Kese göründümü sizin sonra bende şuan aynı durumdayim beta 4200 olmasına rağmen kese görünmedi doktorum bana da dış gebelik ola bilir dediMerhaba, Bu Sabah doktor muayenem vardı keseyi görmek için çağırdı fakat hem karından hem de vajinal baktı keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Beta istedi sonucu biraz önce çıktı 3407. Sonucu gönderdim 2 gün sonra tekrar çağırdı. Kese ufak olabilir o yüzden görememiş olabiliriz diye. Dış gebelik hiç yaşamadım o yüzden korkuyorum. Bu ihtimal beni çok üzüyor. Bu şekilde bir durum yaşayanlar varsa tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız
Şuan ne durumdaMerhaba benim de beta 2400 kese gözükmedi doktorum dış gebelik olabilir dedi 4+5 haftalık benimde
5000 binlerde karından net gözüktü canım 5+1 di gözüktüğündeŞuan ne durumda
Benim 6.hafta beta 1367 ama çatı muayenesi inde de gözükmüyor5000 binlerde karından net gözüktü canım 5+1 di gözüktüğünde
Geç döllenme ihtimali var mı ya da beta düzenli artıyor mu artıyorsa korkma canım benim de ilk çatı bakıldı görülmediBenim 6.hafta beta 1367 ama çatı muayenesi inde de gözükmüyor
İlki 34çıkmıştı 2.si 144 üçüncüsü 272 dördüncüsü 810 beşinci 903 son olarak bugün yaptırdım onda da 1367 çıktı bi kaç gün önce sağlıksız gebelik denildi kürtaj olucaktım sonra değerlerim yükseldi birkaç gün daha bekleyelim dedi inşallah kötü bişey çıkmazGeç döllenme ihtimali var mı ya da beta düzenli artıyor mu artıyorsa korkma canım benim de ilk çatı bakıldı görülmedi
Lekelenme var mıMerhaba, Bu Sabah doktor muayenem vardı keseyi görmek için çağırdı fakat hem karından hem de vajinal baktı keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Beta istedi sonucu biraz önce çıktı 3407. Sonucu gönderdim 2 gün sonra tekrar çağırdı. Kese ufak olabilir o yüzden görememiş olabiliriz diye. Dış gebelik hiç yaşamadım o yüzden korkuyorum. Bu ihtimal beni çok üzüyor. Bu şekilde bir durum yaşayanlar varsa tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız
Pamuğum nasılsın, ne çıktı sonucunuzSizin kese göründümü bende aynı durumdayım benimde değerim 4287 çıkmasına rağmen hala kese görünmedi yarın son kez gidicem doktor bakicak görünmese kesin bir şekilde dış gebelik tanısı konulucak hiç çocuğum yok 1 kere hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum 1 tane de düşüğüm oldu bunda da böyle oldu dış gebelik ola bilir aşırı piskolijim bozuk
Pamuğum nasılsın, ne çıktı sonucunma
Malesef dış gebelikmiş önce kürtaj oldum değerler yükselmeye devam edince iğne yaptılar şuan değerlerin düşmesini bekliyorumPamuğum nasılsın, ne çıktı sonucunuz
Ağrınız lekelenme ve ya başka bir şikayetiniz varmıydı acabaMalesef dış gebelikmiş önce kürtaj oldum değerler yükselmeye devam edince iğne yaptılar şuan değerlerin düşmesini bekliyorum
Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum. Çok umitliydim bu sefer.Lekelenme var mı
Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum.Kese göründümü sizin sonra bende şuan aynı durumdayim beta 4200 olmasına rağmen kese görünmedi doktorum bana da dış gebelik ola bilir dedi
Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum.Sizin kese göründümü bende aynı durumdayım benimde değerim 4287 çıkmasına rağmen hala kese görünmedi yarın son kez gidicem doktor bakicak görünmese kesin bir şekilde dış gebelik tanısı konulucak hiç çocuğum yok 1 kere hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum 1 tane de düşüğüm oldu bunda da böyle oldu dış gebelik ola bilir aşırı piskolijim bozuk
Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum.benimde değerim 4287 çıkmasına rağmen hala kese görünmedi yarın son kez gidicem doktor bakicak görünmese kesin bir şekilde dış gebelik tanısı konulucak hiç çocuğum yok 1 kere hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum 1 tane de düşüğüm oldu bunda da böyle oldu dış gebelik ola bilir aşırı piskolijim bozuk
Çok üzüldüm Allah sabır versin.Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum. Çok umitliydim bu sefer.
Benim bu degerlerde alttan gozuktu ancak insaalah görülür Rabbim saglikla nasip etsin insaallahMerhaba, Bu Sabah doktor muayenem vardı keseyi görmek için çağırdı fakat hem karından hem de vajinal baktı keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Beta istedi sonucu biraz önce çıktı 3407. Sonucu gönderdim 2 gün sonra tekrar çağırdı. Kese ufak olabilir o yüzden görememiş olabiliriz diye. Dış gebelik hiç yaşamadım o yüzden korkuyorum. Bu ihtimal beni çok üzüyor. Bu şekilde bir durum yaşayanlar varsa tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız
Gerçekten neler his ettiğinizi o kadar iyi anlıyorum ilk hamileliğim sizinkiyle aynıydı benimki 8 haftalikti doktora gittim kalp atışlarını dinletti eşimle çok mutlu olmuştuk sonra diğer hafta yine kontrole çağırdı gittiğimde doktor kalbinin atmadığını durduğunu soyledi o günü hatırlayınca bile kötü oluyorum yaşım 24 sabaha kadar ağlamıştım kürtajı kabul etmiyordum o anki piskoliji çok kötü oluyor sizi çok iyi anlıyorum o yüzden Allah sabır versin inşallah sağlıklı bir şekilde yeniden olur.Mesajınızı yeni gördüm, bebeğim 11 haftalık oldu fakat dün kalp atışının durduğunu öğrendim. Oksapar kullandığım halde neden bu şekilde sonuçlandı bilmiyorum sadece çok üzgünüm. İçimdeki hayal kırıklığını, parçalanmış hissini anlatmaya kelimelerim yetmiyor. Yarın alacaklar benden. İlk defa kalp atışını duymuştum.