- 8 Ekim 2024
- 67
- 17
- 3
- Konu Sahibi Llllllllllllllll
Kızlar merhaba 3 gün önce kan verdim beta 677 çıktı adetimin üstünden 3-4 gün geçti kese tam kaç güne belli olur acaba sizde değer kaçta kese göründü yardımcı olabilir misiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim peki 3000 olunca normal karın ultrasonunda belli olur muBeta 3000 olduktan sonra
En az 3000 olması lazım.Regli tarihinziin üzerinden 1 hafta 10 gün sonra doktora gitmenizi tavsiye ederim daha erken giderseniz kese görünmeyebilir veya alttan muayene olabilir .Kızlar merhaba 3 gün önce kan verdim beta 677 çıktı adetimin üstünden 3-4 gün geçti kese tam kaç güne belli olur acaba sizde değer kaçta kese göründü yardımcı olabilir misiniz?
Ben 6.haftadan önce gitmenizi tavsiye etmem vajinal kontrol sonrası çok kanama gören var . Son adetinizin ilk gününden hesablayın öyle gidin karından gözükürTeşekkür ederim peki 3000 olunca normal karın ultrasonunda belli olur mu
Teşekkür ederim alttan muayene olmak istemediğim için bunları soruyorum 3000 değerle kese tam görünür mü karından ultrasonlaEn az 3000 olması lazım.Regli tarihinziin üzerinden 1 hafta 10 gün sonra doktora gitmenizi tavsiye ederim daha erken giderseniz kese görünmeyebilir veya alttan muayene olabilir .
Evet bende ondan çok korktuğum için gitmek istemedim gitsem de buna izin vermem hesaplarına göre cuma 3000 üstü oluyorBen 6.haftadan önce gitmenizi tavsiye etmem vajinal kontrol sonrası çok kanama gören var . Son adetinizin ilk gününden hesablayın öyle gidin karından gözükür
Hayırlı olsunEvet bende ondan çok korktuğum için gitmek istemedim gitsem de buna izin vermem hesaplarına göre cuma 3000 üstü oluyor
Görünmesi beklenir.Ama dediğim gibi 1 hafta 10 gün bekleyin.Bu arada 2 gün sonra yine kan trsri yapın.Betanın artması bekleniyorTeşekkür ederim alttan muayene olmak istemediğim için bunları soruyorum 3000 değerle kese tam görünür mü karından ultrasonla
Şuanlık sorun yok aynı yerden takip ediyorum 2 günde bir en az 2 katı oluyorBu arada betayı 2 günde bir aynı yerde kan vererek takip edin . En az %65 artış izlenmeli
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun