• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kese küçük, kanama var! yardım kızlar

mucizebebegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2020
1
1
1
34
kızlar hamile kalma sürecim çok sıkıntılıydı. antibiyotikler kullandım, röntgenler çekildim. doktor sağlıksızsa zaten düşecektir dedi ve kontrolden çıktıktan sonra kanamam başladı. doktorla görüştüm ve doğal seyrine bırakma kararı aldık. sağlıklıysa tutunacak sağlıksızsa düşecek diye. ama 1 hafta boyunca kanamam devam etti. kontrole gittiğimde bebeğin normal olduğunu ama kesenin 5 gün geriden geldiğini söyledi. ve kanama alanı varmış çok büyük değilmiş. kanama bu yüzden oluyormuş. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. ilaç kullanmama kararımız hala devam ediyor. bebekte anomali olabilir, sağlıksız gebelik olabilir diye (bunları doktor söyledi) ilaç kullanmıyorum ama kanamam da bir türlü durmuyor. çok korkuyorum. ilaç kullanırsam sağlıksız gebelik sürecini zora mı sokarım. yoksa napacağımı bilemiyorum. kanama kendiliğinden durur mu? bebeğimin kesesi normale döner mi? fikirlerinize desteklerinize ihtiyacım var :(

Başka bir doktora göründünüz mü? Anlattığınız kadar kanamada yatış verip bu şekilde devamlı gözlem altında tutuyor doktor genelde

kızlar hamile kalma sürecim çok sıkıntılıydı. antibiyotikler kullandım, röntgenler çekildim. doktor sağlıksızsa zaten düşecektir dedi ve kontrolden çıktıktan sonra kanamam başladı. doktorla görüştüm ve doğal seyrine bırakma kararı aldık. sağlıklıysa tutunacak sağlıksızsa düşecek diye. ama 1 hafta boyunca kanamam devam etti. kontrole gittiğimde bebeğin normal olduğunu ama kesenin 5 gün geriden geldiğini söyledi. ve kanama alanı varmış çok büyük değilmiş. kanama bu yüzden oluyormuş. 1 hafta sonra tekrar gel dedi. ilaç kullanmama kararımız hala devam ediyor. bebekte anomali olabilir, sağlıksız gebelik olabilir diye (bunları doktor söyledi) ilaç kullanmıyorum ama kanamam da bir türlü durmuyor. çok korkuyorum. ilaç kullanırsam sağlıksız gebelik sürecini zora mı sokarım. yoksa napacağımı bilemiyorum. kanama kendiliğinden durur mu? bebeğimin kesesi normale döner mi? fikirlerinize desteklerinize ihtiyacım var :KK43:

Durumunuz nasıl oldu acaba benim de kanamam var da 5 gündür

Back