• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kese göründü ama sıvı birikmesi var

kubravcix

Derdi hiç bitmeyenlerden
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
9
3
86
26
:KK43:merhaba bayanlar adetimin üzerinden 7 gün geçti ben cuma günü evde test yaptım pozitif çıktı pazartesi sağlık ocağında kan idrar testi yaptırdım bugün sonuçlar çıktı doktor pozitif kesin hamilesinşz dedi beta hcg 639.7 çıktı kasıklarımda çok agrı olduğu İÇİN kadın Doğuma yönlendir di aynı gün içinde sonuçlarımı alıp doktora gittim ultrasonla baktı ve hiç birşey görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi bu oranda düşün bi oran zaten dedi detaylı ultrasona yönlendirdi alttan baktılar ve doktor kesenin oluştuğunu söyledi ama aynı zamanda sıvı birikmiş dedi agrıların ondan dedi iki günde bir kontrol altında inceleme yapılması lazım dedi. kızlar bebek ne zaman görünür ? Sıvı geçer mi doktor hiç ilaç vermedi. Dış gebeliğe dönüşürmü? Doktora sordum bakıcaz dedi:KK61:şimdiye kadar hiç kanamam da olmadı ama idrarda az oranda kan görünüyor dedi :110:

dis gebelige donusmez ama diger sorularinin cevabini bilmiyorum canim . ins onemli bir sey degildir :(

Ben geçen hafta keseyi gördüm karından. Doktor aynı zamanda kistlerim olduğunu ve rahimde sıvı olduğunu söyledi. Eğer ağrıların oluyorsa sıvıdan dolayıdır dedi. Bunların geçip geçmediğini takip edeceğiz dedi ama öyle çok korkutucu değildi ifadesi. İki günde bir görelim gibi bir şey de söylemedi. Yarın tekrar gideceğim inşallah bebeği görmek için. Bu sıvının bebeğe zararı var mı geçmemesi durumunda neler olabilir sorup öğreneceğim inşallah. Size de bilgi veririm ve inşallah güzel haberlerle dönerim .

Kese rahimde döllenmişse zaten dış gebelik gibi bir durum artık olamaz.
Icinı ferah tut ve bol dua et.
Sağlıkla kollarına alırsın inşallah

:KK43:merhaba bayanlar adetimin üzerinden 7 gün geçti ben cuma günü evde test yaptım pozitif çıktı pazartesi sağlık ocağında kan idrar testi yaptırdım bugün sonuçlar çıktı doktor pozitif kesin hamilesinşz dedi beta hcg 639.7 çıktı kasıklarımda çok agrı olduğu İÇİN kadın Doğuma yönlendir di aynı gün içinde sonuçlarımı alıp doktora gittim ultrasonla baktı ve hiç birşey görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi bu oranda düşün bi oran zaten dedi detaylı ultrasona yönlendirdi alttan baktılar ve doktor kesenin oluştuğunu söyledi ama aynı zamanda sıvı birikmiş dedi agrıların ondan dedi iki günde bir kontrol altında inceleme yapılması lazım dedi. kızlar bebek ne zaman görünür ? Sıvı geçer mi doktor hiç ilaç vermedi. Dış gebeliğe dönüşürmü? Doktora sordum bakıcaz dedi:KK61:şimdiye kadar hiç kanamam da olmadı ama idrarda az oranda kan görünüyor dedi :110:
Merhaba arkadaslar uzun zaman olmus girmeyeli 🤷🏻‍♀️ bu konu hakkinda sizleri bilgilensirmek istedim belki benim durumumda olan vardir cevap ariyordur diye 🥰 sivi birikmesi hiic sorun yaratmadi hamileligim rahat gecti kanamasiz gecti 👍 dogumumu yaptim kizim suan 5 aylik ❤ sevgiler 💋 tum anne adaylarina rabbim kolaylik versin ❤

Konu üstünde cok gecmis ama bende ayni durumdayım sonuç ne oldu dış gebelik mi normal gebelik mi . Kese olması gereken yerde degil ve sıvı var dr cok korkuttu dış gebelik olma ihtimali var diye cvp verirseniz sevinirim

Peki sonuc ne oldu bende ayni durumdayım yardimci olurmusunuz lütfen

Back