*Kese içinde bebek *

berlin8982

🌸
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2018
4.044
17.719
Arkadaşlar, 'adım adım gebelik' bölümünde de açtım konumu ama sanırım hiç cevap gelmeyecek. Umarım konum taşınmaz. Somucta herkesin derdi kendine büyükmüş :oops:

6 haftalık gebeyim (6+3).:nazar:
Bugün kontrolüm vardı, keseyi görüyoruz fakat bebek henüz görünmedi (vajinal bakildi). Doktorum 'olabilir haftaya bir daha bakalım' dedi ,her ne kadar 'panik yapma' dese de insan ister istemez korkuyor , ve burda o kadar şey okuyorum ki hep aklıma kötü şeyler geliyor :KK17: oysa çok pozitif biriyimdir ...

Sorum şu ki ; sizler kesenin icinde bebeğinizi kaçıncı haftada gördünüz? Internette 6.haftada kalp atışını duyanları bile okuyorum , şimdi göremeyince , yine panik olmaya başladım . :KK17:

Şimdiden cevap veren herkese çok teşekkür ederim :KK200:

Son düzenleme:
Ben 7. Haftada doktora gitmistim kalp atışını o zaman duyduk yanlis hatırlamıyorsam 8. Haftaya kadar bekleniyordu

Yani öyle oluyor sanirim zaten nokta givi2 bisey kalp atisi oluyor. Bebek derken ne demek tam anlayamadım kalp atisi varsa bebekte vardir heralde tam anlayamadim
Şimdi şöyle, benim bebeğin kesesi görüldü bebek görülmedi . Ilk ultrasonda görünen henüz bebek olmuyor ya . Onu sormuştum:)

Tarihten emin misiniz? Takvimi doğru girdiyseniz sadece kese olması normal.
Ben 5+4te kese
6+4 kalp atışı gördüm
7+2 de kalp atışını duydum.
Hepsi karından usg.

Şimdi şöyle, benim bebeğin kesesi görüldü bebek görülmedi . Ilk ultrasonda görünen henüz bebek olmuyor ya . Onu sormuştum:)
Tamam anladim ben ilk 7. Haftads gittim iste bebekte, kesede , kalp atışida vardi.
Siz suanda kalp.atisids duymadinjz demi

Ben de hamileyim şuan, 5 haftalıkken kese göründü, 8 haftalıkken de kalp atışları duyuldu. Karından bakıldı. 3. gebeliğim ilk ikisi de bu civarlardaydı.

İlk 4+4te gittim kese görülmedi
6+4te bir daha gittim kese vardı bebek nokta gibiydi.
7+6da gittim kalp atışını duydum:KK200:
Hiç vajinal bakılmadı bu arada, karından usg ile bakıldı.

Tarihten emin misiniz? Takvimi doğru girdiyseniz sadece kese olması normal.
Ben 5+4te kese
6+4 kalp atışı gördüm
7+2 de kalp atışını duydum.
Hepsi karından usg.
Tarihten eminim çünkü tüp bebek ile hamile kaldım. Kadın doktoruma göre 6+0, tüp bebek merkezine göre 6+3 günlük hamileyim . Ama 3 gün farketmez dedi doktor . Ay bilmiyorum çok korkuyorum , o kadar çok şey yazıyor ki boş gebelik vs . :KK17:

İlk 4+4te gittim kese görülmedi
6+4te bir daha gittim kese vardı bebek nokta gibiydi.
7+6da gittim kalp atışını duydum:KK200:
Hiç vajinal bakılmadı bu arada, karından usg ile bakıldı.

Şimdi bi kese var bi de kesenin içinde bebek var. Kalp atışı değil benim sorum , yanı önce bebeği görmemiş gerek ki sonra kalp atışı duyalım? Ya da ilk kez hamile kaldigim için bilmiyorum , önce kalp atışı mi duyuluyor ?

O zaman 6+3 olarak sadece kese görünmesi çok korkulacak birşey değil sanırım. Genelde 7de görünüyor sanırım :dua:

6+1 kalp atisini gorduk.. Vajinal bakildiginda iyi gorememisti doktor ama normal yoldan net gorduk. 8+5 te gorduk.. 11+1 gittigimizde ise malesef 9 haftadan sonra gelismedigini ve kalbinin durdugunu gorduk

8-9. Haftada mi gördünüz bebeği?
Canim eksik yollandi msj. 8 9 haftaya kadar normalmis diyecektim. Hatta bu sitede birisinin 9 h. Haftada gorulmustu diye hatirliyorum.

Bana dr ilk hamilesin dedi. Su zamanda gel keseye bakalim. Kese gorundu bu sefer su zaman gel, bebek var mi bakalim dedi. Hepsi oldu dogdu buyudu bile.

İcini ferah tut , allah omur verdiyse doguyor canim. İkinci hamileligimde , testle hamileligimi ogrendigimde gec gitmistim. Surekli yollayip duruyor diye .

6+1 kalp atisini gorduk.. Vajinal bakildiginda iyi gorememisti doktor ama normal yoldan net gorduk. 8+5 te gorduk.. 11+1 gittigimizde ise malesef 9 haftadan sonra gelismedigini ve kalbinin durdugunu gorduk
:cry:eğer tekrar hamile değilseniz inşallah tez zamanda tekrar nasip etsin allah size.

Canim eksik yollandi msj. 8 9 haftaya kadar normalmis diyecektim. Hatta bu sitede birisinin 9 h. Haftada gorulmustu diye hatirliyorum.

Bana dr ilk hamilesin dedi. Su zamanda gel keseye bakalim. Kese gorundu bu sefer su zaman gel, bebek var mi bakalim dedi. Hepsi oldu dogdu buyudu bile.

İcini ferah tut , allah omur verdiyse doguyor canim. İkinci hamileligimde , testle hamileligimi ogrendigimde gec gitmistim. Surekli yollayip duruyor diye .

Ben tüp bebek ile hamile kaldım. O kadar korkuyorum ki bebeğime bir şey olacak diye :KK43: allah hic kimseyi evladi ile sınamasın . :dua:

X