Merhaba benimde kesen görünmedi neden sizceKaç haftalık?
Son reg tarihime göre ( uygulama yükledim orada o şekilde gözüküyor ) 5+1 haftada. Bazı yazıları okudum burada. 6. Haftada görenler olmuş, bir ümit bekliyorumKaç haftalık?
Allah razı olsun güzel gönlüne göre versin senin de inşallahİnşallah kese gözükür canım duam seninle Allah'ım kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin cnm Allah razı olsunAllah razı olsun güzel gönlüne göre versin senin de inşallah
Dilerim sizin de güzel şekilde sonuçlanırMerhaba benim de beta 2400 kese gözükmedi doktorum dış gebelik olabilir dedi 4+5 haftalık benimde
Yarın tekrar gel dedi benim doktorum baya olumsuz bakıyor kürtaj falan yapabilirim dedi başka doktora gittim o da kese var gibi dedi ikisinde tekrar yarın bakacak hakkımızda hayırlısı olsun artıkDilerim sizin de güzel şekilde sonuçlanırTekrar çağırdı mı doktorunuz?
İnşallah sürpriz olur, mutlulukla çıkarsın kontroldenYarın tekrar gel dedi benim doktorum baya olumsuz bakıyor kürtaj falan yapabilirim dedi başka doktora gittim o da kese var gibi dedi ikisinde tekrar yarın bakacak hakkımızda hayırlısı olsun artık
Cumartesi tekrar çagırdi kesin emin olamadi dış gebelikten valla psikolojim bozuldu rabbim yardımcımız olsun umarım sen keseyi net görürsünİnşallah sürpriz olur, mutlulukla çıkarsın kontroldenBende cuma gideceğim sabah bakalım görünecek mi, yoksa dış gebelik mi. Ne ile karşılaşacağını bilmemek insanın içini kemiriyor. Ne verirse Rabbim, hayırlısı.
İnşallah hayırla sonuçlanır canımCumartesi tekrar çagırdi kesin emin olamadi dış gebelikten valla psikolojim bozuldu rabbim yardımcımız olsun umarım sen keseyi net görürsün
Çok sevindim canım senin adına bende keseyi bugün gördüm umarım sağlikli ilerlerİnşallah hayırla sonuçlanır canımRabbim e binlerce şükür bu sabah gördük keseyi fakat kanama alanları var kese etrafında. Ayakta kalmayacaksınız, bişeyler itip çekmeyeceksin, ağır kaldırmayacaksın dedi ve Progesteron fitil verdi. 2 hafta sonra gel bakalım tekrar dedi. Dilerim hayırla, güzellikle ilerler hepimizinkisi.
Kullandığı ultrason cihazına bağlı olarak 6 + haftalarda keseyi görüyor bazı doktorlarMerhaba, Bu Sabah doktor muayenem vardı keseyi görmek için çağırdı fakat hem karından hem de vajinal baktı keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Beta istedi sonucu biraz önce çıktı 3407. Sonucu gönderdim 2 gün sonra tekrar çağırdı. Kese ufak olabilir o yüzden görememiş olabiliriz diye. Dış gebelik hiç yaşamadım o yüzden korkuyorum. Bu ihtimal beni çok üzüyor. Bu şekilde bir durum yaşayanlar varsa tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız
Merhaba benim 3600 de gözükmediğinde dış gebelik olmuştu. Ama başka bi başlıkta bi kişinin betası 4100 lerde keseyi anca görebilmiş doktorlar. Sizinde öyledir inşallah. Geç döllenme olabilirMerhaba, Bu Sabah doktor muayenem vardı keseyi görmek için çağırdı fakat hem karından hem de vajinal baktı keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Beta istedi sonucu biraz önce çıktı 3407. Sonucu gönderdim 2 gün sonra tekrar çağırdı. Kese ufak olabilir o yüzden görememiş olabiliriz diye. Dış gebelik hiç yaşamadım o yüzden korkuyorum. Bu ihtimal beni çok üzüyor. Bu şekilde bir durum yaşayanlar varsa tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız
Merhaba keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma da nasip olursa sesini duymak için gideceğimMerhaba benim 3600 de gözükmediğinde dış gebelik olmuştu. Ama başka bi başlıkta bi kişinin betası 4100 lerde keseyi anca görebilmiş doktorlar. Sizinde öyledir inşallah. Geç döllenme olabilir
Çok sevindimMerhaba keseyi gördük çok şükür, haftaya cuma da nasip olursa sesini duymak için gideceğim
Sizin kese göründümü bende aynı durumdayım benimde değerim 4287 çıkmasına rağmen hala kese görünmedi yarın son kez gidicem doktor bakicak görünmese kesin bir şekilde dış gebelik tanısı konulucak hiç çocuğum yok 1 kere hamile kaldım kalbi durdu kürtaj oldum 1 tane de düşüğüm oldu bunda da böyle oldu dış gebelik ola bilir aşırı piskolijim bozukMerhaba, Bu Sabah doktor muayenem vardı keseyi görmek için çağırdı fakat hem karından hem de vajinal baktı keseyi göremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Beta istedi sonucu biraz önce çıktı 3407. Sonucu gönderdim 2 gün sonra tekrar çağırdı. Kese ufak olabilir o yüzden görememiş olabiliriz diye. Dış gebelik hiç yaşamadım o yüzden korkuyorum. Bu ihtimal beni çok üzüyor. Bu şekilde bir durum yaşayanlar varsa tecrübelerinizi benimle de paylaşır mısınız