KESE GÖZÜKMEDİ 😔

Kese göründümü sizin sonra bende şuan aynı durumdayim beta 4200 olmasına rağmen kese görünmedi doktorum bana da dış gebelik ola bilir dedi

Geç döllenme ihtimali var mı ya da beta düzenli artıyor mu artıyorsa korkma canım benim de ilk çatı bakıldı görülmedi
İlki 34çıkmıştı 2.si 144 üçüncüsü 272 dördüncüsü 810 beşinci 903 son olarak bugün yaptırdım onda da 1367 çıktı bi kaç gün önce sağlıksız gebelik denildi kürtaj olucaktım sonra değerlerim yükseldi birkaç gün daha bekleyelim dedi inşallah kötü bişey çıkmaz

Lekelenme var mı

Pamuğum nasılsın, ne çıktı sonucunuz

Lekelenme var mı
Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum. Çok umitliydim bu sefer.

Kese göründümü sizin sonra bende şuan aynı durumdayim beta 4200 olmasına rağmen kese görünmedi doktorum bana da dış gebelik ola bilir dedi
Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum.

Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum.

Çok üzüldüm Allah sabır versin. Benimde bı tane düşüğüm var 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an sekiz aylığım. Üzülmeyin isyan etmeyin daha önce de dusukleriniz varsa iyi bı arastirilsin ne desem bilemedim. Allah sağlıklı bı gebelik nasip etsin insAllah kisa sürede

Benim bu degerlerde alttan gozuktu ancak insaalah görülür Rabbim saglikla nasip etsin insaallah

Gerçekten neler his ettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ilk hamileliğim sizinkiyle aynıydı benimki 8 haftalikti doktora gittim kalp atışlarını dinletti eşimle çok mutlu olmuştuk sonra diğer hafta yine kontrole çağırdı gittiğimde doktor kalbinin atmadığını durduğunu soyledi o günü hatırlayınca bile kötü oluyorum yaşım 24 sabaha kadar ağlamıştım kürtajı kabul etmiyordum o anki piskoliji çok kötü oluyor sizi çok iyi anlıyorum o yüzden Allah sabır versin inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…