Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Haftada kesin gorunur diye dusunuyorum net hatirlamiyorum fakat beta 1500-2000 leri gecince kese görülebiliyor diye bir bilgi kalmis aklimda benimde 5 yada 6. Haftada görünmüştü. Ozamana kadar 48 saatte bir kan verip betanin yükselişini takip etmemi söylemişti doktorumMerhaba kızlar son adet tarihim 8 aralık bugün adet günümdü şükür çift çzigiyi gördüm kan vermeye gittim doktor ultrasonla keseye baktı ama göremedi siz kaçıncı haftada gördünüz keseyi benim 4 Hafta şuan
Haftanın onemı yok beta kactı?Merhaba kızlar son adet tarihim 8 aralık bugün adet günümdü şükür çift çzigiyi gördüm kan vermeye gittim doktor ultrasonla keseye baktı ama göremedi siz kaçıncı haftada gördünüz keseyi benim 4 Hafta şuan
Merhaba, merak ettim gittin mi acaba doktora ? bu 10 gün geçmez şimdi bana :/Betam salı günü 950 di pazartesi gidicem 5. Hafta inşallah ama yarın yinede bi betama baktırıyım en iyisi
Gittim canım karnımdan gözüktü 5+1 de gittim ben hiçbir sıkıntımız yok çok şükür kalp atışını bekliyoruz canımMerhaba, merak ettim gittin mi acaba doktora ? bu 10 gün geçmez şimdi bana :/
ya çok sevindim hayırlısı ile gelsin :) darısı başıma beklemek çok zorGittim canım karnımdan gözüktü 5+1 de gittim ben hiçbir sıkıntımız yok çok şükür kalp atışını bekliyoruz canım
Sormayın benimde ilk gebeliğim çok korkuyorum aksilik olucak diyeya çok sevindim hayırlısı ile gelsin :) darısı başıma beklemek çok zor
amin inşallak sağlıkla kavuşalım bebişlerimize :)Sormayın benimde ilk gebeliğim çok korkuyorum aksilik olucak diyeRabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Haberdar edin durumdan bende gidiciem çünküKızlarrrr ben de bugün akşam gideceğim doktora. 2 gün önce beta 1081 çıktı bugün inşallah hayırlısıyla gözükür keseHenüz kan vermedim akşam baktırıcam. Tahminen 2000 üstü olmuştur
İnşallah gözükür kuzum yaHaberdar edin durumdan bende gidiciem çünkü