Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet değerim sizin gibiydi ve kese görünmedi daha sonra sağ tüpte kalmış meğerse dış gebelik oldu benim inş sizin öyle olmaz kötü bir süreç maalesefKızlar bugün beta-hcg değerime baktırdım 2220 çıktı ama vajinal ultrasonografide kese görünmedi dış gebelik olabilir mi acaba başına böyle bir şey gelen var mı ?
Yaa sizinde mi değeriniz bu aralıklardaydı . Çok geçmiş olsunEvet değerim sizin gibiydi ve kese görünmedi daha sonra sağ tüpte kalmış meğerse dış gebelik oldu benim inş sizin öyle olmaz kötü bir süreç maalesef
Şuan yok lekelenme . 3 gün sonra tekrar gel dedi doktor . 4 mm kadar bi karartı görüyorum ama emin olamadım dediEvet 2100 lerde gittik görünmedi bende kahverengi lekelenmeler de başladı sizde var mi böyle bir durum
Bana 2000lerde karından görünmez zaten alttan bakalım istersen dedi en başında ama bilemiyorum artıkBenm 2000 lerde 7.haftada görünmüştü ama normal karından usg ile
Değer kaçtı sizin 1000 ve üzeri görünmesi lazımmışBenim galiba 5. Haftada kese gozukmustu. Umarim bir sorunun olmaz. Her sey yolunda gider
Benim deger sadece gebelik onayi icin bakildi. Sonra hic bakilmadi.Değer kaçtı sizin 1000 ve üzeri görünmesi lazımmış
Anladım teşekkür ederimBenim deger sadece gebelik onayi icin bakildi. Sonra hic bakilmadi.
Ben gittim 2 gün önce başka hastenede 0.09 çıktı beta değerim . Bugün gittim başka hastaneye 2220 çıktı . Başka bi doktor alttan baktı 4 mm’lik bi karartı görüyo gibiyim ama emin değilim 3 gün sonra tekrar gel dedi. İlk bebeğimin de kalbi durmuştu kürtaj olmuştum bu da sıkıntı olursa ne yaşarım bilmiyorum .Ya benim değerm hep 2 katı arttı açıkçası hiç şüphelenmedik ama değer 2100 lerde sabah baktım kahverengi kanamam var gittik kese görünmedi ama sağ tarafta bişey görünüyor dendi aynı gün içinde 3 farklı doktora gittik hiç biri keseyi görmedi sonra zaten teşhis koyuldu umarım sizin öyle değildir
Artışı bilmiyorum iki gün önce başka hastanede beta değerim 0.09 çıkmıştı bugün 2220 çıktı . Bilemiyorum artık1500 ile vajinal 3000 ile karından anca görünür. Bu değerle vajinal görünmesi gerekirdi. Artışın nasıldı peki? Bence ihmal etme sen yine de tehlikeli şuan
İki günde bu kadar artması imkansız gibi bişey. İkisinden biri yanlış olmasın?Artışı bilmiyorum iki gün önce başka hastanede beta değerim 0.09 çıkmıştı bugün 2220 çıktı . Bilemiyorum artık
Ya benim değerm hep 2 katı arttı açıkçası hiç şüphelenmedik ama değer 2100 lerde sabah baktım kahverengi kanamam var gittik kese görünmedi ama sağ tarafta bişey görünüyor dendi aynı gün içinde 3 farklı doktora gittik hiç biri keseyi görmedi sonra zaten teşhis koyuldu umarım sizin öyle değildir
[/QUOTE
umarım değildir . Rabbim size de en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip eder inşallahArtışı bilmiyorum iki gün önce başka hastanede beta değerim 0.09 çıkmıştı bugün 2220 çıktı . Bilemiyorum artık
İlkinin yanlış olduğunu düşünüyorum . Çünkü idrar testinde hep çift çizgi çıkarken ilk gittiğim hastenede 0.09 negatif demişlerdiİki günde bu kadar artması imkansız gibi bişey. İkisinden biri yanlış olmasın?
Umarım sağlıklı sıhhatli kucağınıza alın inşallahBenim galiba 5. Haftada kese gozukmustu. Umarim bir sorunun olmaz. Her sey yolunda gider