Ben eskiden forumda vardım sonra yeni üyelik aldım. Sizi görüyordum hayırlı olsun gebeliğiniz söylemek istedimVajinal muayeneden çok korkuyorum 2 yıldan sonra oldu gebeliğim. Sürekli korkuyorum , dış gebelik mi boş gebelik mi kimyasal mi diye yarın gitsem görürler mi yani
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Kadınlar Kulübü'ne ücretsiz üye olmak için tıklayın...
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta HCG
- Konu Sahibi merviki
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kuzum keseyi gördyn mu48 saat arayla ölçtür kuzum. Benim 4970 olunca kese göründü. 5+1 deydi. Kalp atışı için daha gitmedim. İnşallah onu da duyarım. Keseyi alttan anca görebildi
Gördüm kuzum ben :)Kuzum keseyi gördyn mu
Seninle en son konuştuktan sonra kadın doğum acile gittim. Yine karından görünmedi ama alttan gördüler şükür:)Kuzum keseyi gördyn mu
Teşekkür ederim . Darısı tüm isteyenlerin başına inşallahBen eskiden forumda vardım sonra yeni üyelik aldım. Sizi görüyordum hayırlı olsun gebeliğiniz söylemek istedim
Hayırdır kuzum.beden acile gittin bir soun mu vardiSeninle en son konuştuktan sonra kadın doğum acile gittim. Yine karından görünmedi ama alttan gördüler şükür:)
Yavrum pazartesi gidinc e keseyi görürüm dimi benHayırdır kuzum.beden acile gittin bir soun mu vardi
Görürsün kuzum. Valla dayanamadım sancım var diye gittimYavrum pazartesi gidinc e keseyi görürüm dimi ben
Kuzum karnindwn ne zaman görülür Muş birsey dediler miGörürsün kuzum. Valla dayanamadım sancım var diye gittim
Canım normalde 1500 üstü görünmesi lazımmış. Ama ben küçük yerde yaşıyorum. Cihazlar eski. Doktor kendi ağzıyla diyor cihazlar kötü diye. Sen git görünürKuzum karnindwn ne zaman görülür Muş birsey dediler mi
Benim bin 1500.du.ama görmedi doktor rahim kalinlasmis dedi haftaya gel dediCanım normalde 1500 üstü görünmesi lazımmış. Ama ben küçük yerde yaşıyorum. Cihazlar eski. Doktor kendi ağzıyla diyor cihazlar kötü diye. Sen git görünür
Bana da dua et olur muBenim bin 1500.du.ama görmedi doktor rahim kalinlasmis dedi haftaya gel dedi
Tabiki ediyorum bitanem sende dua et kalp atışını duyayım bendeBana da dua et olur mu
Ah kuzum alttan duyduj karından da duyarsin etmez miyim rabbim sana bağışlasınTabiki ediyorum bitanem sende dua et kalp atışını duyayım bende
Kalp atışını duyamadım kuzum. Sadece keseyi gördü. Kalp atışına iki hafta sonra gel dedi. Ah ne stresli bi iş annelikAh kuzum alttan duyduj karından da duyarsin etmez miyim rabbim sana bağışlasın
Kuzum ben daha kesemi göremedim duyarsın allahin izniyle bol bol duaKalp atışını duyamadım kuzum. Sadece keseyi gördü. Kalp atışına iki hafta sonra gel dedi. Ah ne stresli bi iş annelik
Kız görürsün merak etmeKuzum ben daha kesemi göremedim duyarsın allahin izniyle bol bol dua