Kese görünmesi

mesude31

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
31
6
286
Kayseri
Merhaba 4 mart adetin ilk günü 9 mart klomene basladim 5 gün ikiser tane kullandim 17 mart gittim 3 tane. Yumurta var dedi.17 mart hafif pembe leke geldi. 21 mart agri ve akintidan duramayinca doktora gittim. Vajinal ultrasonla bakti 1.19 cm kese var hadi hayirlisi olsun test isteyelim dedi testi götürmedim daha. Ama test negatif. O görunen neydi ya da cok yeni diye ki beta yukselmemis

Merhaba 4 mart adetin ilk günü 9 mart klomene basladim 5 gün ikiser tane kullandim 17 mart gittim 3 tane. Yumurta var dedi.17 mart hafif pembe leke geldi. 21 mart agri ve akintidan duramayinca doktora gittim. Vajinal ultrasonla bakti 1.19 cm kese var hadi hayirlisi olsun test isteyelim dedi testi götürmedim daha. Ama test negatif. O görunen neydi ya da cok yeni diye ki beta yukselmemis
Benzerini bende yaşadım vajinal ultrasonda rahimde bişi gördü kese gibi şüphelendi adetin geçmişmiydi dedi hayır dedim test istedi <2 çıktı benim tahminim kist falan da olabilir bende Salı günü gideceğim tekrardan

Kist degil dedi yeni olusuyor olabilir dedi. Estradiolde istedi. 1.19 cm yani cok kücuk tutunduktan 10 gün sonra kanda ölcülebilirmis sanirim benim 2 gün olmus 1 hafta sonra belli olur

Back
X