Merhaba kızlar son adet tarihim 8 aralık bugün adet günümdü şükür çift çzigiyi gördüm kan vermeye gittim doktor ultrasonla keseye baktı ama göremedi siz kaçıncı haftada gördünüz keseyi benim 4 Hafta şuan
Merhaba kızlar son adet tarihim 8 aralık bugün adet günümdü şükür çift çzigiyi gördüm kan vermeye gittim doktor ultrasonla keseye baktı ama göremedi siz kaçıncı haftada gördünüz keseyi benim 4 Hafta şuan
6. Haftada kesin gorunur diye dusunuyorum net hatirlamiyorum fakat beta 1500-2000 leri gecince kese görülebiliyor diye bir bilgi kalmis aklimda benimde 5 yada 6. Haftada görünmüştü. Ozamana kadar 48 saatte bir kan verip betanin yükselişini takip etmemi söylemişti doktorum
Benim de senin gibi oldu, son adet günü 11 Aralık, ben de 9 Ocakta öğrendim kan verip. Dün doktora gittim ve kese görünmedi, daha çok küçük değerinin 3000 lere çıkması lazım 10 gün sonra tekrar gel dedi. Ama normalmiş sanırım bu durum.
Kızlarrrr ben de bugün akşam gideceğim doktora. 2 gün önce beta 1081 çıktı bugün inşallah hayırlısıyla gözükür kese Henüz kan vermedim akşam baktırıcam. Tahminen 2000 üstü olmuştur
Kızlarrrr ben de bugün akşam gideceğim doktora. 2 gün önce beta 1081 çıktı bugün inşallah hayırlısıyla gözükür kese Henüz kan vermedim akşam baktırıcam. Tahminen 2000 üstü olmuştur