Kese görünüyor bebek görünmüyor 😞

senoss12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
4
1
1
28
Selam arkadaşlar geçen hafta da yazmıştım doktora gittim keseyi gördü ama bebek yok. Bugün tekrar gittim (7+1) Son adet tarihine göre keseyi görüyor ama bebek yok 10 gün sonra tekrar çağırdı bulantım daha yeni yeni çok hafif olarak başladı geç döllenme olmuş olabilir diyor ama ben çok korkmaya başladım boş gebelik olabilir mi deneyimleri olan varsa yazarsa çok sevinirim

Korkmayın bende de aynısı oldu, sonra göründü bebek. 8. haftaydı galiba benimki

hemen umutsuzluğa kapılmayın. benim gebeliğim gecikmenin tahminen 11. günü falandı kanda bile çıkmadı :) 17. gün kanda çıktı o da o kadar düşüktüki bhcg.225 ti yanılmıyorsam. özel devlet ne kadar doktora gittiysem sağlıksız gebelik çok düşük değerler diyorlardı. şimdi kendisi 22 aylık biraz daha sabredin bekleyin üzmeyin kendinizi strese girmeyin. Allah ın izniyle güzel haberler alırsınız inşallah

bu arada benim kesenin içinde bebeğin göründüğü zaman 9. haftaydı

ben iki kere boş genelik geçirdim, 11.haftada ve hala kese boştu. Sizin daha çok erken ümitsizliğe kapılmayın derim. Miğde bulantınız varsa bu iyiyye işarettir. Boş gebelikte kesinlikle miğde bulantısı ve hassasiyet olmuyor.

valla mide bulantisi yok. hcg de istikrarli artiş var ama .. göğüs hassasiyeti ve kasikta hafif hafif batmalar var :/

Noldu merak ettim bi sorun yok dimi canim

15. haftadayim cok şükür. bir sıkıntım yok . ikili testte sorun yaşadim sadece risk yuksek cikti ama başka merkezde tekrar yaptirdim çok şükür risk yok sonuçlara göre :) Cok şükür darisi isteyen herkese olsun inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…