalar oluyo özellikle sağ tarafta hep uzanayım istiyorum o zaman ağrı yok denecek kadar az oluyorbazen mutfak kötü kokuyor gibi geliyor ama mide bulantısı başlamadı daha belim ara ara ağrıyor ama hafif senin neler oluyor canım
Merhaba arkadaşlar. Hepinize sevgilerrr :) Uzun zamandan beri bu siteyi takip edip yazılarınızı okuyorum. ve yeni üye olmaya karar verdim. :) 1.5 yıllık evliyim ve 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Ama durum şöyle son adet tarihim 31ocak. Normal sartlarda 1 Martta olmam gerekiyordu. Fakat olmadım. Birkaç gün geçince kan testi yaptım sonuc negatifti. Üzelerek ve hayal kırıklığıyla eve döndüm üstüne bi de güzel adet söktürücü içtim. ona ragmen olmayınca aklım karıştı.. bu neydi böyle.. evde gebelik testi yaptım sonuc pozitif cıkınca sok gecirdim. hemen hastaneye gidip kan testi yaptığımda BHcg almış başını gitmişşşş :) Çok mutlu oldum.. Hemen bi doktor kontrolü.. Fakat doktor 3.haftalık gebe olduğumu söyledi. Henüz cok yeni olduğu için kese felan hiçirşey yok tabi. Hormon testi istedi verdim tüm değerlerim iyi çok şükür... bi sıkıntı yok.. Fakat benim Sat 31 ocak olmasına ragmen nasıl 3 haftalık gebe oluyorum. İçimde sürekli bi sıkıntı düşük yapacakmışım gibi bir his.. Anlayamıyorum bu durumu . Tamamen pskolojık mı yada daha kese&bebek görünmediği için fazla mı kuruntu yapıyorum.
Canım bi sakin ol
Öncelikle hayırlı olsun
Benzer bir şey yaşamışız
Buna geç döllenme deniyor
Benim de son adet tarihime göre 8+5 günlük hamile olmam lazım
ama şu an 6+4
İlk gittiğimde benim de kese çok küçük olduğu için doktor dış gebelikten bile şüphelendi
Ama sonra zaman geçtikçe sıkıntı kalmadı